Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 aug 2011 - Anul XVI, nr. 193 (4791)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Problemă

Lipsa toaletelor publice în Cetate, principala problemă la Festivalul medieval

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După închiderea celei de-a V-a ediţii a Festivalului de Artă Medievală din Suceava, directorul Muzeului Bucovinei, Emil Ursu, a declarat că „problema pe care o întâmpinăm încă de la prima ediţie a Festivalului medieval este lipsa toaletelor publice”. Potrivit directorului Ursu, „după ce se va finaliza restaurarea Cetăţii de Scaun vor exista toalete care să deservească publicul, dar pentru moment, această problemă nu are rezolvare”.

Din cauză că orice vizitator al Cetăţii trebuie să iasă din cetate pentru a ajunge la o toaletă, directorul Emil Ursu a spus  că de anul viitor, la festival se va implementa un sistem prin care să poată fi monitorizaţi toţi cei care au plătit bilet de intrare, pentru a nu fi taxaţi de mai multe ori pe zi. În acelaşi timp se va rezolva astfel şi o altă problemă, şi anume intrarea gratuită în cetate a celor care nu au achitat biletul şi profită de înghesuială ca să intre gratuit.

„Probabilvom folosi nişte benzi de hârtie ce se vor prinde de mână, pe culori şi pe zile, astfel încât cei care ies din Cetate pentru a merge la toaletă sau pentru oricare alt motiv să nu plătească de mai multe ori intrarea”, a mai spus Emil Ursu.

Peste 13 mii de vizitatori au fost în Cetatea de Scaun la cea de-a V-a ediţie a Festivalului de Artă Medievală.

„Au fost 7.920 de vizitatori adulţi şi 4.070 de copii, iar alte 1.811 persoane au intrat gratuit în Cetatea de Scaun”, a spus Emil Ursu, care a mai adăugat că printre vizitatori au fost şi foarte mulţi turişti străini. Din vânzarea biletelor s-au strâns peste 50 de mii de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lipsa toaletelor publice în Cetate, principala problemă la Festivalul medieval.
 Vizualizări articol: 1211 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lipsa toaletelor publice în Cetate, principala problemă la Festivalul medieval0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Grei de cap sunt unii... trimis de
(17 aug 2011, 11:45:56
Ce mare lucru e sa realizezi o intrare in perimetrul cetatii de genul celor de la metrou?! In felul asta nu profita nimeni de aglomeratie pentru a intra fara bilet in cadrul tuturor genurilor de manifestari din cadrul cetatii. Cat despre accesul la toaleta acest lucru e destul de simplu de rezolvat. Cap le trebuie organizatorilor ca mintea le vine prin cadere.
2.   Comentariu trimis de
(17 aug 2011, 12:25:32
stampila pe mana..ca la discoteca:)))
3.   Lipsa Cacastoare trimis de
(17 aug 2011, 14:42:54
Mai intai Cetatea se va umple de rahati de la muncitori si dupa se va umple de muste. De turisti...cam greu, ca e criza.
4.   Mare lucru trimis de
(17 aug 2011, 22:05:05
Nici nu trebuieste asa lucrare, ii tare scumpa si Lenuta cu frunza-n vant n-are atata banet pentru o cacastoare. COMITETUL JUDETEAN DE PARTID, IN FRUNTE CU flutur cap de bou mort a decis in unanimitate: toata lumea sa se cacace in gura noastra, asta pentru a satisface dorinta tuturor macatorilor de rahat din partidul nostru iubit. Pofta buuunaaaa!!!
5.   Mai presus de noi ,nimeni[nici legea] trimis de
(17 aug 2011, 23:13:22
daca un intreprinzator particular incerca aceasta "activitate"sa deschida,fara toaleta clienti,toaleta,grup sanitar,vestiar pentru angajati, si incasari de 50mii lei,astazi avea gajat in banci casele tuturor rudelor,pentru a plati [dupa ce a dat spagile]amenzile si scapa cu obraz curat daca nu era evazionist...sa ne traiasca partidul....in frunte cu ....doar ei au fost organizatorii...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei