Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 iul 2011 - Anul XVI, nr. 177 (4775)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La percheziţii

A aruncat 10.500 de lei pe geam

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din satul Negostina, comuna Bălcăuţi, a aruncat nu mai puţin de 10.500 de lei pe unul dintre geamurile casei, după ce a auzit bătăile poliţiştilor veniţi să-i percheziţioneze casa.

Din nefericire pentru el, imobilul era înconjurat de poliţişti, iar unul dintre aceştia a recuperat banii, care au fost ridicaţi în vederea cercetărilor.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, locuinţa respectivă, aparţinând lui Cătălin I., în vârstă de 26 de ani, şi încă o casă din acelaşi sat, proprietatea lui Dori C., în vârstă de 57 de ani, au fost percheziţionate, miercuri dimineaţă, de cadre ale Poliţiei oraşului Siret.

În cea de-a doua casă, informează poliţia, s-au găsit într-una din încăperi 10.613 pachete țigări de contrabandă, de diferite mărci, de proveniență Ucraina și duty-free, în valoare de aproximativ 90.000 de lei.

Poliţiştii au stabilit că ţigările îi aparţineau lui Cătălin I., care aducea periodic marfă de contrabandă în imobilul respectiv, marfă pe care o comercializa ulterior la domiciliul său sau pe raza altor localităţi.

La percheziţia făcută la casa lui Cătălin I., anchetatorii au ridicat cei 10.500 de lei, aruncaţi în primă fază pe geam, precum şi un telefon mobil.

Cătălin I. a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri procurorii au luat faţă de acesta măsura interzicerii de a părăsi localitatea de domiciliu pe perioada cercetărilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A aruncat 10.500 de lei pe geam.
 Vizualizări articol: 4151 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 5 voturi
A aruncat 10.500 de lei pe geam4.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pe geam cu el!!! trimis de
(29 iul 2011, 11:56:55
Trebuia sa se arunce el pe geam... da' de la unul din etajele finale ale vreunui bloc turn ceva.... sa nu arunce banii.... pe aia sa-i doneze unor nevoiasi... sunt atatia copii flamanzi si goi....
Si daca tot nu s-a aruncat.... LA MUNCA!!!! FORTATA!!!! PANA RECUPEREAZA STATUL ROMAN TOT PREJUDICIUL PE CARE L-A CAUZAT!!! ASTA AR TREBUI SA FIE SOARTA TUTUROR CELOR CARE COMIT INFRACTIUNI DE PREJUDICIU.... SI CARE VEZI DOAMNE "NU PREZINTA PERICOL SOCIAL CONCRET".... AUZI.... DAR PREJUDICIUL PE CARE-L CAUZEAZA STATULUI.... ADICA NOUA TUTUROR.... CE REPREZINTA OARE?!?!?!?!
DACA AR FI STATUL NOSTRU CONDUS DE NISTE OAMENI CU CAP.... CARE AR STI SA RECUPEREZE TOATE PREJUDICIILE... PANA LA ULTIMUL BANUT.... AM FI DEPARTE...
1.1  RE: Pe geam cu el!!! trimis de
(29 iul 2011, 13:55:32
Mai libidinosule. Du-te tu in ... m.a.t.i.i. la munca fortata.
Ce p.i.z.d.a. m.a.t.i.i. iti da BOC si restul?
Ce dracu vrei sa faci sa poti supravietui ?
Ce dracu e cu voi ma oameni buni ????
Sunteti toti plini de bunatate, de intelegere, toti sunteti corecti.
De cate ori ai dat spaga la politai cand te`au oprit in trafic ?
De cate ori ai furat cate ceva sa faci un ban al tau???
TU ESTI UN AL DOILEA ISUS HRISTOS ????
Tu nu faci nedreptati ?
Ce vezi tu rau in a aduce tigari si a face bani cu ele?
Daca in romania noastra draga ar fi preturile ca si in celelalte tari, nu ar mai face nimeni contrabanda, nu crezi asta?
Daca aici la noi ar fi ca si in celelalte tari, nu ar mai exista atatea nedreptati.
De ce la magazinele din Italia si celelalte tari vestice preturile sunt in jumatate inainte de craciu si de paste si la noi in tara noastra de c.a.c.a.t. atunci toate preturile cresc cu 50% sau chiar mai bine.
 ☭ . TUTUROR CELOR CARE GANDESC CA SI INTUNERICITU .
SI HAI FRATILOR TOTI TIMP DE O LUNA SA ADUCEM TIGARI CU BUSURILE SI SA FACEM TOTI CONTRABANDA, SA VEDEM AU LOCURI IN PENITENCIARELE CONSTRUITE DE CEAUSESCU?
PRIMII CARE AR TREBUI DUSI LA PUSCARIE SUNT ILIESCU, BOC, SI APOI RE STUL.
1.2  RE: Pe geam cu el!!! trimis de
(29 iul 2011, 14:55:28
Oricine ai fi tu mai COSTYYYSV .... nu prea cred ca ai dreptul sa injuri ca la usa cortului.... dar ce sa-i faci.... daca tu atata poti...??? fiecare are dreptul la o parere, la o opinie.... si cred cu tarie ca daca toate gunoaiele. inclusiv alea de la varful ierarhiei politice ar plati pentru ultimul leu care l-au furat, delapidat, dat spaga, primit spaga etc. etc. etc. atunci alta ar fi soarta noastra!
...Si nu, stimabile, nu sunt un al 2-lea Iisus Hristos...(pe langa faptul ca esti un retard si nu stii sa scrii corect nici maca numele Mantuitorulu, mai comiti si o astfel de blasfemie.....) sunt un om care munceste, si caruia deocamdata ii ajunge salariul, mai bine zis se descurca din salariu, asa cum e el... sunt un om care se intinde exact cat il tine plapuma... pentru ca daca voiam sa ma sparg in figuri aveam ocazii... Slava Domnului!!!! sa fac bani murdari si sa ma umplu de masini si case se alte mofturi.... dar prietene.... NU UITA!!! Toate astea-s pana intr-o zi... cand vine nota de plata.... nu numaidecat aici, pe pamant... ci in fata divinitatii... te mai miri de ce da Dumnezeu cate-un necaz... cate-o suferinta.... care cade pe cel mai nevinovat.... UITE DE AIA!!!! CA VA IA NAIBA MINTILE LA CATE UNII SI NU VA MAI AJUNG BANII...
Si nu mai injura asa oameni pe care nu-i cunosti...
1.3  RE: Pe geam cu el!!! trimis de
(29 iul 2011, 16:58:35
Nu am nimic cu tine personal, din contra, RESPECT, dar nu cred ca ar trebui sa vorbim asa despre ceilalti oameni, care sa spunem ca sunt invatati cu bani. Sa vorbim direct:
omul ala care ia tigarile sa le vanda in romania, le cumpara, nu? Apoi ce este atat de rau in a face un ban pentru tine fara sa platesti impozite. Si inca ceva, nu am sa fiu niciodata de partea legii deoarece: tigarile ca si petardele si multe alte obiecte confiscate trebuiesc arse, ceea ce nu se intampla, politistii mai iau si ei sa faca un ban peste salar, unu`altu mai ia si el sa faca nustiu ce. Oricum nici o togara nu arde decat daca`i aprinsa si fumata. (punct)
O ZI BUNA TUTUROR.
2.   Off topic trimis de
(29 iul 2011, 14:01:14
Ce va luati mereu de  ☭ . lui Lungu ???
Ca e din Prelipca, ca nustiu ce, ca ia pavele de la fratele sau, ca a facut din Sv o mizerie de oras.
In primul rand, voi daca erati primari nu faceati in asa fel incat rudele voastre sa beneficieze "legal" datorita functiei pe care o aveti ?
In al doi-lea rand, ce au facut toti ceialti primari ai orasului Suceava; Sofronie a pus acei stalpisori, care acum ii poarta numele de "sofronei", altii ce au facut?
Acest "prelipcar" cum spuneti voi a facut. A dus apa si canal in burdujeni sat, urmeaza sa duca gazul metan, a schimbat tevile si conductele vechi de cand orasul, este normal ca in urmatorii ani sa fie mizerie, nu se poate strange totul atat de repede.
Stati voi linistiti, ca o sa fie si frumos orasul Suceava, daca voi spargeti totul in capul primarului, nu se rezolva nimic, el trebuie sa se gandeasca, cum sa faca, de unde sa inceapa, ce sa faca. nu este asa, hodoronctronc si bati din palme si apare. Niste inculti.
3.   Cu oameni ca tine... trimis de
(29 iul 2011, 23:41:30
Suceava a ajuns un oras sufocat de tarani ca tine,CostYYYY,de tarani ca Lungu si altii care au nimerit la oras datorita industrializarii demente a impuscatului,furati mintiti si iselati non stop dar va dati mari credinciosi...toate se platesc,slugarnicia,aroganta,l bine mergeai la scoala si invatai limba romana ca sa nu te faci de rusine...sau mai bine abtine-te si nu mai posta prostii comuniste!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei