Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 iul 2011 - Anul XVI, nr. 170 (4768)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lucrări de reabilitare pe străzile din municipiul Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai multe străzi din municipiul Rădăuţi au intrat, în ultima perioadă, într-un proces de reparaţii şi plombare la îmbrăcămintea asfaltică. Dacă până acum existau zone în care conducătorii auto aveau motive să „bombănească”, această situaţie a fost depăşită prin lucrările coordonate de administraţia locală.

„Au fost executate lucrări de plombare la îmbrăcămintea asfaltică pe mai multe străzi, printre care aş menţiona Putnei, Ştefan cel Mare, Ion Nistor, Volovăţului, Mihai Viteazul, Şcolii Noi, Dimitrie Dan, Bogdan Vodă, Gării, Spitalului şi Calea Bucovinei. Vor urma lucrări pe străzile Hanului, Teiului, şi pe străzile aferente zonei menţionate. În paralel au fost executate lucrări de marcaj longitudinal şi transversal, respectiv treceri de pietoni. Vor fi făcute reparaţii şi ridicate capacele de cămine pe Calea Cernăuţi şi de pe strada General Iacob Zadik. Nu trebuie să omit nici lucrările de igienizare specifice acestei perioade, de la toaletarea pomilor, până la vopsitorii”, a declarat inginerul Costel Florea, de la Direcţia Tehnică din cadrul Primăriei Municipiului Rădăuţi.

 

Peste patru sute de locuri de parcare

„Am început, la nivelul municipiului Rădăuţi, o campanie de reabilitare a căilor de comunicaţie. Prima urgenţă a fost legată de acoperirea gropilor şi refacerea zonelor afectate din carosabil, apoi pe anumite porţiuni s-a aplicat un covor subţire de asfalt, cum a fost în zona Hergheliei. Vreau să menţionez că la sfârşitul acestei săptămâni, mai exact vineri, va avea loc la Bucureşti licitaţia pentru lucrările la cele 74 de străzi din municipiu care vor fi modernizate prin <programul celor zece mii de kilometri de drumuri>, şi

mi-am propus să mă deplasez în Capitală”, a precizat primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean.

În afară de reabilitarea străzilor, în scurt timp vor debuta lucrările de realizare a circa patru sute de locuri de parcare în municipiu.

„Vreau să le mai aduc la cunoştinţă rădăuţenilor că peste scurt timp vor debuta lucrările la parcările din zona Mihai Viteazu-ABC, lucrări care vor continua cu amenajarea altor parcări în zona Hipodrom, astfel ca până la finele anului să punem la dispoziţia locatarilor din aceste perimetre peste patru sute de locuri de parcare. Totul depinde de firma care execută aceste lucrări, pentru că noi avem la dispoziţie doar patru miliarde de lei vechi, însă sperăm că vom suplimenta aceste fonduri în cazul în care vom găsi înţelegere de la consilierii locali”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrări de reabilitare pe străzile din municipiul Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 684 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 2 voturi
Lucrări de reabilitare pe străzile din municipiul Rădăuţi3.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei