Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 oct 2011 - Anul XVI, nr. 240 (4838)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Agresiune cu public

Tânăr înjunghiat în sala de aşteptate a Gării Burdujeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost tăiat cu cuţitul în zona abdominală, agresiunea petrecându-se în sala de aşteptate a Gării Burdujeni, sub privirile a numeroşi călători aflaţi în zonă.

S-a întâmplat duminică seară, în jurul orei 18.00, din fericire tânărul agresat fiind diagnosticat cu plăgi superficiale, care nu-i pun viaţa în pericol.

Conform anchetei ofiţerilor de la Serviciul Judeţean al Poliţiei Transporturi Suceava, tânărul de 21 de ani, Dumitru Senciuc, din Ipoteşti, a avut o altercaţie cu Traian Harasimiuc, în vârstă de 56 de ani, din Dorneşti, scandalul izbucnind la un local din afara gării.

Ajuns în sala de aşteptare, bărbatul de 56 de ani ar fi fost lovit în cap cu o sticlă de bere de tânărul de 21 de ani, moment în care a scos cuţitul şi l-a înjunghiat pe acesta din urmă.

Traian Harasimiuc s-a ales cu dosar penal, urmând a fi cercetat pentru vătămare corporală şi port fără drept al unei arme albe. 

Declaraţia cu privire la agresiunea cu sticla de bere este deocamdată pusă la îndoială de anchetatori, în acest sens ancheta poliţiei continuând.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr înjunghiat în sala de aşteptate a Gării Burdujeni.
 Vizualizări articol: 4425 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 6 voturi
Tânăr înjunghiat în sala de aşteptate a Gării Burdujeni2.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :)) trimis de
(11 oct 2011, 13:29:39
Intamplarea asta ma face sa imi aduc aminte de altele , intr-o luni in jurul orei 3 dimineata eram pe peronul garii impreuna cu prietena mea , a venit u individ si m-a invitat la o bere . Eu l-am refuzat frumos , atunci el a incercat sa ma loveasca dar nu a reusit pt ca m-am ferit , prietena mea inspirata avea o cafea fierbinte in mana si i-a aruncat cafeaua in fata, moment in care eu am intervenit si l-am lovit in fata de 2 ori .Apoi el s-a dus la un bar de pe acolo sa-si aduca intariri , eu am profitat de momentul asta am luat masina si am plecat . Daca nu plecam venea cu o armata de vreo 20 de insi pe mine , i-am vazut din masinawinking
2.   Fereste-ne trimis de
(11 oct 2011, 15:06:44
Nu ai nici cea mai mica siguranta in aceasta tara. Nici in altele. Dar aici e mai rau. Ce politie, ce camere de supraveghere, ce paza in zone publice?
Zvax..........................
Daca vrei sa te aperi se zice ca tu esti agresor......

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei