Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 iul 2011 - Anul XVI, nr. 170 (4768)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A lovit şi plăteşte

Tânărul acuzat că a omorât un bărbat dintr-un pumn, arestat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alexandru Stoica, tânărul în vârstă de 19 ani suspectat pentru că ar fi ucis un bărbat care-i putea fi tată, a fost arestat ieri de judecătorii de la Tribunalul Suceava. Stoica este acuzat de comiterea infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte şi va sta după gratii pentru o perioadă de 29 de zile. Soluţia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs la instanţa superioară, Curtea de Apel Suceava.

Altercaţia care l-a trimis în arest preventiv pe Alexandru Stoica s-a petrecut în urmă cu o lună de zile, pe 22 iunie, iar cercetările s-au prelungit pentru că anchetatorii nu erau siguri de cauzele morţii bărbatului decedat.

În ziua amintită, Gabriel Buburuzan, de 58 de ani, s-a întâlnit cu mai mulţi amici pe o bancă din faţa unui bloc de garsoniere situat pe strada Eroilor nr. 64, bărbaţii jucând table şi consumând bere şi votcă. La un moment dat, victima ar fi intrat în conflict cu un minor în vârstă de 17 ani care locuieşte în zonă. Supărat că bărbatul de 58 de ani l-ar fi înjurat, acesta şi-ar fi chemat în ajutor un amic, să se răzbune. A urmat o altercaţie în care au fost implicate mai multe persoane. Lovit o singură dată, bărbatul de 58 de ani a căzut pe spate, cu capul de beton. În ciuda eforturilor medicilor chemaţi de urgenţă la faţa locului, Gabriel Buburuzan a decedat în scurt timp. La autopsie medicii au stabilit că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat unui traumatism cranian, însă au mai apreciat că la deces ar fi putut contribui şi problemele cardiace ale bărbatului, obezitatea, precum şi o posibilă hipertensiune arterială.

Pe baza unor concluzii medico-legale suplimentare, procurorul de caz a decis că Alexandru Stoica poate fi pus sub acuzare, pentru infracţiunea de loviri cauzatoare de moarte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul acuzat că a omorât un bărbat dintr-un pumn, arestat.
 Vizualizări articol: 808 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tânărul acuzat că a omorât un bărbat dintr-un pumn, arestat5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei