Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 oct 2011 - Anul XVI, nr. 240 (4838)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Marcă înregistrată

Site-urile ziarelor PRM, în proprietatea sucevencei jignite de Vadim Tudor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Scandalul dintre suceveanca Alina Alupoaei şi liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, are şi părţi mai puţin cunoscute. De exemplu, deşi pare incredibil, principalele site-uri ale partidului condus de „tribun” nu au fost înregistrate de Partidul România Mare, ci de Alina Alupoaei. Este, dacă vreţi, o dovadă clară a haosului care domneşte în această formaţiune politică cu pretenţii europene, având în vedere că Vadim Tudor este şi europarlamentar.

Alina Alupoaei recunoaşte că a înregistrat site-urile pe numele firmei pe care o administrează, SC A&A Imobil Rom-Ital SRL, dar spune că totul a fost făcut legal, cu ştirea mai marilor partidului.

Suceveanca a explicat şi motivele pentru care PRM, cel puţin pe internet, îi aparţine. „În acest partid totul este în regulă până când vine vorba de bani. Când trebuie plătit ceva apar probleme şi discuţii, iar domeniul l-am cumpărat pe banii mei, ca de altfel cum s-au întâmplat şi alte lucruri în PRM”, a menţionat Alina Alupoaei.

Dacă principalul site al PRM, www.romare.ro, îi aparţine tinerei de 24 de ani, Corneliu Vadim Tudor va avea şi alte surprize. Domeniul www.ro-mare.ro pe care liderul PRM a anunţat că-l va folosi în viitor îi aparţine tot Alinei Alupoaei, iar viitorul s-ar putea să-i rezerve şi alte şocuri „tribunului”.

 

Organizaţia de Tineret a PRM Suceava are şase membri

Exclusă din partid la nivel declarativ, Alina Alupoaei a declarat că nu va ceda în faţa potopului de vorbe şi injurii pe care le-a primit şi le mai aşteaptă din partea lui Corneliu Vadim Tudor.

„Eu şi ceilalţi colegi din organizaţia de tineret nu putem pleca oricum din partid. Probabil că domnul preşedinte ne va înjura, iar noi îi vom răspunde cu documente. De altfel, joi va avea loc o şedinţă a Biroului Permanent al PRM, ocazie cu care vom publica toate actele legate de activitatea noastră”, a menţionat Alina Alupoaei.

Până la anunţul de acum câteva zile al liderului PRM, suceveanca a deţinut funcţia de vicepreşedinte al Organizaţiei de Tineret a PRM şi a avut atribuţii şi pe zona Moldova.

Despre filiala din Suceava nu a dorit să spună foarte multe, dar a menţionat că organizaţia de tineret locală numără „magnifica” cifră de şase persoane.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Site-urile ziarelor PRM, în proprietatea sucevencei jignite de Vadim Tudor.
 Vizualizări articol: 1469 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 12 voturi
Site-urile ziarelor PRM, în proprietatea sucevencei jignite de Vadim Tudor4.3512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :| trimis de
(11 oct 2011, 14:53:33
Ma doare-n cot de partidu' asta derizoriu si adeptii lui. In Romania nu exista "partid" in adevaratul sens al cuvantului. Sunt doar niste adunaturi de dubiosi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei