Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 oct 2011 - Anul XVI, nr. 240 (4838)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Şapte unităţi de învăţământ din judeţ au fost evaluate de Ministerul Educaţiei

Marţi, 11 Octombrie 2011 (15:38:36)

Şapte unităţi de învăţământ din judeţul Suceava au fost evaluate de către Agenţia Română pentru Asigurarea Calităţii în Învăţământul Preuniversitar (ARACIP), în vederea reacreditării. Experţi din cadrul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului au evaluat activitatea educaţională de la grădiniţele cu program prelungit Nr. 2 „Aşchiuţă” Suceava şi Nr. 1 „Căsuţa Piticilor” din Câmpulung Moldovenesc şi de la şcolile cu clasele I-VIII ”Dimitrie Păcurariu” Şcheia, Dorna Arini, Vatra Moldoviţei, Nr. 1 ”Vasile Tomegea” Boroaia şi ”Nicolae Labiş” Mălini.

După evaluare s-au acordat calificative pentru cei 24 de indicatori de performanţă, structuraţi pe trei domenii de competenţă, A - capacitate instituţională, B - eficacitate educaţională şi C - managementul calităţii. „Toate cele şapte unităţi şcolare din Suceava care au fost evaluate au obţinut reacreditarea, iar calificativele acordate pentru cei 24 de indicatori au fost S (Satisfăcător), B (Bine) şi FB (Foarte Bine) - trei dintre ele au obţinut numai calificative B şi FB. Punctele tari identificate de evaluatorii ARACIP în rapoarte au făcut referire la domenii precum calitatea corpului profesoral, baza materială a şcolilor, rezultatele elevilor, calitatea parteneriatelor educaţionale şi a activităţilor extraşcolare şi extracurriculare, comunicarea internă şi externă”, a declarat şeful Inspectoratului Şcolar Suceava, Petru Carcalete.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şapte unităţi de învăţământ din judeţ au fost evaluate de Ministerul Educaţiei.
 Vizualizări articol: 1502 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Şapte unităţi de învăţământ din judeţ au fost evaluate de Ministerul Educaţiei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei