Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 iul 2011 - Anul XVI, nr. 158 (4756)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Leziune gravă

Adolescent străpuns de o bară din fier, după un accident cu bicicleta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un adolescent în vârstă de 17 ani a ajuns la spital cu o gravă leziune la picior, membrul stâng fiindu-i străpuns de o bară din fier, după un accident produs în timp ce acesta se deplasa pe bicicletă. Poliţia a fost sesizată despre caz marţi, în jurul orei 12.45, când Florin M., din Dolheşti, a anunţat că fiul său s-a rănit grav după un accident produs pe o uliţă din localitate.

Minorul, în vârstă de 17 ani, a fost transportat de urgenţă la Spitalul Municipal Fălticeni, iar poliţiştii au demarat o anchetă la faţa locului. S-a stabilit că băiatul, în timp ce se afla pe bicicletă, a agăţat o bară din fier beton ce se afla în drum, moment în care a căzut, iar bara i-a străpuns partea inferioară a piciorului stâng.

Din cercetări s-a mai stabilit că bara îi aparţinea unui localnic care, împreună cu mai multe persoane, îndreptau şi tăiau fierul beton pentru a construi un gard.

La spital, minorul de 17 ani a fost supus unei intervenţii chirurgicale, la o primă evaluare medicii estimând că victima are nevoie de 25-30 de zile de îngrijiri medicale.

Poliţia continuă ancheta, fără a stabili încă dacă se impune întocmirea unui dosar penal faţă de localnicul care lucra la construirea gardului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adolescent străpuns de o bară din fier, după un accident cu bicicleta.
 Vizualizări articol: 2224 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 4 voturi
Adolescent străpuns de o bară din fier, după un accident cu bicicleta4.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 7 iul 2011, 11:32:26
poze sau nu s-a intamplat
2.   :)) trimis de
( 7 iul 2011, 12:02:22
bara de fier sau grinda de beton hotarativa ca eu de fier din beton nu am auzit
3.   Poze?:)) trimis de
( 7 iul 2011, 13:41:15
ideneb,ce poze vrei?sau altfel nu intelegi,doar din desene...?:))ce  ☭  sa puna?o poza cu un picior prin care a trecut o teava?.............dap
4.   ??? trimis de
( 7 iul 2011, 13:50:33
Adica in ziua de azi n-ai voie sa-ti construiesti sau sa-ti repari un gard??? Biciclistul lui peste de ce nu s-a uitat pe unde circula?

5.   YOYO tu iar esti prost trimis de
( 7 iul 2011, 14:02:18
scuza.ma frate dar pe ce lume traiesti?? cum plm sa iti repari gardul si sa pui fierul beton pe strada care este publica??? sau esti si tu un prost de ala cu poarta la European si parchezi masina pe contrasens si in curba..sau joci mingea in fata casei pe un drum european..ca multi prosti sunt de astia pe la sate!! frate ala e un drum public si nu ai voie sa iti pui tu fierul beton pe el sau sa iti parchezi masina cum vrea muschiu tau ca doar e in sat la tine!!! Tu sigur esti un idiot de la tara si nu stii ca un bun public nu este doar al tau si nu ai dreptul de a face ce vrei pe el
6.   Yoyo trimis de
( 7 iul 2011, 14:05:28
sunt multi prosti in sate care isi lasa animalele ( gaste gaini vaci etc) si pur si simplu se plimba pe drum. pentru un cetatean din zona nu e o problema.dar unul care e doar in treacat pe acel drum este in pericol !!! Cum plm sa iti pasti vitele pe strada?? si sa astepti sa treaca?? tu inca esti in alta era..era prostiei
7.   Cititorul lukakane =)) trimis de
( 7 iul 2011, 16:08:59
Tu eşti chiar incredibil de prost. Nu vrei sa te laşi si gata. Ştii una si buna. Vrei sa-mi arati cu tot inadinsul cât te duce mintiuca aia odihnita. Nu ratezi nici o şansa. Unde ai văzut bah avortonule ca e scris strada? Scrie cât se poate de clar si de citet (pentru cei ce ştiu sa citească) ULITA. Si dacă omul lucrează la gard, e cât se poate de logic (deh...unora le lipseste cu desavarsire) sa lucreze de ambele părţi. Sau la tine la Adancata (satul in care se găsesc NUMAI OAMENI cu excepţia unuia...=)) ) se lucrează doar din curte? Astia da...oamenirolling on the floor
8.   Boule trimis de
( 7 iul 2011, 19:05:40
din adancata esti dumitale si neamu tau.. tare prost poti fi! boule dadeam doar un exemplu cu ce se intampla la noi in tara. si daca e ulita si e inscrisa in cadastru e tot publica si nu e privata. privat e doar in curtea ta si ce detii cu acte. deci acel bou..care e fratetu..e vinovat pentru lasarea nesupravegheata a unor materiale ce a dus la provocarea unui accident. dar mata daca nu te.a dus la scoala..poti face acum la fara frecventa.
9.   DAVID trimis de
( 7 iul 2011, 19:17:08
bravoooooooooo LUKANU....ce sa ceri de la un tzaean care stie numai de vaca si de bou ji de gaste...nu toti au iesit prin lume sa vada sa se intereseze umpik cum merg lucrurile......yoyo1 eti ratat chiar=))=))
9.1  RE: DAVID trimis de
( 8 iul 2011, 09:44:33
Vreau să va spun pe această cale tuturor pederaștilor de pe lânga lu ☭ anul ca mă distrați la maxim. Vă aștept în număr mult mai mare, măcar sa umplu un autocar și să vă fac cinste cu o excursie DOAR DUS la București in Parcul Operei. Sper măcar sa aratați bine și să faceți treabă bună acolo ca să aveți bani de întoarcere. Că mintea nu vă duce nici măcar să treceți strada. Vă fac cinste la toți și cu un duș ca să nu mai duhniți a balegă. Nu voi reuși niciodată sa scot mirosul de PROST, NESIMȚIT ȘI MÂRLAN din voi. Ura și la AUTOgara !!!
10.   Ooooooooooo trimis de
( 8 iul 2011, 09:31:57
Bre lukakatane te-a invatat vita de te-a fatat sa vorbesti? "dumitale"...hmm... ma uimesti!!!! Se pare ca esti mai dobitoc decat accidentatul. O fi neam cu tine de ii tii partea. Pai daca la tine ulita e strada, mi se pare normal ca serpentinele sa ti se para autostrada. La cat esti de tampit nu ma mira faptul ca nu esti in stare sa ocolesti o groapa. Si la cum gandesti se pare ca amortizoare ti-au strapuns cutia craniana ranindu-ti unicul neuron. Sper ca stii la ce ma refer.
10.1  RE: Ooooooooooo trimis de
( 8 iul 2011, 09:48:33
P.S. Cât de imbecil poți fi lukakatane ca ziua in amiaza mare să nu te uiți pe unde mergi? Așa zisul accident a avut loc înainte de 12:45. Dar la mintea ta odihnită nu mă mai miră nimic. Absolut nimic...rolling on the floor

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei