Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 aug 2011 - Anul XVI, nr. 193 (4791)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Festivalul Naţional – Concurs de Satiră şi Umor „Povestea Vorbei”, ediţia a VI-a

Miercuri, 17 August 2011 (14:12:32)

În perioada 4-5 noiembrie, la Râmnicu Vâlcea va avea loc Festivalul Naţional – Concurs de Satiră şi Umor „Povestea Vorbei”, ediţia a VI-a. Creatorii de epigrame vor expedia în trei exemplare – sistem motto – şase epigrame nepublicate, nepremiate şi neparticipante la un alt concurs, câte trei pentru fiecare din cele două teme „Reforma sanitară” şi „Cu ce dascăl locuieşte, aşa carte-alcătuieşte” (Anton Pann).

Pentru secţiunea proză satirică – temă liberă – concurenţii vor expedia  câte o lucrare, maxim trei pagini, sistem motto în trei exemplare, lucrări nepublicate, nepremiate şi nici participante la un alt concurs. Lucrările vor fi expediate până pe 5 octombrie, data poştei, pe adresa Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Vâlcea, bd Nicolae Bălcescu, nr. 26, cod 240192.

Pe plic se va consemna: pentru Concursul „Povestea Vorbei”, secţiunea epigramă sau proză satirică. Concurenţii premiaţi vor fi anunţaţi în timp util, pentru a participa la manifestările prilejuite de festival. Invitaţiile nu sunt transmisibile. Contravaloarea premiilor se acordă numai premianţilor prezenţi la manifestare şi nu se expediază prin poştă. Cheltuielile de cazare şi masă vor fi suportate de organizatori, transportul se suportă de către fiecare participant. Persoane de contact: Florian Bogdan Popian – coordonator festival, tel. 0350 407 497, 0350 407 498, 0755 521 455 sau Nichi Ursei – coordonator festival, tel. 0746 088 492.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul Naţional – Concurs de Satiră şi Umor „Povestea Vorbei”, ediţia a VI-a.
 Vizualizări articol: 1004 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Festivalul Naţional – Concurs de Satiră şi Umor „Povestea Vorbei”, ediţia a VI-a0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei