Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 iul 2011 - Anul XVI, nr. 177 (4775)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

A doua şansă

A scăpat cu viaţă după ce a intrat cu Lexus-ul sub camion

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şoferul unui Lexus s-a născut ieri după-amiază pentru a doua oară. Maşina pe care o conducea cu viteză excesivă s-a pliat pur şi simplu pe un camion încărcat cu marfă. După cum arăta Lexus-ul, cei care treceau prin zonă au considerat că doar o minune l-a scăpat de la moarte pe şofer.

Accidentul s-a petrecut ieri după-amiază, în apropierea Cantonului Silvic de la Adâncata.

Martorii povestesc că şoferul de pe Lexus a depăşit în curbă o altă maşină care se deplasa în aceeaşi direcţie cu el, adică dinspre Suceava spre Adâncata. Din cauza vizibilităţii reduse nu a observat în timp util camionul care venea din sens opus şi, cu toate că a frânat puternic, nu a mai putut evita impactul. Urmele de frânare de la faţa locului, care aveau câteva zeci de metri, pot oferi o explicaţie pentru tot ceea ce s-a întâmplat, adică viteza prea mare şi depăşirea într-o zonă periculoasă.

Impactul dintre Lexus-ul cu numere roşii de Botoşani şi camionul care transporta marfă de la Adâncata a fost extrem de violent. Din maşina mică a rămas doar un morman de fiare contorsionate, în care şoferul, Dan Mihalachi, a rămas prizonier până la sosirea echipajului de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

Chiar dacă Lexus-ul era de nerecunoscut, şoferul părea într-o stare relativ bună. Era conştient şi nu acuza răni foarte grave. După ce i s-a acordat primul ajutor la faţa locului, Dan Mihalachi a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean Suceava. Aici, şoferul a fost diagnosticat cu fracturi costale, el rămânând internat. Medicii consideră că leziunile suferite nu îi pus viaţa în pericol.

Circulaţia rutieră a fost întreruptă total aproape jumătate de oră, iar ulterior poliţiştii au permis reluarea traficului pe un singur sens.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A scăpat cu viaţă după ce a intrat cu Lexus-ul sub camion.
 Vizualizări articol: 4137 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 6 voturi
A scăpat cu viaţă după ce a intrat cu Lexus-ul sub camion4.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rusine trimis de
(29 iul 2011, 14:41:21
Redactore, noi toti conducem masini sau autoturisme iar ala de a luat permisul stiu eu unde, are Lexus. M-ai terminat cu lexus in sus si Lexus in jos. Ai primit cumva ceva de la Toyota sa le faci reclama ca....sunt masini bune si ca poti scapa cu viata chiat daca cel ce o conduce e un dobitoc?
2.   Camion trimis de
(29 iul 2011, 16:00:13
Ce marca era camionul?!?MAN, IVECO, MERCEDES, DAF, SCANIA, VOLVO, RENAULT etc.
Am facut reclamaaaaa!
3.   Hmm trimis de
(29 iul 2011, 19:41:42
e periculuoasa curba aia..de multe ori cei care vin spre adancata din suceava taie curba j risti sa te rastoni evitand acel accident,,,...cik redactorul a zisca sa nascut pt a 2 oara..mda prost esty=))
4.   Fo sho trimis de
(29 iul 2011, 23:18:41
That's one lucky bastard..soo lucky

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei