Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 iul 2011 - Anul XVI, nr. 170 (4768)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Terapii alternative

Există o plantă vindecătoare pentru fiecare zodie

Semnul zodiacal sub care ne-am născut nu ne spune doar cum o să decurgă ziua sau anul, ci el influenţează chiar şi sensibilităţile noastre de sănătate de pe parcursul întregii vieţi.

Zodia Berbecului, guvernată de planeta Marte. Predispoziţie la boli: Marte guvernează capul, inclusiv creierul. Totodată, planeta Marte este asociată cu fierul, de aceea ea influenţează şi sângele. Bolile specifice acestei zodii sunt depresiile, durerile de cap şi problemele legate de circulaţia sângelui. Leacul naturist: Păducelul. Această plantă face minuni în cazul Berbecului, calmându-i stările de nervozitate şi reglându-i tensiunea arterială.

Zodia Taurului, guvernată de planeta Venus. Predispoziţie la boli: Venus guvernează gâtul, limba, maxilarul, glanda tiroidă, vertebrele cervicale şi o parte a nervului optic. Taurii se îmbolnăvesc cel mai des de stomac, amigdalită, laringită, dar şi de afecţiuni genitale. Leacul naturist: Menta. Plantă ce reglează funcţiile intestinale, este recomandată în afecţiunile aparatului respirator, combate laringita şi durerile menstruale.

Zodia Gemenilor, guvernată de planeta Mercur. Predispoziţie la boli: Mercurul guvernează plămânii, umerii, sternul şi mâinile. De aceea, bolile specifice sunt stările de anxietate, dureri ale umerilor şi mâinilor, nevralgiile intercostale, pneumoniile şi virozele. Leacul naturist: Oregano. Este ideal în tratarea afecţiunilor respiratorii, calmând tusea convulsivă şi fluidificând secreţiile bronhice. Este foarte bun şi în tratarea reumatismului şi a artrozelor.

Zodia Racului, guvernată de Lună. Predispoziţie la boli: Luna guvernează plămânii şi organele digestive. Nativul în Rac este predispus la boli de stomac, la constipaţii şi la o circulaţie periferică deficitară. Leacul naturist: Tarhonul. Are acţiune calmantă, diuretică, expectorantă, ceea ce se pliază perfect pe predispoziţiile Racului.

Zodia Leului, guvernată de Soare. Predispoziţie la boli: Soarele guvernează inima, ochii, articulaţiile şi încheieturile, generând reumatisme cronice.

Leacul naturist: Rostopasca. Planta reduce presiunea arterială, combate angina pectorală, tahicardia, insuficienţa cardiacă şi artrita. Relaxează musculatura vaselor mari şi coronare şi este recomandată în tratarea bolilor de ochi.

Zodia Fecioarei, guvernată de planeta Mercur. Predispoziţie la boli: Problemele nativilor din zodia Fecioarei sunt afecţiunile de tract digestiv: asimilare intestinală, dureri abdominale, perturbări ale tranzitului intestinal. Mai pot suferi de diabet şi pancreatită. Leacul naturist: Rozmarinul. Utilizat de mii de ani în tratarea bolilor digestive, el are efect garantat în cazul acestor afecţiuni.

Zodia Balanţei, guvernată de planeta Venus. Predispoziţie la boli: Venus guvernează rinichii şi vezica biliară, prostata şi partea lombară a coloanei vertebrale. Balanţele au tendinţa de a reţine toxinele, ceea ce duce la afecţiuni renale. Leacul naturist: Ardeiul iute. Este excelent în tratarea diabetului, a afecţiunilor prostatei şi a tulburărilor digestive. Ardeii sunt foarte buni detoxifianţi, având proprietăţi antiseptice.

Zodia Scorpionului, guvernată de planetele Pluto şi Marte. Predispoziţie la boli: Pluton guvernează organele genitale, colonul şi prostata. Nativii în Scorpion sunt predispuşi la hemoroizi, hepatită, afecţiuni ale organelor genitale, migrene. Leacul naturist: Porumbarul. Are proprietăţi laxative, depurative, calmante în cazul durerilor de stomac, antiseptice şi antiinflamatoare.

Zodia Săgetătorului, guvernată de planeta Jupiter. Predispoziţia la boli: Jupiter are în atenţie ficatul, vezica biliară, pancreasul, coapsele şi circulaţia arterială. Săgetătorii sunt predispuşi la obezitate, pancreatită şi diabet, artroză lombară, precum şi la afecţiuni ale femurului. Leacul naturist: Scoruşul. Aceasta plantă este excelentă în combaterea aterosclerozei şi spondilozei.

Zodia Capricornului, guvernată de planeta Saturn. Predispoziţia la boli: Saturn guvernează scheletul, cu precădere genunchii, pielea şi dinţii. Afecţiunile hepatice, dermatitele, pancreatitele sunt bolile ce-i afectează cel mai des. Leacul naturist: Tătăneasa. Planta are efecte antiinflamatoare, antioxidante şi favorizează regenerarea ţesuturilor. Tratează iritaţiile pielii, calmează nevralgiile şi îi ajută pe Capricorni în lupta cu bolile aparatului digestiv.

Zodia Vărsătorului, guvernată de planeta Uranus. Predispoziţie la boli: Uranus guvernează circulaţia periferică, sistemul nervos simpatic, cortexul cerebral şi nervul spinal. De aceea, problemele de sănătate sunt de ordin nervos (depresii), dar şi varice şi proastă circulaţie sanguină. Leacul naturist: Valeriana. Este un calmant excelent pentru sistemul nervos şi lupta împotriva depresiilor şi a circulaţiei proaste.

Zodia Peştilor, guvernată de planeta Neptun. Predispoziţie la boli: Cei din zodia Peşti au probleme cu picioarele şi mucoasele. De aceea, nativii sunt predispuşi la tuberculoză, infecţii virale şi pneumonii. Leacul naturist: Teiul. Acesta are proprietăţi antiseptice şi calmante pentru plămâni, este un neurosedativ şi are efect antiinflamator. Teiul poate armoniza cu succes dezechilibrele aparatului respirator, dar poate trata şi anxietatea.

Mihai Marius MOISOIU
psiholog
terapeut - terapii alternative
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Există o plantă vindecătoare pentru fiecare zodie.
 Vizualizări articol: 4512 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Există o plantă vindecătoare pentru fiecare zodie5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   "Tare va mai rataciti" trimis de
(21 iul 2011, 12:11:42
Ne spunea inca de acum 2000 de ani Mantuitorul Iisus Hristos,si care, ne mai poruncea: ..."Sa nu va duceti la cei ce cheama duhurile mortilor si la ghicitorii in ...stele"...Din pacate,aceasta mare si profitabila "industrie" a zodiacelor,a cautatorilor in stele,a spiritismului, a luat o amploare extraordinara in timpurile noastre si,din cate cunosc,reprezinta unul din semnele sfarsitului aceste lumi!Unuia astrele" i-au harazit" ca va ajunge "om mare".A murit inecat la 20 de ani.Alteia i sa spus ca va ajunge o mare diva,si a ajuns,intr-adevar:a ajuns prostituata in Italia,devenind in cativa ani o adevarata ruina...cu fata umana.Unui cunoscut,astrele i-au prezis ca va face cariera in justitie si ca va avea 5 copii.Are 55 de ani si se afla in inchisoare de 4 ani(din cei 25),pentru crima...Etc.etc,etc!Asa ca,ar trebui cam sa renuntam la paganismele acestea care vin de la Satana,nu de la Dumnezeu!Cat mai este timp de har, si nu "ne va harazi"(cu voia noastra!), sa fim pe veci ai lui...
2.   Offf trimis de
(21 iul 2011, 12:49:00
Cand spunea isus prostiile ce le debitezi nici nu stiau ca pamantul e rotund.. salbaticia in care ne scaldam si azi datorita  ☭ urilor religioase..ghicitori in stele.. ma.. daca nu erau stelele nici un vapor nu mai circula pana ce se inventa gps-ul...vb ca un iezuit de doi lei.. nu mai da citate din povestile de adormit copii cu sfinti betivi...nici eu nu cred in mame omida, zodiace si alte cac aturi din astea dar nici in povestile religioase de adormit copii pe care le tot expui prin discutiile tale... suntem rataciti de mult si asta datorita in principal popalailor si slinosilor cu barba pe care ii tot invoci...
Stiu.. ai sa-mi dai un raspuns.... de am sa ma cutremur...
2.1  RE: Offf trimis de
(21 iul 2011, 13:04:16
Tie,spumpa mea, ti-am dat raspunsul ieri,dar vad ca te faci ca ignori acest raspuns!Nu-ti trebuie o schimbare de sex,ci de creier.asta asa,ca sa ma repet...Ce are ghidarea avioanelor si a vapoarelor dupa pozitionarea astrelor si ghicitul in astre numai tu stii...Si inca ceva,iar trebuie sa ma repet,vezi poate ai alta treaba si ti se pare ca esti retinuta de cineva...In nici un caz de mine!
3.   Bullşit trimis de
(21 iul 2011, 14:14:35
Ce cauta art. asta aici? Parca e din revistele de adolescenti..
4.   Haida să vorbim bălării! trimis de
(21 iul 2011, 14:18:36
Ș-ar mai fi o zodie, aia a treișpcea, care să strice armonia celorlalte 12 seminții, pardon, zodii.
Asta a treișpea , sărită de la numărătoare tocmai datorită caracterului ei elitist, este ZODIA NULITĂȚII ABSOLUTE (notată cu litera grecească Fi) sau după denumirea ei din calendarul chinezesc ZODIA PORCULUI MISTREȚ ȘI NEOBRĂZAT. Este guvernată de planeta maimuțelor furăcioase disimulate în lume sub forma derbedeilor legislativi, executivi sau judecătorești.
Predispoziție la boli: în principal sunt predispuși la o formă ciudată de insanitate mintală dată de halucinațiile bolii de putere. De asemenea problemele de sănătate sunt regăsite sub forma anxietatății determinată de neliniștea dobândirii în funcție exponențială a cât mai multor galbeni și a cât mai multor dolărei, viluțe, gipane, iahturi, tablouri, bijuterii, șamv. O altă afecțiune specifică porcului mistreț este tot de natură psihotică și anume angoasa permanentă față de o ipotetică confiscare a averii, față de declanșarea unei cercetări penale sau pronunțarea unei condamnări prin sentință definitivă și irevocabilă.
Predispoziţia la boli:
Leacul naturist: Urzica (Urtica dioica), da nu dintr-aia mititică de-acasă, ci dintr-aia mașcată de pădure de culoare violacee. Se leagă în mănunchiuri gospodărești asemenea fasciilor lictorilor iar în mijloc se pune un snop de ciulini altoiți de prin Bărăgan. Remediul naturist astfel alcătuit se trece din mâna în mâna fiecărui cetățean nedreptățit de porcul mistreț și neobrăzat care aplică șapte serii de câte șapte lovituri pe kourul pacientului. Tratamentul se repetă în serii consecutive, de-atâtea ori până se epuizează numărul nedreptățiților social și până începe să guițe porcovanul spășit. „văleu maică, nu mai dați că nu mai fac!”
4.1  RE: Haida să vorbim bălării! trimis de
(21 iul 2011, 14:22:28
erată:
ANXIETĂȚII
fără repetare, se va tăia „Predispoziția la boli:”
4.2  RE: Haida să vorbim bălării! trimis de
(21 iul 2011, 14:41:31
Daca e din "zodia nulitatii absolute", ar trebui sa aiba ca efect desfiintarea cu caracter retroactiv a porcului neobrazat. Ca eu am impresia ca porcii astia au soricu gros la "kour" si n-o sa simta. laughing
4.3  RE: Haida să vorbim bălării! trimis de
(21 iul 2011, 15:12:32
Ba te contrazic, sire, kouruletzul este singurul loc unde adaptabilitatea speciilor nu și-a făcut simțit efectul. Adică acolo, la poponeț epiderma a rămas fină-fină ca un obrăjor de bebeluș tocmai pentru ca porcul mistreț și neobrăzat să simtă mai intens fiorii adulației stimulați de osanalele lingbiștilor pupinkouriști! (indiferent de văcsiuala cromatică a acestora).
Pe cale de consecință tratamentul propus este deosebit de eficient știindu-se aversiunea derbedeilor față de limbajul inmajestuos, față de durerea fizică sau față de ipotetica receptare a unui par în cap.

P.S. „desființarea cu caracter retroactiv” nu e o expresie juridică? Ceva de pe la rezoluțiune sau nulitate absolută? și înseamnă desființarea tuturor efectelor pe care le-a produs un anume act? apăi atuncea cred că trebuie șă ne întoarcem retoactiv la anul 89 și să abordăm altfel problematica drepturilor omului aplicate sintetic porcului cel neobrăzat!
4.4  RE: Haida să vorbim bălării! trimis de
(21 iul 2011, 16:54:56
Daca cineva imi spunea ca am sa rad de o sa ma doara burta citind un coment il faceam nebun ..KEVIN ... CU... K NOTA 10 ...=d>....
4.5  RE: Haida să vorbim bălării! trimis de
(21 iul 2011, 17:02:44
wave

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei