Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 iul 2011 - Anul XVI, nr. 177 (4775)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Compania Egger sărbătoreşte 50 de ani de activitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania austriacă Egger, care are o fabrică şi în oraşul Rădăuţi, sărbătoreşte 50 de ani de activitate. Pentru jubileul de 50 de ani, compania a decis să sărbătorească împreună cu angajaţii săi, în cadrul fiecărei fabrici deţinute de Egger fiind organizate petreceri estivale pentru salariaţi şi familiile acestora. Astfel, angajaţii firmei Egger din Rădăuţi şi familiile lor au fost invitaţi să sărbătorească jubileul companiei, împreună cu reprezentanţii managementului grupului şi al fabricii. La eveniment au fost prezente aproximativ 1.000 de persoane. De asemenea, peste 600 de invitaţi au participat şi la tururile organizate pentru vizitarea fabricii, acolo unde au fost prezentate cea mai nouă tehnologie pentru fabricarea plăcilor lemnoase, precum şi condiţiile de lucru.

Evenimentul organizat la Rădăuţi a început cu discursul directorului financiar Thomas Leissing, purtător de cuvânt al Grupului Egger, care a ţinut să-i felicite pe angajaţi şi pe familiile acestora pentru activitatea desfăşurată. Organizatorii au pregătit un program special pentru acest eveniment, la care au fost invitaţi o trupă de dansuri populare din Rădăuţi, o formaţie din Bucovina şi un DJ, care au întreţinut atmosfera.

De precizat că angajaţii au participat la câteva concursuri de îndemânare, tăiatul buştenilor cu ferăstrăul, jocuri de puzzle şi un concurs de karaoke, unde şi-au demonstrat abilităţile şi au câştigat diverse premii. Cu ocazia aniversării a 50 de ani de activitate a fost organizată şi o tombolă la care s-au oferit produse Egger. Cea mai apreciată surpriză a fost tortul aniversar Egger 50 de ani.

Compania de familie Egger s-a dezvoltat în ultimele cinci decenii dintr-o mică fabrică de PAL cu sediul în St. Johann, Tirol, într-unul dintre producătorii de top de materiale lemnoase. În 1961, Fritz Egger senior a pus bazele unei afaceri de familie internaţionale, cu rădăcini regionale. Astăzi, aproximativ 6.500 de angajaţi lucrează pentru Egger în 22 de ţări din lumea întreagă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Compania Egger sărbătoreşte 50 de ani de activitate.
 Vizualizări articol: 710 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Compania Egger sărbătoreşte 50 de ani de activitate5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei