Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 iul 2011 - Anul XVI, nr. 170 (4768)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Banderolă sau mărgele

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dacă în anii precedenţi, pe vremea asta, ne amuzam, uneori copios, de transferurile virtuale în ambele sensuri, adică şi de vânzarea de jucători, şi de cumpărarea altora, în acest an s-a ajuns într-o nouă etapă care (dacă-i întrebi pe Corleone ori pe Naşu’) constituie un indiscutabil pas pe loc, deci înainte!, cel puţin cât timp pasul înapoi nu e dovedit: nici nu mai vindem pe nimeni, nici nu cumpărăm nimic. De unde concluzia cât se poate de logică: ne e bine aşa cum e. Sau în varianta clasic – comunistă a nemuritorului Mao: cu cât mai rău, cu atât mai bine! Însă, dat fiind că istoria se repetă, iată că şi în acest an, e drept că la spartul târgului (peste două zile începe panarama!), taraba de vânzări-cumpărări e salvată: dacă anul trecut, campioana Unirea Urziceni a fost vândută angro, anul acesta cea care s-ar fi cuvenit să joace măcar preliminarii de Champions League (dacă nu direct în grupe, din poziţia de campioană), Politehnica Timişoara, urmează aceeaşi traiectorie, cu menţiunea că motivaţia vânzării la kil e uşor diferită. Finalul se anunţă însă identic: jucătorii, care în mintea lovită de caniculă a lui Iancu valorează fix 23 de milioane de euro, vor fi vânduţi pe mai nimic, întru prosperitatea hienelor de tip Gigi Becali (nu-i vorbă, că nici Porumboiu nu-i mai breaz, apropo: ce jucători a adus el până acum, când Vasluiului i se oferă şansa unică în istoria sa – pe veci! – de a juca în Champions League!?). Ziceam însă că este o mare diferenţă între circul din anii trecuţi şi tragediile pe bandă rulantă de anul acesta. Într-adevăr, vă amintiţi ce ne mai amuzam când Pinguinul cu Crampoane era dat ca vândut sigur, 101%, ba la Arsenal, ba la Valencia, iar apoi, după ce era găsit încă din timpul probelor de joc de la Altach, din liga a 2-a austriacă, lua trenul de Sofia pentru încă un sezon la Ţ.S.K.A.? Ei bine, dacă de Florentin Petre ne umfla râsul, de alde Bănel nu simţiţi că vi se rupe inima? Nu vă dă o lacrimă când după ce la fiecare ofertă (n-or fi fost, totuşi, virtuale!?) Becali a săltat preţul cu câte 100.000, la urmă i-a explicat că să-şi bage minţile-n cap, că nu pleacă nicăieri, ci cel mult la... Steaua 2! În compensaţie, i-a dat banderola de căpitan. L-o fi crezut sclav, că tot e negru, da’i se terminaseră mărgeluţele, aşa că merge şi banderola…

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Banderolă sau mărgele.
 Vizualizări articol: 853 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Banderolă sau mărgele5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(21 iul 2011, 13:03:31
Adevarul ca toti ne pricepem la fotbal( si in primul rand reporterii:)) ) dar stiam ca fc Vaslui are interdictie la transferuri, asa ca doar sa imprumute vreo 2 gazetarasi ca am auzit ca au porti noi!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei