Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 iul 2011 - Anul XVI, nr. 177 (4775)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Finanţare

Flutur anunţă investiţii de 30 de milioane de euro în Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţă că în municipiul Câmpulung Moldovenesc vor începe, în perioada următoare, investiţii de aproximativ 30 de milioane de euro. Flutur a spus că ieri a fost desemnat câştigătorul licitaţiei organizate pentru realizarea unui proiect european în valoare de 5,6 milioane de euro, investiţiile urmând să fie realizate de firma Calcarul Pojorâta.

Proiectul presupune modernizarea a 13 străzi şi a circa 13.000 de metri pătraţi de trotuare din Câmpulung Moldovenesc, precum şi amenajarea a cinci kilometri de piste pentru biciclete, modernizarea a două parcuri şi montarea unui sistem de supraveghere video pe străzile din acest municipiu. Gheorghe Flutur a spus că lucrările în cadrul acestui proiect ar putea să înceapă săptămâna viitoare.

 

Pârtie de 4,5 kilometri în Masivul Rarău

Pe de altă parte, preşedintele CJ Suceava a arătat că în Câmpulung Moldovenesc vor începe şi lucrările pentru construcţia celei mai lungi pârtii de schi pe versant nordic din România, cu o lungime de 4,5 kilometri. Pârtia va fi construită pe Masivul Rarău, investiţia urmând să înceapă în cursul acestui an. Gheorghe Flutur a precizat că proiectul are o valoare de circa 20 de milioane de euro, iar pentru început vor începe lucrările pentru construcţia pârtiei pe o lungime de 3 kilometri. „Pentru cei 3 kilometri s-a finalizat toată legislaţia. S-au scos din fondul forestier 30 de hectare de pădure, iar primăria din Câmpulung Moldovenesc a dat la schimb o suprafaţă dublă. Există echipamentele necesare pentru începerea lucrărilor, iar pentru această primă etapă avem toată documentaţia şi se începe cu pregătirea culoarului pentru plasarea stâlpilor de telescaun. Urmează o a doua etapă, în rezervaţia din Munţii Rarău”, a declarat Flutur.

El a mai spus că în scurt timp va fi finalizată şi modernizarea drumului Pojorâta – Rarău, precizând că în acest fel platoul Masivului Rarău va putea fi pus mai bine în valoare. Şeful administraţiei judeţene a arătat că după finalizarea pârtiei de schi, Câmpulung Moldovenesc va fi cea de-a treia staţiune din zona de munte care va avea domeniu schiabil, alături de Gura Humorului şi Vatra Dornei.

Nu în ultimul rând, Gheorghe Flutur a precizat că pentru municipiul Câmpulung Moldovenesc a fost depusă documentaţia pentru construcţia unei şosele de centură.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur anunţă investiţii de 30 de milioane de euro în Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 743 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 5 voturi
Flutur anunţă investiţii de 30 de milioane de euro în Câmpulung Moldovenesc4.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(29 iul 2011, 11:05:46
Dacă m-alegi pe mine o să fac
Dă-mi o şansă ! pot , ştiu , vreau
Lucrez şi noaptea ( sunt insomniac )
Eu nu-s ca ceilalţi .. ce te abureau

Şi-n 2008 visu’ sa-mplinit
Hai dom’le , fă ! ai zis că faci
Da’ pe parcurs nu’ş cum de s-a sucit
A dreq treabă , şi-acu’ de ce nu taci ?

Mai vrei o tură ? da ? votat de ... cine ?
Domnule , iertarea atrage noi păcate
O să hilizeşti iar cu : să trăiţi bine ? laughing
Sau .. vei găsi altă .. absurditate ? ? ? liar
2.   MOE pdl! trimis de
(29 iul 2011, 12:26:15
flutur anunta, si atat! restu` scrie-n carte!winking
3.   Probleme cu UE trimis de
(29 iul 2011, 15:46:40
Ambele statii si de captare si de epurare au probleme de functionare,aici fiind vorba si de fonduri europene de la B.E.I.-bei,bei dar si platesti.
Banii de pe lemn se adauga la cele 2o mil euro?
Daca se adevereste faptul ca in pesterile de FD.MOLD.ar fi depozitate substante toxice si periculoase,aria protejata fiind distrusa dar apare inca in unele evidente,si daca s-au mai accesat cumva si fonduri UEptr arii protejate beleaua e mare.
Nu gasesc pesterile in nici o evidenta.Sa cer ajutorul FBI?
4.   Ceausescu reactivat trimis de
(29 iul 2011, 18:24:44
Nu este zi lasata de Dumnezeu fara ca acest latrau sa nu ne intoxice cu laturile lui. Va aduceti aminte de perioada de dinainte de 89? Am ajuns mai rau. Atatea proiecte inghesuite in scop electoral, cu scop precis, prostirea sucevenilor, poate mai prinde un mandat de prim secretar la judet. Nu mai exista rusine la acesti neocomunisti. Se apropie funia de par si au inceput chitcaielile, dar VINE DERATIZAREA si scapam de ciuma portocalie, bombalaule.
5.   Altceva trimis de
(29 iul 2011, 19:45:08
inafara de carcotasi mai faceti ceva pt tara asta ?? sunteti tari in clanta pe comentarii...dar nu sunteti in stare sa mutati un pai de ici dincolo
6.   Nitica rabdare trimis de
(29 iul 2011, 21:13:44
Se lucreaza la inchiderea cercului.Nu mai tine lalaiala bolsevica,precum ca la un anumit obiectiv au lucrat mai multe firme si nu ai pe cine trage la raspundere.Eronat.Incepi de la coada cu comisia de receptie a lucrarilor.
7.   Ultima ora trimis de
(29 iul 2011, 21:32:48
Actele disparute din arhive care nu se regasesc nici la Agentia de Mediu si nici la Minister au disparut cumva in perioada 2005-2006?
Este vorba de peste 800 situri contaminate si aproape 400 de situri posibil contaminate.
Aria protejata de la FD.MOLD. trebuia sa apartina de Oc. Silv.Pojorata.
Unde o regasim?Ati ghicit.La Oc.Silv.Breaza.Un fost colonelciuc,momentan chestoreac si poet national inca de pe vremea lui tov CoDoi are nevoie sa se inspire din natura,si baremi pe hirte natura sa-i fie mai aproape.
8.   Sau trimis de
(29 iul 2011, 21:50:45
Sau aceasta manareala tine de PROGRAMUL PHARE 2002cu privire la colectarea reambalarea si eliminarea deseurilor toxice si periculoase de pe teritoriul Romaniei?
Tot in 2002 ministrul Lificiu nu gasea vreo 200 de tone de otravuri,dar de jena probabil ,nici nu a intrebat pe la intreprinderile miniere care, de ani buni se screm sa falimenteze si nu reusesc. Oricum, rusinea nu-i a noastra ci,a urmasilor urmasilor nostri cand vor vedea ce parinti si ce bunici au avut si pe cine au votat
9.   Fluturash trimis de
(30 iul 2011, 09:15:10
Pai flutur de cand a fost padurar a last bucovina numai partii . Fraierilor el comisionul din alea 30 de mil de euro la luat deacu ii mai ramane 30 ha de padure pentru campania electorala .Ce va mirati omul intra in lnie derapta pentru campanua electorala . Baga banii din CJS numai la Gura-Humorului si Campulung . Acolo iese malaiul. Uita cum scheuna prin Radauti pe la PNL .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei