Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 iul 2011 - Anul XVI, nr. 177 (4775)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Noi cu cine jucăm?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Momentul Argentina trebuie depăşit repede, cu cât privim mai mult înapoi şi ne lamentăm, cu atât pierdem timp preţios pentru a mai salva ceva. În situaţii de criză se vede mâna managerilor, presupunând că avem aşa ceva la federaţie. Din capul locului trebuie spus că eliberarea completă a datei ar însemna un eşec în formă continuată, dacă îmi permiteţi exprimarea. La lângă gravul prejudiciu de imagine s-ar adăuga lipsa unui meci de pregătire absolut necesar pentru o naţională ca a noastră, aflată nici în căruţă, nici în teleguţă. Dacă este reală pretenţia de două milioane de euro a luxemburghezilor pentru a lăsa liberă Portugalia, atunci înseamnă că s-ar lăsa şi pentru jumătate, eventual încă puţin mărunţiş. Naşu să facă bine şi să nu se zgârcească la tărâţe, să umble la teşcherea şi să aducă partener pentru naţională, că oricum îşi va mai recupera din pagubă de la argentinieni. Pe care, apropo, hai să nu ne mai sufocăm în a-i înjura înainte de a privi în curtea noastră... Păi dacă pentru Mutu, Săpunaru sau Tamaş n-a însemnat nimic un amical cu Brazilia, de ce ar însemna mai mult pentru Messi, Tevez sau Aguero un amical cu România?! În definitiv, nu ne-ar fi ajutat cu nimic dacă venea Argentina şi făcea act de prezenţă aliniind echipa de tineret. Avem şi noi argentinieni prin campionat cărora le putem pune imnul remixat la difuzoare, alde Brandan, Viglianti, Peralta, Distefano, Miranda, Bazzi... Culio ar fi sărit şi el pârleazul, iar pentru porţie dublă la masă şi nişte animatoare ar fi venit şi căpcăunul Fabbiani! Lăsând gluma la o parte, cei care au dat banii pe bilet oricum se vor simţi înşelaţi. O soluţie de bun-simţ ar fi ca aceste bilete să rămână valabile pentru meciul oficial cu Franţa, iar pentru ce va fi pe 10 august să se pună altele în vânzare.

N-ar fi o idee rea nici să se aducă o importantă echipă de club. Aici sunt şi destule posibilităţi, plus că s-ar putea bate palma pentru o sumă mult mai rezonabilă. E drept că, fiind dată FIFA, un club mare ar avea jucători chemaţi pe la meciurile internaţionale, dar sunt şi destule naţionale care convoacă loturi experimentale. Deci hai, măcar acum, să ne mişcăm mai cu talent şi să facem rost de un adversar ca lumea pentru 10 august!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noi cu cine jucăm?.
 Vizualizări articol: 711 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Noi cu cine jucăm?4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei