Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 iul 2011 - Anul XVI, nr. 158 (4756)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 7-13 iulie 2011

 

“Lumina Nordului”

Expoziţie de artă plastică la Iulius Mall până pe 31 iulie 2011, sub semnătura elevilor unor şcoli populare de artă din ţară. Sunt expuse 39 de lucrări realizate anul trecut, la Poiana Negri, în Tabăra Internaţională de Artă Plastică „Lumina Nordului”.

 

Atelierul de vacanţă

Până pe 11 septembrie 2011, ceainăria librăriei Cărtureşti din cadrul Iulius Mall Suceava găzduieşte ateliere de vacanţă unde timpul înseamnă altceva decât computer şi televizor.

„Pentru a putea crea împreună, vom începe prin a ne cunoaşte şi a descoperi spaţiul cu toate surprizele sale, iar odată acomodaţi, ne vom trage pernuţele de ascultat poveşti şi vom <citi> lumea pe care personajele noastre o trăiesc prin sunete sau în culori. Mai mult decât atât, vom crea din colaje şi vom <scrie> în culori propriile aventuri. În timp ce părinţii vor putea răsfoi o carte şi savura un cocteil de ceai rece, copiii vor descoperi o lume a artei, jocului şi poveştilor – o lume care transpune şi remodelează magia Frumosului prin ochii unui copil”, oferă detalii gazdele librăriei cu dichis.

În fiecare marţi, de la ora 17.30, la Cărtureşti va avea loc Ora de joacă cu Simona Covaliu, în fiecare miercuri, de la 18.00, Seara de poveşti cu Sorina Puiul, în fiecare vineri, de la 17.30, Atelier de creaţie cu Simona Covaliu, şi în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, Atelier Origami cu Luana Popa.

 

Târg de Obiecte Handmade

Podoabe, haine, accesorii şi obiecte de decor deosebit de frumoase, toate meşterite în mici ateliere şi la mare modă, vor fi expuse spre vânzare în Iulius Mall. Între 8 şi 10 iulie 2011, în programul de funcţionare al shopping-mall-ului, standurile vor fi împodobite cu produse şic, menite să ne facă unici.

 

Expoziţie de grafică pe calculator

Până pe 10 iulie, în salonul Arte Vizuale din Shopping City poate fi vizitată expoziţia de grafică pe calculator a lui Daniel Deacu.

 

Clovnul Bobo la Galleria!
În fiecare zi a lunii iulie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copiii, bonele, părinţii şi bunicii la "Întâlnire cu clovnul Bobo". Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor, clovnul Bobo. Prietenul copiilor, clovnul Bobo, te aşteaptă seară de seară la Galleria Suceava!

 

Galleria Street Challenge
În perioada 8-10 iulie 2011, Galleria Suceava vă invită să vă strângeţi prietenii, să vă faceţi echipă şi să demonstraţi că sunteţi cei mai buni în aruncarea cu mingea la coş!
În cadrul evenimentului Street Challenge se vor desfăşura două competiţii, una de streetball (pe echipe formate din trei persoane) şi una de aruncări de 3 puncte (concurs individual). Concursul de streetball se va desfăşura după următorul program: calificare (vineri, 8 iulie, ora 16.00), semifinale (sâmbătă, 9 iulie, ora 16.00) şi marea finală (duminică, 10 iulie, ora 15.00), în timp ce concursul de aruncări de la 3 puncte se va desfăşura duminică, 10 iulie, ora 12.00. Festivitatea de premiere va avea loc, duminică, 10 iulie, la ora 16.30.
Concursul este dotat cu premii importante, astfel pentru concursul de streetball, Galleria Suceava şi Eponge pun la bătaie pentru primul loc vouchere pentru cumpărături de 600 de lei, pentru locul doi, vouchere de 450 de lei, iar pentru locul 3, vouchere de 300 de lei, iar pentru concursul de 3 puncte, locul întâi va fi recompensat cu un voucher de 100 de lei şi o minge de baschet, locul doi cu un voucher în valoare de 100 de lei şi locul trei cu o minge de baschet.
În plus, toţi cei care deţin un paşaport Galleria îşi pot vota echipa favorită şi pot participa la tombola zilnică în cadrul căreia pot câştiga zeci de premii puse la bătaie de Galleria Suceava şi Eponge. Echipa de streetball care la finalul competiţiei va acumula cele mai multe voturi din partea publicului va primi premiul de popularitate!

 

Joi, 7 iulie

Tequila Party, la Padrino

Petrecem în stil mexican! La un metru de tequila comandat primeşti cinci shoturi din partea casei, iar la două shoturi comandate, al treilea ţi-l dăm noi şi, pentru că este seară studenţească, oferim o reducere de 15% după ora 24.00.

Rezervări 0742 365 859 sau www.RestaurantPadrino.ro.

 

Fashion TV vodka party!

Aşa ca şi până acum, Hollywood vă aşteaptă la cea mai tare distracţie  la Fashion TV Vodka Party!

 

Vineri, 8 iulie

Clubul de Vacanţă “Play`n Learn”– Ediţia a II-a

În sala de conferinţe de la etajul Iulius Mall, de la ora 16:00, vor fi premiaţi 120 de copii. Organizat de un club de cadre didactice de la Şcoala Generală Nr. 3 din Suceava, în colaborare cu Fundaţia “Dorca”, Clubul de Vacanţă “Play`n Learn”vizează dezvoltarea unor abilităţi diferite de cele dobândite în timpul şcolii. Cu vârste între 7 şi 14 ani, elevii au fost încurajaţi să-şi exprime creativitatea prin activităţi nonformale.


Delia Matache, la Padrino

Te aşteptăm la Padrino, unde, începând cu ora 23.30, Delia Matache va susţine un superconcert live cu cele mai tari hituri ale ei: „Parfum de Fericire”, „Secretul Mariei”, „Listen Up” şi ultimul ei single, "Dale".

Deci fă-ţi rezervare din timp la 0742 365 859 sau www.RestaurantPadrino.ro.

 

We Love Dancing Party 

La Hollywood te vom încânta cu muzică din primele topuri româneşti, dar şi străine!

 

Pub Boem Fierărie

Proiectul TIVODAR, ora 21:00. Intrarea liberă! Rezervări la 0771 262 251.

 

Sâmbătă, 9 iulie

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava                     

Ansamblul Artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu" va prezenta, de la orele 11:30, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Ursul păcălit de vulpe". Din distribuţie vor face parte Adina Fărtăiş, Simona Saucă, Nicoleta Nădejde şi Cornelia Nicolaiciuc, sub îndrumarea lui Gonda Cojocariu, realizator, şi Ion Vizitiu, regie tehnică.Accesul este gratuit!
După program, copiii se vor distra pe cinste în spaţiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei şi, bineînţeles, vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării. Aşadar, în fiecare sâmbătă, la Galleria Suceava copiii au liber la joacă, iar părinţii au liber la shopping!

 

Distracţie la Padrino

Te invităm să te distrezi în stil Padrino pe cea mai bună muzică de pub şi cea mai cool atmosferă din oraş. Rezervări la 0742 365 859 sau www.RestaurantPadrino.ro.
 

Violine Party, la Office`s Club

Cine a zis că un instrument precum vioara nu face minuni într-un club? Te aşteptăm în Office`s Club, la o petrecere care face furori în toată ţara, "Violine Party", împreună cu Dj Jay Kirita & Luigi, care vor întreţine atmosfera până dimineaţă. Rezervări0735 168 111. www.officesclub.ro

 

Coyote Party, la Hollywood

Cea mai incendiară petrecere pe tema celebrului film „Coyote Ugly”, numai la Hollywood! Vor curge surprizele toată seara, iar ţinutele vor fi cele mai provocatoare!

 

Duminică, 10 iulie

Seara improvizată,la Hollywood

Pentru că e vacanţă şi distracţia trebuie să continue. Duminică e seara improvizată doar la noi! Şi în acest weekend rămâne valabilă oferta marca Hollywood! Rezervări la 0755 571 749.

 

Luni, 11 iulie

Expoziţia de fotografie „Alter Ego”

Shopping City Suceava vă invită, de la ora 17:00, la vernisajul expoziţiei „Alter Ego” a dr. Teodor Radu Pantea E.FIAP. Expoziţia cuprinde 50 de fotografii de dimensiuni 30x40 cm ale unor manechine din spaţiile comerciale.

Artistul este lector la Facultatea de Arte Vizuale şi la Facultatea de Ştiinţe Politice şi Jurnalism din Oradea şi a expus fotografii în 43 de ţări, în peste 400 de saloane foto personale sau de grup, interne sau internaţionale. A primit 192 de premii şi menţiuni la 268 de concursuri internaţionale de fotografie din 42 de ţări. Cel mai recent premiu obţinut de artistul orădean este medalia de aur a Federaţiei Internaţionale de Artă Fotografică (FIAP) la cel de-al şaselea Concurs Internaţional de Fotografie Feroviară, de la Szczecin, Polonia.

 

Dezbatere „Societatea civilă încotro?” 

Asociaţia „Pentru Suceava”, împreuna cu prof. Margareta Lupaşcu, ca moderator, vă invită la o dezbatere publică ce va avea loc la City Gallery din Shopping City Suceava. Pe ordinea de zi sunt tratate subiecte precum rolul ONG-urilor în societate, aria de acţiune a ONG-urilor sucevene şi cum putem acţiona împreună pentru Suceava!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1112 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 4 voturi
Unde fugim de-acasă...4.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei