Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 aug 2011 - Anul XVI, nr. 193 (4791)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Drept la replică

Referitor la articolele „Clădirea Romtelecom Suceava, pregătită pentru un mare tun financiar” şi „Sute de tone de echipamente s-au volatilizat din clădirea Romtelecom Suceava”, publicate în datele de 10 şi 11 august 2011, sub semnătura dlui Sandrinio Neagu.

Având în vedere că în articolele mai sus menţionate au apărut informaţii eronate despre campania Romtelecom, care induc în eroare opinia publică, şi că articolele au folosit cu rea credinţă informaţiile oferite de companie, vă rugăm să publicaţi următoarele precizări din partea Romtelecom pentru corecta informare a cititorilor publicaţiei dumneavoastră:

În articolele „Clădirea Romtelecom Suceava, pregătită pentru un mare tun financiar” şi „Sute de tone de echipamente s-au volatilizat din clădirea Romtelecom Suceava”, publicate în datele de 10 şi 11 august 2011, informaţiile oferite de Romtelecom la cererea dlui Sandrinio Neagu au fost folosite cu rea credinţă pentru a da credibilitate unor speculaţii nefondate ale autorului.

Romtelecom respinge ca fiind nefondate şi răuvoitoare afirmaţiile autorului şi menţionează că:

- Romtelecom nu a iniţiat nici un proces de vindere a vreuneia dintre clădirile deţinute în Suceava, deci toate speculaţiile în această direcţie sunt la acest moment fără nici un temei; O imagine reală şi publică asupra portofoliului imobiliar al Romtelecom vă puteţi face accesând websit-ul dedicat, la http://realestate.romtelecom.ro/ro/;

- Având în vedere expunerea la nivel naţional a portofoliului imobiliar Romtelecom, diversitatea acestuia, vârsta, este un gest normal şi responsabil să se analizeze permanent starea acestui portofoliu; în ceea ce priveşte riscul seismic, toate iniţiativele se bazează pe cadrul legislativ în vigoare iar toate expertizele se fac numai cu experţi autorizaţi MLPAT, aleşi prin licitaţie electronică;

- Nu au existat „sute de tone” de echipamente dezafectate, aşa cum a insinuat jurnalistul, iar acestea nu au fost în nici un caz valorificate numai în funcţie de greutate, deci nu puteam să răspundem altceva decât realitatea, respectiv că s-au valorificat echipamentele cu firme specializate;

- Rezultatele firmei NextGen, consolidate cu cele ale companiei mamă, sunt anunţate la fiecare trei luni de acţionarul majoritar al Romtelecom şi acestea sunt publice şi transparente, acuzaţia de „căpuşă” fiind o gravă şi falsă acuză a jurnalistului.

Cristina Popescu
Director Comunicare
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drept la replică.
 Vizualizări articol: 1059 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Drept la replică4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Papagal trimis de
(17 aug 2011, 13:05:18
papagalul asta numai bazaconii scrie, dezinformeaza zilnic , nu stiu de ce dracu il mai tin astia probabil are limba aspra!
2.   Ilona trimis de
(17 aug 2011, 19:13:04
prea multe minciuni si dezinformare totala din partea acestui sandrinio......
3.   De la baselu stiinta trimis de
(17 aug 2011, 20:51:23
Am luat legatura cu baselu, care la randul sau a luat pulsul elenei cu frunza-n vant si va pot spune cu mana pe frunza ca totul este o inscenare pusa la cale de USL. Asa a guitat si porcalaul de flutur, deci nimic nu-i cum ar trebui sa fie. Stati putin, am gresit cu ceva? Scuze.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei