Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 nov 2011 - Anul XVI, nr. 261 (4859)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Activităţi

Acţiuni cu caracter eco, la Grădiniţa „Ţăndărică” din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

La Grădiniţa cu Program Normal Nr. 12 „Ţăndărică”, anul şcolar curent a debutat cu participarea la evenimentul global din 21 septembrie 2011, de plantare de arbori. Fiecare grupă a marcat acest moment prin achiziţionarea unui conifer pitic şi, toate împreună, a unui pin şi a unor arbuşti ornamentali aclimatizaţi care au fost plantaţi în curtea grădiniţei împreună cu părinţii. Fiecare copăcel poartă mesajul celor implicaţi, şi anume: „Ne pasă de viitorul nostru şi al planetei”, mesaj transmis cu ajutorul contribuţiei băneşti a părinţilor în valoare de 630 de lei.

Acţiunile eco au continuat apoi cu „Let’s Do It, Romania” - Ziua de Curăţenie Naţională pentru care unitatea a folosit toate resursele în organizare şi desfăşurare. S-au realizat bannere şi s-au împărţit fluturaşi pentru mediatizarea acţiunii, s-au identificat spaţii care necesită aceste lucrări, s-au formare echipe de acţiune. Directoarea grădiniţei, Iuliana Alecsa, a spus că „au fost igienizate spaţiile din jurul grădiniţei, cele din jurul blocurilor în care locuiesc familiile copiilor, toţi încercând să fie exemple pentru cei cărora le pasă poate mai puţin de esteticul spaţiilor”.

Ziua grădiniţei a avut loc pe 17 octombrie şi a fost diferită poate de celelalte, fiind o zi de sărbătoare, mai ales pentru copii, care au fost personaje în cadrul unui carnaval, concurenţi în cadrul concursurilor sportive, de desene, de interpretare artistică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acţiuni cu caracter eco, la Grădiniţa „Ţăndărică” din Suceava.
 Vizualizări articol: 989 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acţiuni cu caracter eco, la Grădiniţa „Ţăndărică” din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei