Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 nov 2011 - Anul XVI, nr. 261 (4859)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Top

Camera de Comerţ premiază cele mai profitabile firme sucevene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Firmele sucevene care au înregistrat cele mai bune rezultate economice în cursul anului 2010 vor fi premiate astăzi de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava. Ediţia de anul acesta a Topului Firmelor şi a Galei Excelenţei în Afaceri va avea loc la Complexul Turistic Conacul Domnesc, 500 de firme din judeţul Suceava urmând să primească distincţii şi diplome din partea Camerei de Comerţ şi Industrie. Evenimentul este organizat în parteneriat cu firma Proact din Suceava.

Secretarul general al CCI Suceava, Marcel Gaftoneanu, a declarat că cele 500 de firme provin din şase mari domenii de activitate economică şi din toate cele cinci grupe de mărime. Criteriile de ierarhizare a firmelor au avut în vedere cifra de afaceri, profitul brut din exploatare, rata profitului curent, eficienţa utilizării forţei de muncă, efortul de dezvoltare, eficienţa capitalului investit, iar pentru exportatori veniturile realizate din export.

Marcel Gaftoneanu a precizat că „şi la ediţia de anul acesta, evenimentul şi-a propus să facă din Top un instrument de informare şi promovare a companiilor sucevene la nivel naţional pentru a sprijini surmontarea crizei economice accentuate. Topul Firmelor Bucovina a devenit o competiţie tradiţională a operatorilor economici din judeţ, un eveniment de marcă în activitatea Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava şi deopotrivă în viaţa comunităţii locale de afaceri. De asemenea, trofeele de excelenţă şi premiile speciale vor răsplăti şi elementele cheie de diferenţiere pe piaţă precum eficienţa şi competitivitatea. Pe lângă acestea, <abilitatea de a genera idei> şi creativitatea sunt lucruri esenţiale. Astfel, cei care au dovedit un înalt grad de creativitate în domeniul lor de activitate vor fi distinşi cu trofeul creativităţii”, a declarat Marcel Gaftoneanu.

El a mai spus că în cadrul Galei Excelenţei în Afaceri vor fi acordatetrofee de excelenţă pentru cele mai mari cifre de afaceri, cele mai mari profituri, Trofeul Creativităţii validat de Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci, precum şi Trofeul Calităţii sau Topul Exportatorilor. 

 

Alexandru Arşinel, Stela Popescu, Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru, invitaţii speciali ai Topului

Participanţii la ediţia de anul acesta a Topului Firmelor vor avea parte şi de mai multe momente artistice, printre invitaţi numărându-se actorii Alexandru Arşinel, Stela Popescu, Nae Lăzărescu, Vasile Muraru, precum şi Ansamblul Artistic „Arcanul” al Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava. După acordarea premiilor de către Camera de Comerţ şi Industrie, toţi cei prezenţi vor participa la Balul Oamenilor de Afaceri, în cadrul căruia actorii Alexandru Arşinel şi Stela Popescu vor susţine mai multe momente artistice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Camera de Comerţ premiază cele mai profitabile firme sucevene.
 Vizualizări articol: 1241 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Camera de Comerţ premiază cele mai profitabile firme sucevene2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei