Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 nov 2011 - Anul XVI, nr. 261 (4859)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Prea puţin suspans

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai multe ar fi fost de spus despre parcursul Oţelului de până acum, în Liga Campionilor, dacă ar fi plecat cu sacul plin de goluri de la meciurile cu Manchester. N-a fost cazul, dar nici nu prea ai ce să remarci. Jocul Oţelului seamănă până la identificare cu jocul de pe vremuri al antrenorului. Dorinel se achita de sarcini ca un funcţionar ordonat. Chiar dacă nu din acela din sistemul bugetar, nu prea aveai la ce să te entuziasmezi. Tot ce-i mai rămâne Oţelului este să n-o scape pe Basel din mână, căci 0 puncte cad greu şi în stomacul unui sărman. Cum acel meci va fi ultimul al unei echipe româneşti în Liga Campionilor pentru o perioadă nebuloasă de timp, probabil că mă voi afla pe Arena Naţională pentru a-i susţine pe gălăţeni.

În rest, următoarele etape din Liga Campionilor ne rezervă două adevărate finale în faza grupelor. Una este Napoli-Manchester City, de unde băieţii lui Mancini ar trebui să plece neînvinşi dacă vor să fie cetăţeni model şi în Europa. Cealaltă partidă este Lyon-Ajax, la care oaspeţii au aceeaşi misiune ca şi la meciul de mai sus. În cazul unei înfrângeri, lăncierilor s-ar putea să nu le mai fie suficiente nici 3 puncte contra Realului, misiune oricum grea chiar dacă meciul se joacă la Amsterdam, iar madrilenii sunt calificaţi. Desigur, orgoliosul Mourinho şi-ar dori să fie singurul cu un parcurs fără pată în această toamnă europeană. Prin egalul de la Genk, Chelsea şi-a complicat întrucâtva viaţa, dar mai are suficiente resurse de a negocia primul loc. Dortmund a pornit cam prea târziu cursa de urmărire, având legată de gleznă ghiuleaua acelui 0-3 în meci direct cu Marseille. Ar mai fi şi un Milan-Barcelona, interesant doar pentru primul loc în grupă, dar nu cred că milanezii, apăsaţi de grava problemă lui Cassano, apărută din senin, ar putea s-o bată pe Barcelona. Am lăsat la urmă Şahtarul lui Lucescu senior. Situaţia e disperată, pe hârtie şanse ar mai fi, dar neaşteptat este faptul că nici jocul echipei nu susţin speranţele într-o minune. Poate că echipa şi-a atins limitele în sezonul trecut, caz în care nimeni nu mai poate opri reculul, iar misiunea lui Il Luce pe tărâm ucrainean s-ar încheia.

În încheiere, două vorbe despre Campionatul European de Minifotbal, la care naţionala noastră va încerca să-şi apere titlul cucerit la ediţia anterioară. Meciurile se vor desfăşura sâmbătă şi duminică la Tulcea, cele opt ţări participante fiind împărţite în două grupe, după care vor urma semifinalele şi finalele. Aflu că din lotul nostru fac parte şi doi jucători suceveni de la Railex, ceea ce-mi oferă prilejul de a vă relata cele întâmplate acolo în ziarul de luni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prea puţin suspans.
 Vizualizări articol: 859 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Prea puţin suspans3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei