Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 iul 2011 - Anul XVI, nr. 170 (4768)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Modernizare

Noua străpungere Vasile Bumbac şi sensul giratoriu, date în folosinţă de astăzi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Primul sens giratoriu din centrul municipiului Suceava va fi dat în folosinţă astăzi, odată cu noua străpungere Vasile Bumbac, care asigură accesul auto dinspre Palatul Administrativ înspre strada Nicolae Bălcescu, prin spatele Casei de Cultură.

În acelaşi timp, de astăzi va fi redeschis traficul auto pe strada Ciprian Porumbescu, care a fost închisă în urmă cu două săptămâni, tocmai pentru a fi făcut sensul giratoriu care va asigura accesul în parcarea subterană cu 55 de locuri şi pentru a fi finalizată noua stradă, care trece pe sub blocuri, prin dreptul sediului RDS.

Strada respectivă va prelua traficul de pe vechea străpungere Vasile Bumbac, a cărei funcţionalitate va rămâne cea de intrare în parcarea subterană nr. 2.

“Este un pas important în fluidizarea circulaţiei în municipiul Suceava. Vechea străpungere Vasile Bumbac trebuia închisă, pentru a asigura intrarea în parcare.  Sensul unic se păstrează ca şi până acum”, a precizat viceprimarul Sucevei Viorel Seredenciuc.

Proiectul de realizare a celor două parcări subterane, cu 155 de locuri, din centrul Sucevei, prevede amenajarea a nu mai puţin de trei sensuri giratorii, cel din spatele Casei de Cultură, la intersecţia străzilor Vasile Bumbac cu Ciprian Porumbescu fiind primul concretizat în teren.

Alte două sensuri giratorii urmează să fie realizate în dreptul sediului Bancpost şi altul în dreptul restaurantului McDonald’s.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noua străpungere Vasile Bumbac şi sensul giratoriu, date în folosinţă de astăzi.
 Vizualizări articol: 4436 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 8 voturi
Noua străpungere Vasile Bumbac şi sensul giratoriu, date în folosinţă de astăzi3.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Incompetentule! trimis de
(21 iul 2011, 11:09:52
Cum adica primul sens giratoriu din centrul Sucevei? Sensul de la fostul Modern unde e ? La periferia creierului tau? Jurnalistul lu' Peste.
1.1  RE: Incompetentule! trimis de
(21 iul 2011, 12:02:13
De ce spui ca este incompetent???
Nu este incompetent, asa este el.
cum sa faca si ei omenirea sa le citeasca hartia igienica, care ei o numesc ZIAR. defapt ziarul asta este bun de aruncat, sau de facut focul cu el.

Ziaristi prosti si incompetenti, care pun titluri si articole de la ei, care copiaza de pe google anumite chestii si le publica si ei la randul lor. Niste prosti cu P mare.

Acum si astia cu sensurile lor giratorii... Ajungem sa ne invartim in Suceava, ca nebunii, vom ameti cu sensurile voastre giratorii.
La nordic nu faceti un sens giratoriu???
Pe areni, un altul, la peco mall altul, la intersectia Calea Unirii cu strada Mirauti, si cealalta strada pe care mergi spre piata mare(nu stiu cum se numeste) nu mai faceti un sens giratoriu? Aha, era sa uit, si la intersectia cu drumul care merge spre Bosanci, acolo sincer ar trebui, si acum hai sa ne mai gandim unde s-ar mai putea modifica intersectiile???
2.   :)) primu sens trimis de
(21 iul 2011, 12:33:48
primul sens giratoriu:)) trebuia si sarbatorit.. pana mea.. adevaru e ca la ziaristii astia asa le place sa le umfle si sa faca rahat din besina..mama mia.. ce traumatizant..
iar COSTYYYSV te contrazic cu sensurile giratorii!! sunt f bune pentru fluidizarea traficului mai bune decat indicatoarele..mai bune decat semafoarele..si reduce circularea cu viteza !!
3.   Intrebare pt lukanu trimis de
(21 iul 2011, 13:32:47
intradevar sensurile giratorii sunt bune...dar...sunt bune intr'o tara civilizata,unde soferii isi acorda prioritate intre ei...si unde sensul giratoriu e facut cum trebuie...dau exemplu...sensul giratoriu de pe Traian Vuia..care are curaj sa intre in sensul giratoriu cu masina,pe langa un autobuz...sau autocamion..?...trebuie sa se respecte numarul de benzi in sens..pt ca daca strada e cu 2 benzi pe sensul de mers,ji in sensul giratoriu nu au loc 2 masini una langa alta...sa du fluidizarea traficului...
4.   Legat de noul sens, nu primul trimis de
(21 iul 2011, 19:36:31
am trecut astazi cu masina in zona cu pricina. vreau sa spun ca a fost destul de dificil. in zona sensului, in sus, s-a facut un scuar , insa nu s-a luat in calcul ca in acel loc se vor parca masini. asadar, s-a blocat sensul deoarece inaintea mea mai erau trei masini care au incetinit incercand sa nu ricoseze din scuar in masinile parcate pe partea dreapta. nu inteleg de ce nu s-a facut sens unic, nu sens giratoriu, ca si asa abia incapi cu masina. o sa evit zona.
5.   Lucru de mantuiala trimis de
(21 iul 2011, 20:11:31
Aşa, aţi mai făcut un vârtecuş, dar de asfaltat restul străzilor, cine se ocupă?
Şi iarăşi sunt curios când vor începe sucevenii să cadă în gropile de pe trotuare, că ştim deja de maşini îngropate în străzile proaspăt asfaltate (sparte ulterior ca să se mai monteze ceva ce trebuia montat de la bun început).
V-aţi apucat de înlocuit stâlpii de iluminat care oricum funcţionau, ca să iluminaţi mai bine gropile de pe strâzi, nu? Sau poate ar trebui să spun "străzile dintre gropi", că reflectă mai bine situaţia...
Trăiţi bine?
6.   Mergeti in vizita trimis de
(25 iul 2011, 19:08:19
Mergeti in vizita la Piatra Neamt si vedeti ce min uni a facut primarul Stefan.Sensuri giratorii moderne ca in Germania nu niste morminte de nu vezi ce masina iti vine din orice parte.Citi bani a adus Domnnul Flutur in Suceava numai domnul primar Lungu stie care practic nu a facut nimic dar asolut nimic in cei 7 ani de mandat.A ingropat ban ii,dar nu in pamint ci in subsoluri prin Luxemburg,Germania Elvetia .Doamne fereste!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei