Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 sep 2011 - Anul XVI, nr. 216 (4814)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Performanţă

Premiu la dans sportiv profesionist, pentru un elev sucevean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Suceveanul Claudiu Apostol Bîrzu, elev în clasa a VIII-a la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Suceava, a obţinut locul III la un concurs de dans sportiv care s-a derulat zilele trecute la Baia Sprie, în judeţul Maramureş.

Claudiu a participat la competiţie alături de Anca Popovici, partenera sa de dans, la o clasă destinată dansatorilor profesionişti. Perechea Claudiu Apostol Bîrzu- Anca Popovici a avut de dansat şase stiluri de dans, şi anume cha-cha, jive, samba, vals lent, vals vienez şi quickstep. La categoria lor de dans au mai participat alte 16 perechi din întreaga ţară, iar Claudiu şi Anca au reuşit să obţină un punctaj cu care au ocupat poziţia a treia a podiumului de premiere.

„Pentru acest concurs m-am pregătit toată vara. Practic nu am avut vacanţă, am făcut antrenamente”, a declarat Claudiu, care continuă antrenamentele, fiindcă îl aşteaptă un nou concurs, duminica viitoare, la Bucureşti.

„Acesta va fi şi mai greu, pentru că vor participa şi mai multe categorii de dansatori profesionişti”, a mai spus băiatul.

Claudiu face parte din trupa „Fly Dance” coordonată de către Dorin Mîrnea şi Andreea Mîrnea.

În spatele premiilor stau ore întregi de muncă, iar Claudiu face câte trei antrenamente pe săptămână, la care se adaugă cantonamentele periodice de câte o săptămână. 

Băiatul s-a apucat de dans în clasa a IV-a, „dintr-o întâmplare”, spune el. „O vecină de-a mea a început cursurile de dans la un club şi pentru că nu avea partener, m-a întrebat dacă nu vreau să fac şi eu”, povesteşte Claudiu despre modul în care a început cursurile de dans. Pentru că îi plăcea ceea ce făcea, Claudiu a continuat să meargă la antrenamente, iar la doi ani după primul său pas pe ringul de dans, băiatul a înregistrat rezultate deosebite la concursurile la care a participat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premiu la dans sportiv profesionist, pentru un elev sucevean.
 Vizualizări articol: 1559 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Premiu la dans sportiv profesionist, pentru un elev sucevean5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei