Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 sep 2011 - Anul XVI, nr. 216 (4814)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poliţia de Frontieră

Împuşcături şi contrabandă cu ţigări la Brodina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De la începutul anului, poliţiştii de frontieră suceveni au confiscat câteva sute de mii de pachete de ţigări, iar majoritatea provin din zona Brodina. Duminică, în jurul orei 21.00, o patrulă de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Brodina a observat în apropierea graniţei un grup de persoane care se deplasa dinspre Ucraina spre interiorul României, cu mai multe bagaje voluminoase.

Potrivit celor afirmate de ofiţerul pentru relaţii publice de la Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar Dănuţ Strugaru, suspecţii au fost somaţi verbal însă au ignorat avertismentul, şi au încercat să fugă profitând de terenul accidentat şi împădurit. În aceste condiţii, poliţiştii de frontieră au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, fiind trase două focuri de armă în plan vertical, reuşindu-se astfel reţinerea a trei cetăţeni români, U. D., în vârstă de 17 ani, din Brodina, Adrian Emanuel G., în vârstă de 24 de ani, din municipiul Suceava, şi Vasile Marius N., în vârstă de 23 de ani, din Brodina.

În zona unde au fost reţinuţi cei trei, au fost descoperite 15 baxuri care conţineau aproximativ 7.500 de pachete de ţigări de diferite mărci de provenienţă ucraineană şi moldovenească. Comisarul Strugaru a arătat că poliţiştii de frontieră le-au întocmit celor trei tineri acte premergătoare cercetării penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă în formă agravantă şi trecere ilegală a frontierei de stat, acte ce au fost înaintate  Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi în vederea atribuirii numărului unic.

Tigările, în valoare de peste 67.000 de lei, au fost reţinute în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră suceveni. Ofiţerul pentru relaţii publice de la Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava a precizat că au fost informate şi autorităţile de frontieră ucrainene pentru cercetarea în comun a evenimentului şi documentarea întregii activităţi infracţionale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Împuşcături şi contrabandă cu ţigări la Brodina.
 Vizualizări articol: 888 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Împuşcături şi contrabandă cu ţigări la Brodina5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ANONIMII trimis de
(13 sep 2011, 11:29:53
Infractori si ii protejati sa nu se cunoasca cine sunt de fapt acesti infractori cu care sunteti intro lupta continua .Sau nici nu doriti sa ii stirpiti ca sa aveti activitate.
Ar trebui sa le scrieti si porecla sa fie cunoscuti de toata lumea poate o sa fie mai sensibili daca ii arata satenii cu mina ca sunt contrabandisti de tigari.Acesti infractori sunt creatia voastra pentru ca intii au lucrat mina in mina cu voi si cind au inceput sa faca trafic pe cont propriu sunt contra intereselor voastre .Ma bucura faptul ca mai dati si exemple pe cei mici care duc greul si transporta peste frontiera baxurile cu tigari.
Pe cind si exemple la nivel mai innalt? ORICUM VA DORESC SUCCES!
2.   Brodina trimis de
(13 sep 2011, 11:50:11
ii doare la banana daca le da numele sau porecla la ziar,sau invatat oameni din sate acum cu ei nu mai e o rusine.e o afacere din care se fac multi bani, asa ca mai ANDREASUL degeaba vrei tu asa ca pe ei ii doare la basca.contrabanda fac dce la mic la mare, tanar,batran nu conteaza banu sa iasa.ai vazut la straja cum ia luoat la batranul ala o suta si ceva de baxurii?ptr,bani si ursul joaca vb.aia,baetiI au pierdut dar au bagat din nou si au schos paguba asa ca via drept.tot inainte baetii nu va lasati.asa ca mai ANDREASULE nu cred ca ii afecteaza cu nimic daca le da poreclele.au fost oameni mari dati la ziar la aia sa le fie rusine,dar nici la aia nu cred ca le este in ziua de azi nu mai exista asa ceva. nu la niste amarati care fac contrabanda,sa faca si ei 2 lei.sa auzim de bine si sa nu mai prinda politisti astea.

de la nimeni si nu dati in cap.bravoooooo voua,si sa stii mai ANDREASUL
3.   Andreasul trimis de
(13 sep 2011, 11:52:20
nu a furat de la nimeni si nu a dat in cap.si sa stii mai ANDREASUL ca nu sant infractori
4.   * trimis de
(13 sep 2011, 11:53:55
BANUL . Aerul de sub aripa unei afaceri
Banu-ţi schimbă prioritatea, îţi amână fericirea
Miroase urât da’ găseşti în el plăceri
Ce-ţi cumpără până şi iubirea

BANUL . Vine ca un scurtcircuit peste tine
Te fulgeră-n gând , te face să roşeşti
Banul sudează sau/şi desface iubiri creştine
BANUL . Ca să-l ai prea scump , deseori , plăteşti

BANUL . Te conduce spre-o perfidie abruptă
În care doar primul şi ultimul pas ţi-e pe plac
El , BANUL , zilnic din tine se-nfruptă
Şi tu-i răspunzi : te iubesc , ce să fac ?
5.   Mai abcdar trimis de
(13 sep 2011, 13:59:53
abcdar,sincer acum,tu cand scrii versurile astea de tot ca.ca.tu,esti fumat?etnobotanice?ca e cam rusinos sa sa fii asa tampit,sa scrii ca.ca,turi de astea fiind lucid.
6.   Dashteptilor trimis de
(13 sep 2011, 21:10:15
ia... ABCDAR si COROAMANICULAI ... cititi si va minunati!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei