Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 iul 2011 - Anul XVI, nr. 177 (4775)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Preţuri accesibile

Accesorii rafinate pentru nuntă şi botez, la parterul Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Accesorii rafinate pentru nuntă şi botez pot fi achiziţionate, mai nou, la parterul Iulius Mall, unde şi-a deschis un salon cu vânzare firma HM Mariaj. Reprezentanţii firmei au spus că din magazin pot fi achiziţionate ţinute spectaculoase şi accesorii rafinate pentru cele mai importante evenimente din viaţa clienţilor, nuntă şi botez.

„Fiecare rochie de mireasă spune o frumoasă poveste. Fiind cel mai important detaliu în ziua nunţii, rochia conferă încredere în propria frumuseţe şi feminitate, de aceea HM Mariaj răspunde preferinţelor clientelor şi capriciilor modei. O noutate oferită în Iulius Mall de HM Mariaj vor fi capele, din blană naturală şi artificială, pentru mirese, naşe sau toalete elegante”, sunt de părere cei care au deschis HM Mariaj în mall-ul sucevean.

Produse în atelierele proprii, impozantele rochii, majoritatea albe, dar şi colorat decorate, pot fi complet accesorizate. Veţi găsi în magazin voaluri, cocarde, coşuleţe, pernuţe pentru verighete şi multe alte lucruri importante la nuntă. Chiar şi buchetele de mireasă sau podoabele florale pentru lumânări şi decorarea sălii pot fi alese în magazin din cataloage.

Nu au fost uitate nici domnişoarele de onoare şi fetiţele care vor să se simtă prinţese la astfel de evenimente. Ele găsesc o colecţie impresionantă de modele, materiale şi mărimi, unele confecţionate şi la comandă.

HM Mariaj a venit în întâmpinarea clienţilor Iulius Mall şi cu accesorii complete pentru botez. Această firmă se numără printre puţinii producători din România de rochii de mireasă şi are o impresionantă experienţă. „De 35 de ani, calitatea, eleganţa şi preţurile accesibile ne recomandă pe piaţa din nordul ţării şi nu numai”, au spus reprezentanţii firmei, la Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accesorii rafinate pentru nuntă şi botez, la parterul Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 1749 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 6 voturi
Accesorii rafinate pentru nuntă şi botez, la parterul Iulius Mall2.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bai reclama spatiul arata jalnik trimis de
(29 iul 2011, 11:23:42
"Accesorii rafinate pentru nuntă şi botez, la parterul Iulius Mall" Rafinate ca spatiul unde-s expuse, care arata jalnic!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei