Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 oct 2011 - Anul XVI, nr. 240 (4838)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Gura pocită

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mi-am recitit ieri articolul din ziarul de sâmbătă, scris înaintea meciului cu Belarus. Spuneam acolo, în ultimele rânduri, despre apaticii lui Piţurcă şi despre apariţia de mârlănoi a selecţionerului care, după moda Halagian, continuă să se îmbrace în „treling” la meciurile Naţionalei. Cine n-a urmărit măcar un singur meci, indiferent al cărei echipe (de club sau naţională, n-are importanţă), ar putea crede că aşa e normal. Nu, doamnelor şi domnilor, antrenorul, oriunde în lume, vine îmbrăcat în costum la meci, adică la spectacol. Munca în „treling” o face în restul săptămânii. În zi de meci, gata cu „salopeta” şi bocancii, te tragi în costum şi-ţi pui pantofii ăia de ieşit în lume. Poţi fluiera cu deştele-n gură şi în costum, ca Trapattoni. Ei bine, vineri seară, mârlănoiul era tot aşa: cu ceva roşu pe el, pe care scria „România”, probabil ca să se ştie că bolovanul nu antrenează Botswana ori Tonga, ci însăşi echipa de pe locul 59 în lume! Probabil însă că la halul în care joacă banda aia de muncitori (dintre care singurii calificaţi sunt Mutu, Sânmărtean şi Torje) nici n-ai de ce să te îmbraci ca la spectacol. Aici s-ar putea să greşesc: ăştia din teren, chiar aia necalificaţi cum sunt, tot au făcut niţel spectacol, după 2-1. E drept că în cel mai jegos mod cu putinţă, adică i-au luat pe ăia la călcâie, la fente, la mingi printre picioare, cam cum fac bagabonţii pe maidan când joacă pe bere. Finalul a fost cel previzibil: derbedeii au obosit de atâtea fiţe şi i-au luat ăilalţi la alergat, de-am ajuns să ne bucurăm că s-a terminat doar 2-2 şi nu 2-3. iar pentru că prostia are şi ea vârfurile ei absolute, ăstea au fost, absolut nesurprinzător, Moţi şi Pantilimon. Despre Moţi n-are sens să reiau ceea ce am scris de zeci de ori în această rubrică. Iar despre Pantilimon, tot aici am scris că e doar un pămpălău nehazos, fiind singurul portar din lume pe care înălţimea îl defavorizează la mingile venite pe sus. După părerea mea, se află la ultimul sezon la Manchester City, nu la primul. Cât priveşte perspectiva calificării la Mondial, staţi liniştiţi: Piţurcă veghează la somnul nostru. Vom urmări în crucea nopţii meciurile din Brazilia. Dar ale altora.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gura pocită.
 Vizualizări articol: 909 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Gura pocită3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei