Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 oct 2011 - Anul XVI, nr. 240 (4838)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Temperaturi oscilante

Căldura nu va ajunge în locuinţele sucevenilor mai devreme de vineri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare nu vor avea căldură în locuinţe mai devreme de vineri noapte. Deşi temperaturile din ultimele trei zile ar fi justificat furnizarea căldurii, Termica nu are de gând să înceapă să asigure căldură mai devreme de data anunţată.

Decizia conducerii societăţii de termoficare este justificată atât de temperaturile oscilante din această perioadă, pentru zilele de marţi şi miercuri anunţându-se temperaturi mai ridicate decât la finele săptămânii trecute, cât şi de faptul că până acum nu au primit nici o solicitare de furnizare a căldurii.

“Prognoza meteo indică o scădere accentuată a temperaturilor spre finele săptămânii, când vom începe furnizarea căldurii. Până acum nici una dintre asociaţiile de proprietari nu ne-a anunţat că ar fi solicitări de furnizare a căldurii pe timp de noapte. Foarte mulţi nu sunt de acord să dăm căldură mai devreme, pentru că în această perioadă nu se acordă subvenţii pentru căldura consumată”, a declarat directorul Termica Suceava, Silviu Gemănari.

Căldura va fi furnizată celor 25.000 de suceveni racordaţi la sistemul centralizat de termoficare din data de 15 octombrie, în intervalul orar 22.00-  06.00, urmând ca, în funcţie de temperaturile exterioare înregistrate în timpul zilei, să se treacă la asigurarea căldurii 24 de ore din 24.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Căldura nu va ajunge în locuinţele sucevenilor mai devreme de vineri.
 Vizualizări articol: 2131 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Căldura nu va ajunge în locuinţele sucevenilor mai devreme de vineri5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cei care nu vor caldura,inchid gigacalorimetrul trimis de
(11 oct 2011, 14:57:02
Nu trebuie sa asteptati sa fiti rugati de cineva! Atunci cind dupa citeva zile consecutive se trece sub 10grade, tre caldura... asa-i civilizat si asa-i legea.
Copiii racesc f. usor, mai ales cei mici. Deci!...
2.   Subscriu trimis de
(11 oct 2011, 21:06:34
Subscriu celor spuse mai sus cu menţiunea că idiotii care încă conduc Termica şi care au centrale de apartament nu ştiu cum e să stai şi să rabzi de frig mai ales dacă ai şi copii mici. Anul viitor Termica vă avea cu cel puţin 5000 de abonaţi mai puţin! În fiecare an are şanse sa-si piardă tot mai mulţi...multă ..fanta

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei