Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 iul 2011 - Anul XVI, nr. 158 (4756)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Municipiul Suceava

Accident în zona Grupului Şcolar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O şoferiţă care conducea un autoturism Renault a trecut prin momente de cumpănă, ieri seară, după ce s-a răsturnat pe Calea Unirii din municipiul Suceava, la Grupul Şcolar, în afara drumului.

Accidentul s-a produs în jurul orei 18.15, pe sensul de mers spre Burdujeni.

Conducătoarea auto, care tocmai trecuse de intersecţia cu strada Cernăuţi, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina, înmatriculată în Timişoara,  trecând razant pe lângă un stâlp electric, ieşind în afara drumului, trecând peste spaţiul verde de la marginea trotuarului şi răsturnându-se în hăul din dreapta şoselei.

Din fericire, femeia de la volan nu a fost rănită grav, fiind preluată de o ambulanţă şi dusă la spital conştientă, fără probleme deosebite de sănătate.

Aseară, la închiderea ediţiei, poliţiştii nu stabiliseră încă foarte clar condiţiile în care se produsese accidentul şi aşteptau date de la spital privind identitatea victimei.    

Calea Unirii, în zona cuprinsă între Centru şi Grupul Şcolar, este considerată cea mai periculoasă zonă din municipiul Suceava, aici petrecându-se periodic accidente cu victime.

Poliţia Rutieră le recomandă şoferilor să nu depăşească viteza maximă admisă, de 50 de kilometri la oră, zona critică fiind cea de coborâre, dinspre Centru spre Grupul Şcolar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident în zona Grupului Şcolar.
 Vizualizări articol: 4968 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Accident în zona Grupului Şcolar4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Plutea o ranga ... trimis de
( 7 iul 2011, 11:47:45
Pe portiunea respectiva este semn de restrictie de viteza de 40 de km pe ora. Deci politia "le recomandă şoferilor să nu depăşească viteza maximă admisă, de 50 de kilometri la oră" ... avioane !
2.   Ha trimis de
( 7 iul 2011, 12:08:49
da ti-a fost frica sa cobori sa faci si tu o poza ca lumea mai zoom?
3.   Ireal. trimis de
( 7 iul 2011, 14:12:11
eu zic sa cobori cu viteza de care esti capabil sa conduci.degeaba mergi cu 40 sau 50 daca nu esti in stare sa tii volanul. eu sincer am coborat si cu 100 atunci cand mi.a permis nu era trafic sau poate o urgenta. sunt multi care nu au experienta..asta e problema.
4.   Ireal trimis de
( 7 iul 2011, 14:19:15
poti merge cu 40 si nu mai mult in zona banca-policlinica este o zona mult mai periculoasa fiind atatea treceri de pietoni. acolo intr.o seara pe ploaie mergeam si nu stiu daca aveam 30km/h si o femeie mi.a sarit pe trecere sa prinda autobuzul. am scapat ca prin urechea acului sa nu o calc
4.1  RE: Ireal trimis de
( 7 iul 2011, 16:44:01
Am patit o chestiune identica, doar ca fara autobuz, pe trecerea de la Politie. Intr-o noapte neagra, pe asfaltul negru, trecea un pieton imbracat in negru. Noroc ca aveam 30 la ora si s-a oprit masina. Nu se vede nimic pe trecerea respectiva ! Politia nu circula cu masinile pe acolo ?
5.   Misto trimis de
( 7 iul 2011, 21:57:56
Nu, politia doar zboara si nu are nevoie sa puna frana!happy Am crezut ca pietonul era tot un negru. Fain.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei