Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 aug 2011 - Anul XVI, nr. 193 (4791)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Reuşită

Elevă din Suceava, Miss Năvodari

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O elevă din Suceava a devenit anul acesta Miss la Năvodari. Andra Maria Ciocîrlan are 17 ani şi este elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional „Nicu Gane” din Fălticeni.

„Am fost la Năvodari în tabără, am participat la un concurs de Miss şi am fost desemnată câştigătoare”, a spus Andra. La concurs au participat fete din zece judeţe ale ţării, iar cea mai frumoasă dintre ele a fost desemnată suceveanca Andra Ciocîrlan.

Frumuseţea nu este singurul atu al fetei, fiindcă Andra este talentată şi la dans şi la muzică. Face parte din trupa de dans de societate „K-Lipso”, coordonată de profesorul Vasile Pop, iar talentul său la dans a urcat-o pe podium tot la mare, unde a luat Premiul pentru Tinereţe cu un vals.

 

Muzica uşoară, marea pasiune a fetei

Frumoasă şi talentată la dans, Andra spune totuşi că marea ei dragoste este cântecul. Interpretează melodii uşoare şi populare şi face parte din Ansamblul „Trandafirul” din Fălticeni, coordonat de Lucian Afilipoaie.

„Iubesc muzica, îmi place să cânt şi chiar intenţionez să urmez Conservatorul”, a declarat Andra. Pentru a se pregăti şi evolua în muzică, din toamnă, Andra va începe şi lecţii de canto la Suceava, cu profesorul Ionică Livadaru.

„Anul acesta m-am axat pe festivaluri. Am participat la diferite eveniment şi am cântat”, povesteşte eleva. Ultima sa apariţie scenică a fost la Gura Humorului, acolo unde a participat la concursul „Humorenii (n) au talent”, concurs unde a interpretat o melodie din repertoriul Laurei Stoica şi unde a fost printre cei zece finalişti ai competiţiei.

„Mi-am descoperit această pasiune pentru muzică şi am primit şi încurajări din partea profesorilor de muzică să-mi valorific acest talent. Acum o să încep intens pregătirile, iau ore de canto şi intenţionez să dau la Conservator, cel mai probabil la Bucureşti”, a mai spus eleva.

Deşi poate interpreta orice gen muzical şi deşi a cântat la nunţi muzică populară, Andra Ciocîrlan ne-a mărturisit că muzica uşoară este cel mai aproape de sufletul său şi că în acest domeniu ar dori să se specializeze.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevă din Suceava, Miss Năvodari.
 Vizualizări articol: 3856 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 10 voturi
Elevă din Suceava, Miss Năvodari4.6510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mare atentie trimis de
(17 aug 2011, 19:49:19
A mai fost o fata care a fost Miss Mamaia parca (nu mai tin minte si nici nu am chef sa caut pe net) care a sfarsit cu streangul de gat intr-un copac din parcul Sipote. Mare atentie la depresii si dezamagiri din dragoste.
2.   The best` trimis de
(18 aug 2011, 19:17:17
Bravo Andra ma bucur pentru tine cine a facut efort si a meritat a castigat!!! miss you

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei