Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 iul 2011 - Anul XVI, nr. 158 (4756)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Comerţ cu tradiţie

Magazinele Auchan au sărbătorit ieri 50 de ani de existenţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Una dintre cele mai mari reţele de hipermarketuri şi supermarketuri din lume, Auchan, a împlinit miercuri, 6 iulie, 50 de ani de existenţă, evenimentul fiind marcat în toate magazinele, printr-un tur de magazin, o prezentare a istoriei Auchan, a modului în care se face comerţul de tip discount, astfel încât clienţii să aibă parte mereu de produse de calitate la cele mai mici preţuri de pe piaţă.

Auchan a sărbătorit ieri împlinirea a 50 de ani de la deschiderea primului hipermarket, în 1961, în Franţa, dar şi cinci ani de prezenţă în România.

“Pe data de 6 iulie 1961, un tânăr vizionar, pe nume Gerard Mulliez, deschidea primul său magazin la Roubaix în cartierul <Hauts-Champs>. A fost un drum lung de atunci şi până în vremurile de astăzi şi nu de puţine ori cu tot felul de greutăţi, dar 50 de ani mai târziu, grupul Auchan, devenit internaţional, numără 574 de hipermarketuri şi 750 supermarketuri în 12 ţări, iar pe piaţa din România, Auchan a putut fi întâlnit începând cu anul 2006”, a precizat directorul magazinului Auchan Suceava, Gheorghe Mandici.

Auchan este unul din lanţurile comerciale cele mai importante la nivel mondial, împreună cu divizia imobiliară pentru comerţ Immochan şi banca Accord, având circa 262.000 de angajaţi.

“Pe parcursul întregii sale existenţe, Auchan a rămas fidel scopurilor şi valorilor care au stat la baza creării sale. Misiunea primară şi continuă a Auchan a fost aceea de a îmbunătăţi puterea de cumpărare şi calitatea vieţii unui număr cât mai mare de clienţi, alături de colaboratori responsabili, profesionişti”, a adăugat directorul Auchan Suceava, care a oferit un tur complet al hipermarketului din cadrul centrului comercial Iulius Mall Suceava.

 

Peste 30.000 de bulci vândute la Zilele Sucevei

Cu această ocazie, jurnaliştilor le-au fost dezvăluite şi o serie de “secrete” ale magazinului, precum cele mai căutate produse, cifre de vânzări record sau practici comerciale.

De exemplu, cele mai vândute produse ale brutăriei proprii Auchan sunt pâinea albă de 250 de grame şi pâinea pave, împreună cu sortimentul ce conţine fulgi de cartofi, zilnic fiind cumpărate cel puţin 1.000 de pâini.

Bulcile care se vând cu doar 0.19 lei sunt de asemeni foarte căutate, de Zilele Sucevei, care au avut loc recent, fiind vândute peste 30.000 de bucăţi, după cum a precizat Lucian Vacariuc, controlor de gestiune la Auchan.

O politică a magazinului, adoptată după modelul francez, este de a oferi produse perisabile precum pâinea sau carnea din producţie proprie doar în ziua în care sunt produse, astfel încât acestea să reziste mai mult la client acasă, până ce le consumă.

Pe parcursul lunii martie a acestui an, grupul Auchan a aderat la pactul mondial Global Compact, sub egida ONU, care reuneşte organizaţii din lumea întreagă în jurul valorilor fundamentale prevăzute în carta drepturilor omului şi normelor internaţionale referitoare la muncă şi protejarea mediului înconjurător, iar prin participarea la un program de dezvoltare durabilă, Green Days, 50 de arbori vor fi plantaţi de fiecare hipermarket Auchan din lume, simbolizând dorinţa Auchan de a se ancora într-un mediu înconjurător durabil.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Magazinele Auchan au sărbătorit ieri 50 de ani de existenţă.
 Vizualizări articol: 1181 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Magazinele Auchan au sărbătorit ieri 50 de ani de existenţă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DAVID trimis de
( 7 iul 2011, 19:20:48
mda proasta esty de numa....nici nu sti cum se citeste auchann cn dreq tea mai pus la tv=))
1.1  RE: DAVID trimis de
( 7 iul 2011, 21:11:58
Bine că eşti tu deştept... Nici măcar nu ŞTII să scrii româneşte, darămite să mai ştii că, în franceză, AUCHAN (cu un singur n) aşa se citeşte, cum pronunţă tanti aia chiar foarte bine.
2.   Pentru david trimis de
( 7 iul 2011, 22:07:00
Doamna pronunta chiar foarte bine, crezi tu ca e gresit, ca la coltul strazii se pronunta cum stii tu!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei