Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 iul 2011 - Anul XVI, nr. 177 (4775)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Înregistrări

„Ţi-aduc ce vrei, heroină, marijuana, cocaină”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism Suceava au dispus trimiterea în judecată a unui tânăr acuzat că livra droguri de mare risc din categoria amfetaminelor la Rădăuţi şi Suceava.

Pentru a afla mai multe despre respectivul individ, ofiţerii Antidrog au introdus pe unul de-al lor printre cumpărători.

Alexandru Fierăscu (29 ani) are domiciliul în municipiul Bucureşti, însă din 2008 locuia pe perioade lungi de timp la prietena sa, în Rădăuţi. Anchetatorii susţin că Fierăscu a început să consume droguri de mare riscă încă din perioada în care locuia în Capitală şi a devenit chiar dependent de heroină. Mutat la Rădăuţi, bucureşteanul a început să consume şi droguri din categoria etnobotanicelor.

Ofiţerii Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava au aflat că Fierăscu s-a apucat să vândă substanţe interzise şi pe raza judeţului, astfel încât au început monitorizarea lui.

În cursul lunii februarie, Fierăscu, se arată în actul de sesizare a instanţei, i-a vândut unui investigator sub acoperire câte un gram de droguri din categoria amfetaminelor, contra sumei de 100 de lei/gramul.

 

„Eu conduc numai drogat!”

Oamenii legii au obţinut şi autorizaţie de înregistrare ambientală a discuţiilor purtate între dealerul de droguri şi investigatorul sub acoperire.

Una dintre discuţii, relevantă în cauză, s-a purtat în maşina bucureşteanului, la una dintre cele două tranzacţii.

“Investigator: Auzi, îmi pare rău că pleci (n.r. - Fierăscu pleca în străinătate), poate ne mai vedem... Tovarăşul acela al tău nu dă?

Fierăscu: Îi e frică c…e. Normal nu o am eu, normal eu îs vânzătorul lui, înţelegi? Că lui îi e frică, e frică să-l prindă. Eu am vândut şi în Bucureşti, ţi-aduc ce vrei, heroină, marijuana, cocaină ce vrea p..a ta.

(…)

Fierăscu: Tu să n-ai impresia că eu mă cert cu tine… Eu bag la seringă.

Investigator: Bagi la seringă?

Fierăscu: Ai tras vreodată <ciuperci>?

Investigator: Nu.

Fierăscu: Că <ciupercile> te ia, îţi dă o stare, te ţine opt ore, frate”.

La un moment dat, investigatorul îi spune să conducă mai prudent, iar răspunsul vine prompt: „Eu conduc numai drogat!”

 

Le vindea etnobotanice cumpărate din magazin, la Bucureşti

Plecat pentru o perioadă mai lungă de timp din ţară, Alexandru Fierăscu a fost reţinut pe 2 iunie a.c., pentru 24 de ore, iar procurorul de caz i-a interzis să părăsească ţara pe perioada cercetărilor. În timpul anchetei, bucureşteanul a declarat că drogurile vândute investigatorului sub acoperire erau din şase pliculeţe pe care le-a cumpărat de la un magazin de etnobotanice din Bucureşti.

Alexandru Fierăscu a fost dat pe mâna judecătorilor pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Ţi-aduc ce vrei, heroină, marijuana, cocaină”.
 Vizualizări articol: 3507 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
„Ţi-aduc ce vrei, heroină, marijuana, cocaină”5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Draga redactie.... trimis de
(29 iul 2011, 12:07:00
De ce nu dai pe prima pagina mutra lu' gunoiu' asta ordinar!?!?!? sa stie oamenii de cine sa se fereasca si pe cine sa ia la suturi pe strada si la pari cand il intalnesc....?!?!?!? cand vine vorba de politisti care calca stramb... le dati poza, numele complet, varsta, structura la care lucreaza... si daca ati avea... si biografia completa.... MONITORISTII lu' peste!!! ar trebui sa stim si noi cum arata gunoiu' asta... si sa-l fugarim cu pietre din zona... sa-si bage el in vena si-n nas si c....u.....r si-n p*z*a masii toate prafurile... sa stea cu ele acolo la ma-sa in Bucale si sa le ia el pe toate pana crapa!!! Nu sa vina aici sa le vanda!!! si dupa el sa mearga si toate celelalte gunoaie care vand moarte la pliculet sau la biluta....!!!!
1.1  RE: Draga redactie.... trimis de
(29 iul 2011, 18:17:56
Ori esti penibil de prost intunericitule, ori esti militian. Nu i se da fotografia in ziar doar pentru ca "fratii" tai militienii INCA mai cauta si alti vanzatori si furnizori de droguri care il cunosc pe nenorocitul asta dupa fizionomie. Dar la mintea ta odihnita tu chiar crezi ca la afacerile cu droguri vanzatorii si furnizorii se prezinta ca la militie cu toate actele de identitate... No comment...
2.   Comentariu trimis de
(29 iul 2011, 13:59:32
ai dreptate ,cand e vorba de traficanti ,hoti si mai stiu eu ce nu dati nimic .puneti poze in plm sa stie omu pe strada cu cine are de a face.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei