Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 iul 2011 - Anul XVI, nr. 170 (4768)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băişanu: Declaraţiile lui Gheorghe Flutur legate de sondajele USL sunt halucinante

Joi, 21 Iulie 2011 (16:44:22)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, Alexandru Băişanu, consideră că declaraţiile liderului PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, cu privire la veridicitatea sondajelor realizate de USLsunt halucinante. Afirmaţiile lui Băişanu au fost făcute după ce, în cursul acestei săptămâni, Gheorghe Flutur a spus că pentru opoziţie sondajele publicate în momentul de faţă sunt „un fel de etnobotanice de campanie pe care le dau pe la nas ca să poată pleca fericiţi în vacanţă”. Băişanu a subliniat că liderul PD-L Suceava a făcut acele declaraţii după ce un jurnalist a publicat un sondaj potrivit căruia USLar putea să obţină în judeţul Suceava un procent de 52%.

Alexandru Băişanu a precizat că în politica românească este nevoie de etică şi conduită, precizând că nu este normal ca liderul unui partid aflat la putere să-i facă pe reprezentanţii opoziţiei „drogaţi”.

„Nu, domnule Flutur, nu luăm etnobotanice, deşi, aşa cum se ştie, sub mandatul PD-L la guvernare aceste tipuri de droguri uşoare au luat amploare în România, dezvoltându-se haotic şi fără control la nivel întregii ţări”, a spus Băişanu.

Liderul PNL Suceava a spus că în momentul de faţă USLefectuează un sondaj de opinie la nivelul judeţului Suceava, cu un grad de acoperire extrem de ridicat, la nivelul fiecărei localităţi din judeţ, cu o reprezentativitate şi un grad de eroare limitat. Alexandru Băişanu a declarat că sondajul se află încă în faza de colectare a datelor statistice cu privire la intenţia de vot a sucevenilor, date care vor fi făcute publice.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu: Declaraţiile lui Gheorghe Flutur legate de sondajele USL sunt halucinante.
 Vizualizări articol: 1135 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Băişanu: Declaraţiile lui Gheorghe Flutur legate de sondajele USL sunt halucinante5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei