Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 iul 2011 - Anul XVI, nr. 170 (4768)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă…

Perioada 21 – 27 iulie

Circul Americano, în parcarea Shopping City Suceava

Circul Americano, prima dată la Suceava. Începând de miercuri, 20 iulie, cei mici, dar şi cei mari sunt aşteptaţi în parcarea Shopping City Suceava, să se distreze la un spectacol incendiar. Circul Americano va încânta spectatorii cu dresură de elefant indian, lei senegalezi, cămile din Sahara şi cu multe alte animale. În plus, veţi putea urmări acrobaţii, momente comice şi de iluzionism, dar şi momente cu clovni. Pe timpul pauzei, copiii se pot fotografia cu cele mai îndrăgite sau fioroase animale exotice. Spectacolele vor avea loc, în perioada 20 – 31 iulie, de miercuri până vineri, de la ora 20:00, şi în weekend, de două ori pe zi, de la ora 17:00 şi de la ora 20:00. Preţul biletelor este de 35 lei pentru adulţi şi 25 lei pentru copii.

 

Cupa Bucovina, concurs naţional de sărituri la obstacole la Rădăuţi

Cai de rasă din toată ţara se vor aduna la finele săptămânii la Rădăuţi, unde, timp de trei zile - 22, 23 şi 24 iulie, vor concura pentru un loc pe podiumul concursului Cupa Bucovina Romsilva, găzduită de hipodromul Hergheliei Rădăuţi. Confruntarea celor mai buni cai de sărituri la obstacole va începe de vineri, 22 iulie, de la ora 10.00, finalul primei zile de concurs urmând să fie dat în jurul orei 17.30. Sâmbătă spectatorii vor putea urmări din tribune uimitoarele salturi peste obstacole de dimineaţa, de la ora 10.00 şi până la ora 20.00. În ultima zi din concurs, în care se vor desemna şi câştigătorii competiţiei şi vor fi decernate premiile, concursul va începe tot de la 10.00 dimineaţa, dar se va încheia în jurul orei 14.00.

 

Târg de Obiecte Handmade

Podoabe, haine, accesorii şi obiecte de decor deosebit de frumoase, toate meşterite în mici ateliere şi la mare modă, vor fi expuse spre vânzare în Iulius Mall. Între 22 şi 24 iulie, în programul de funcţionare al shopping-mall-ului, standurile vor fi împodobite cu produse şic, menite să ne facă unici.

 

“7 motive să-ţi iei o KIA”

“7 motive să-ţi iei o KIA” – Între 22 şi 24 iulie, Caravana auto KIA prezintă înIulius Mall, şapte motive bine întemeiate pentru care un autoturism al acestei mărci merită cumpărat. Şapte modele KIA (Sportage, Sorento, Cee’d, Cee’d sw, Pro Cee’d, Soul şi Venga), şapte ani de leasing, avans la leasing, dobândă anuală de 7%, 150.000 km granţie integrală, revizii gratuite, trei luni de CASCO şi şase luni de RCA gratuite se adaugă calităţii oferite de modelele constructorului auto sud-corean.

 

Se poartă promoţiile!

La Iulius Mall, împătimiţii de shopping se bucură de preţurile cele mai mici din an. Până la 70% au ajuns promoţiile laKenvelo, Peacocks, Steilmann, Samsonite, Sephora, Sophia şi Ely Alindor şi  60% Sprider Stores şi Be You. La jumătate au fost tăiate preţurile laTerranova, Bigotti, Motor, Ravioli, Junker, Bellissima Fashion, HV Street, IL Bimbo, Intersport, Mara’s, Mari-k, Valentini Bianco, Divine, Sofiaman, Ina Design, Delia 07, Onix şi Splendor. Şi Salamander, Janice, Sabrini şi Deco Center au preţuri cu 40 de procente mai puţin, în vreme ce Nike, Triumph, Luxor, Plafar şi Centrofarm îşi încântă clienţii cu promoţii de până la 30%. BSB oferă un produs gratuit la trei achiziţionate, Blue 63 are blugi la 15 lei, Louise oferă 50% discount la al treilea articol cumpărat, la Zoomania toate produsele au cu 10 procente mai puţin în fiecare zi de luni, iar Flanco returnează TVA-ul. Discount-uri acordă şi Paolo Bertolucci, Jolidon, Mondex, Elgon, Evel Mod, Best Star Promotion şi Paraclisul “Sf. Ioan cel Nou”. Ofertele verii sunt în magazinele Iulius Mall dar şi la un click distanţă, pe site-ul www.iuliusmall.com. Toate lucrurile pentru o vacanţă reuşită vor fi postate zilnic şi pe Facebook Iulius Mall Suceava.

 

“Lumina Nordului”, la Iulius Mall

“Lumina Nordului”– Expoziţie de artă plastică la Iulius Mall, până pe 31 iulie, sub semnătura elevilor unor şcoli populare de artă din ţară. Sunt expuse 39 de lucrări, realizate anul trecut, la Poiana Negri, în Tabăra Internaţională de Artă Plastică „Lumina Nordului”.

 

Clovnul Bobo la Galleria Mall

În fiecare zi a lunii iulie, de luni până vineri, începând cu ora 18:30, Galleria Suceava invită copii, bonele, părinţii şi bunicii la "Întâlnire cu clovnul Bobo". Un program special, în care micuţii invitaţi se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative şi de amuzament, activităţi de desen şi modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo.

 

Atelierul de vacanţă

Până pe 11 septembrie, ceainăria librăriei Cărtureşti găzduieşte ateliere de vacanţă unde timpul înseamnă altceva decât computer şi televizor. În fiecare marţi, de la ora 17:30, la Cărtureşti va avea loc Ora de joacă, cu Simona Covaliu, în fiecare miercuri, de la18:00, Seara de poveşti cu Sorina Puiul, în fiecare vineri, de la 17.30, Atelier de creaţie, cu Simona Covaliu, şi în fiecare sâmbătă, de la ora 11:30, Atelier Origami, cu Luana Popa.

 

Expoziţia de fotografie „Alter Ego”

Shopping City Suceava vă invită până pe 29 iulie să vizitaţi expoziţia „Alter Ego” a Dl. Dr. Teodor Radu Pantea E.FIAP. Expoziţia cuprinde 50 de fotografii de dimensiuni 30x40 cm ale unor manechine din spaţiile comerciale.Artistul este lector la Facultatea de Arte Vizuale şi la Facultatea de Ştiinţe Politice şi Jurnalism din Oradea şi a expus fotografii în 43 de ţări de pe toate continentele în peste 400 de saloane foto personale sau de grup, interne sau internaţionale. A primit 192 de premii şi menţiuni la 268 de concursuri internaţionale de fotografie din 42 de ţări. Cel mai recent premiu obţinut de artistul orădean este medalia de aur a Federaţiei Internaţionale de Artă Fotografică (FIAP) la cel de-al şaselea Concurs Internaţional de Fotografie Feroviară, de la Szczecin, Polonia.

 

Joi, 21 iulie

„Traian Chelariu - 105 ani de la naştere”

Consiliul Judeţean Suceava şi Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” organizează joi, 21 iulie a.c., la ora 11:00, în Sala de Artă „Elena Greculesi” a bibliotecii publice sucevene, manifestarea evocatoare cu genericul „Traian Chelariu - 105 ani de la naştere”. Într-o expunere intitulată „Incursiune în opera lui Traian Chelariu”, prof. univ. dr. Mircea A. Diaconu va prezenta o serie de documente inedite.

 

Petrecere marca Padrino Romanian Retro Party

Cea mai tare petrecere marca Padrino Romanian Retro Party. Organizatorii vă aduc în atenţie muzica anilor ’90. Petrecere până în zori de zi, cu cele mai tari hit-uri româneşti din acele vremuri: Animal X, Andra, N&D, Voltaj, 3 Sud Est, O-ZONE. Eşti student? Nu uita că e joi şi la Padrino e seară studenţească cu reducere de 15% după ora 24:00. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Petrecere la Hollywood

Super petrecere la Hollywood! Luaţi-vă gaşca şi haideţi la petrecere!

 

Golden Şlagăr

Începând cu ora 21:00, Terasa Abanina Suceava te invită la Golden Şlagăr cu Cristi Rangu, Lucian Andraşcu şi Ciprian Bârsă.

 

Vineri, 22 iulie

Expoziţia „Matrice 2011”

La Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina din oraşul Gura Humorului se deschide vineri, 22 iulie a.c., la ora 16:00, expoziţia de artă decorativă cu genericul „Matrice 2011”, a artistului plastic Radu Bercea. Expoziţia, care continuă şirul manifestărilor expoziţionale din acest an ale artistului humorean (în luna iunie, Radu Bercea a prezentat, în Salonul Alb al Casei de Cultură “Platon Pardău” din municipiul Vatra Dornei, expoziţia intitulată „Deco Art”, iar la sfârşitul primei decade a lunii în curs a avut o expoziţie personală în cadrul salonului organizat cu prilejul Festivalului Internaţional de Grafică Satirică şi Literatură Umoristică „Umor...la Gura Humorului), etalează un număr de 34 de lucrări realizate în această vară.

 

Striperii de la Fly Boys, la Hollywood

Cel mai incendiar show oferit de striperii de la Fly Boys, la Hollywood, pentru toate fetele! Organizatorii au precizat că băieţii „au interzis” pânăla terminarea show-ului, dupăcare vor putea intra pentru a continua distracţia în stilul Hollywood-ului.

 

Liber acces la cultură, la Fierărie

La ora 21:00, la Pub „La Fierăie”, în cadrul programului „Liber acces la cultură”, sunteţi aşteptaţi la recitalul trupei Simbol.
Intrarea este liberă. Rezervări: 0771 262 251

 

Petrecere „Latino”, la Padrino

Petrecere „Latino”, la Padrino, „cum nu s-a mai văzut în Suceava”, spun organizatorii, unde, începând cu ora 22:00, timp de o oră, Padrino şi Boom Dance te învaţă cum să dansezi pas cu pas! Rezervări 0742365859.  www.RestaurantPadrino.ro

 

Sâmbătă, 23 iulie

Summer party, la Hollywood

La Hollywood vă aşteaptă Summer party, unde veţi avea parte de cea mai hot servire! Pentru căe cald, ospătăriţele au hotărât să-şi ia costumele de baie! Dacăsunteţi la fel de extrovertiţi, veniţi şi voi la fel!

 

"Ivan Turbincă", la Galleria Suceava

De la ora 11:30, Ansamblul Artistic Profesionist "Ciprian Porumbescu" va prezenta în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Ivan Turbincă".
Din distribuţie vor face parte Adina Fărtăiş, Simona Saucă, Nicoleta Nădejde şi Cornelia Nicolaiciuc, sub îndrumarea lui Gonda Cojocariu, realizator, şi Ion Vizitiu, regie tehnică. Accesul este gratuit!
După program, copii se vor distra în spaţiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei şi, bineînţeles, vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării.

 

Distracţie în stil Padrino

Distracţie în stil Padrino, pe cea mai bună muzică de pub şi cea mai cool atmosferă din oraş. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro


Duminică, 24 iulie

Seară improvizată la Hollywood

Seară improvizată la Hollywood, undeputeţi asculta cea mai variată muzică,de la clubbing music, pânăla retro music.Valabilăoferta marca Hollywood!Rezervări: 0755 571 749

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă….
 Vizualizări articol: 678 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă…5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei