Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 iul 2011 - Anul XVI, nr. 177 (4775)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

1-12 august

80 de elevi participă la Şcoala de Vară „Micuţii creştini”, ediţia a III-a

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Şcoala de Vară „Micuţii creştini”, ediţia a III-a, care se va desfăşura, în perioada 1-12 august, la Grădiniţa cu program prelungit „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, s-au înscris 80 de elevi, din clasele I- VIII, provenind de la mai multe şcoli sucevene.

Zece participanţi au optat pentru cursurile de muzică bisericească, 30 pentru pictură - icoane pe lemn, iar cei mai mulţi, 40 de elevi, au ales cursuri de artă tradiţională (cusături, icoane pe sticlă, pictură pe vase de lut etc.). Cursurile vor avea loc zilnic, între orele 9:00 – 13:00, în clădirea Grădiniţei „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, şi vor fi predate de profesori de specialitate.

Copiii vor primi în fiecare zi o gustare şi vor fi antrenaţi şi în alte activităţi incluse în programul şcolii de vară. „Vom alege o zi în care copiii vor participa la Sfânta Liturghie, se vor spovedi, pentru că şcoala de vară se desfăşoară în perioada Postului Maicii Domnului. Fiecare părinte a plătit 70 de lei, pentru cele două săptămâni de cursuri alese de copii. Din aceşti bani s-au cumpărat materiale didactice pentru atelierele de lucru şi se asigură gustarea zilnică”, ne-a spus Narcisa Bompa, voluntar în cadrul Şcolii de vară „Micuţii creştini”.

În ultima zi a şcolii de vară, pe 12 august, la ora 16:00, la Grădiniţa „Sf. Ioan cel Nou” Suceava va avea loc vernisajul expoziţiei cu lucrări realizate de elevii participanţi la şcoala de vară (icoanele vor fi sfinţite de preoţi), urmat de un spectacol prezentat de copiii care au parcurs cursul de muzică bisericească.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 80 de elevi participă la Şcoala de Vară „Micuţii creştini”, ediţia a III-a.
 Vizualizări articol: 788 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
80 de elevi participă la Şcoala de Vară „Micuţii creştini”, ediţia a III-a5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ii indoctrinati de mici.... trimis de
(29 iul 2011, 11:22:57
Inca o data se dovedeste perfidia bisericii: indoctrinarea si spalarea pe creier incep de la varste fragede ca sa fie sigura popimea ca nu ramane fara fraieri care sa-i umple buzunarele cand cresc mari. Daca arta si muzica n-ar fi ceva prea rau, faptul ca ii duce la liturghie si cine stie ce alte ritualuri medievale e un lucru grav de tot. Si parintii sunt inconstienti, si mai mult decat atat, dau si bani ca sa le fie spalat creierul copiilor de catre popii perversi, pedofili, care conduc limuzine luate din cutia milei si inseala statul in fiecare zi.
2.   X5..6 :)) tuareg multumita fraerilor trimis de
(29 iul 2011, 13:24:19
Cum poti sfinti o mazgaleala si sa o tratezi drept icoana?laughing Sunt foarte curios cu explicati copiilor de ce la orele de religie i se predau lucruri în contradicţie flagrantă cu cele învăţate la celelalte materii ? Sunt foarte curios cati copi vor intelege de ce la geografie ...pamantul se roteste in jurul soarelui iar la religie soarele se roteste in jurul pamantului

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei