Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 nov 2011 - Anul XVI, nr. 261 (4859)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sondaje la final

PNL şi-a stabilit candidaţii de primar în mai multe localităţi ale judeţului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a anunţat ieri o listă cu mai multe comune şi oraşe din judeţ în care s-au descoperit candidaţi din partea acestui partid care vor intra în focul alegerilor pentru funcţiile de primar. Curios, pe această listă se regăsesc şi mai multe localităţi unde PSD, aliaţii liberalilor din USL, au deja primari în funcţie. Chiar şi aşa, Băişanu a ţinut să precizeze că nu este vorba de nici o încălcare a protocolului încheiat între cele două formaţiuni politice. „Organizaţiile locale ale PNL îşi stabilesc singure viitorul, iar scopul USL este acela de a câştiga alegerile de anul viitor. Aşa cum PSD l-a lansat pe domnul Cezar Ioja candidat pentru Primăria Vatra Dornei, în condiţiile în care PNL are acolo un primar în funcţie, nu văd de ce liberalii nu ar putea desemna candidaţi pentru primăriile conduse de social-democraţi”, a explicat Alexandru Băişanu.

 

Localităţile unde liberalii şi-au stabilit candidaţi

Localităţile unde liberalii au identificat candidaţi sunt următoarele: Salcea, Ipoteşti, Horodniceni, Pârteştii de Jos, Bosanci, Stroieşti, Dărmăneşti, Todireşti, Vultureşti, Moara, Şcheia, Comăneşti, Drăgoieşti, Buneşti, Fălticeni, Preuteşti, Liteni, Udeşti, Vereşti, Dolhasca, Rădăşeni, Slatina, Cornu Luncii, Râşca, Vadu Moldovei, Milişăuţi, Rădăuţi, Horodnic de Jos, Putna, Vicovu de Jos, Brodina, Marginea, Poieni-Solca, Solca, Suceviţa, Dumbrăveni, Bălcăuţi, Calafindeşti, Dorneşti, Frătăuţii Noi, Grăniceşti, Siret, Şerbăuţi, Broşteni, Cârlibaba, Gălăneşti, Crucea, Dorna Candreni, Iacobeni, Poiana Stampei, Vatra Dornei, Capu Câmpului, Gura Humorului, Mănăstirea Humorului, Păltinoasa, Frasin, Ostra, Câmpulung Moldovenesc, Frumosu, Moldoviţa, Fundu Moldovei, Pojorâta şi Izvoarele Sucevei.

„Candidaţii pe care i-am identificat în aceste localităţi au şanse reale de a câştiga primăriile. Doar în 4% din localităţi nu am găsit candidaţi cu şanse de câştig”, a precizat Alexandru Băişanu.

De cealaltă parte, preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat că protocolul USL prevede candidaturi comune doar pentru funcţiile de preşedinte al Consiliului Judeţean şi pentru cea de primar al municipiului reşedinţă de judeţ.

„PSD caută 113 candidaţi de primar în judeţul Suceava. Dacă în final vor rămâne sau nu toţi aceşti candidaţi, vom stabili de comun acord cu cei de la PNL”, a menţionat Nechifor.

Preşedintele social-democraţilor suceveni a negat însă că ar exista o lipsă de comunicare între partidul pe care-l conduce şi liberali.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL şi-a stabilit candidaţii de primar în mai multe localităţi ale judeţului.
 Vizualizări articol: 935 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.6 din 10 voturi
PNL şi-a stabilit candidaţii de primar în mai multe localităţi ale judeţului1.6510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ziarist lenes..sau incompetent trimis de
( 4 nov 2011, 11:17:04
Bai Sandrinio...ti-era lene sa te documentezi si cine sunt candidatii? Sau ii stii si ti-era lene sa-i scri? Aveti noroc ca nu exista ziare locale mai profesioniste..ca daca ar fi..nu stiu cine v-ar mai citi.
2.   Curiozitate... trimis de
( 4 nov 2011, 18:12:50
Eram curioasa cine sunt candidatii acestui partid in localitatile mentionate. Poate reveniti cu completari.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei