Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 iul 2011 - Anul XVI, nr. 158 (4756)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur: Opoziţia din Suceava este necoaptă şi are nevoie de ajutor

Joi, 7 Iulie 2011 (16:53:38)

Liderul democrat-liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, a declarat că opoziţia din Suceava este necoaptă şi are nevoie de ajutor. Flutur a făcut referire în special la liderii judeţeni ai PSDSuceava, precizând că în loc să vină cu proiecte constructive pentru judeţ, aceştia nu ştiu decât să critice.

„Mie mi se pare că opoziţia are nevoie de ajutor şi că este în mare pericol. Pentru că este o opoziţie necoaptă. Oamenii aceştia sunt la faza de simpozion şi de grădiniţă. Aduc numai acuze, chiar şi atunci când am adus fonduri în judeţul Suceava. Poate că va fi soare vara asta şi se vor mai coace. Nu aştept să mă aplaude opoziţia, pentru că nu acesta e rolul ei, dar eu cred că au anumite tematici de la Bucureşti şi, orice ai face, ei trebuie să critice”, a spus Flutur.

Preşedintele PD-L Suceava a mai precizat că social-democraţii se contrazic între ei, în condiţiile în care liderii suceveni ai PSDcritică administraţia judeţeană, în timp ce colegii lor din Iaşi recunosc faptul că în judeţul Suceava au venit fonduri importante în ultimii ani. „Trebuie să recunoască PSD-iştii din alte judeţe că la Suceava se construieşte. Iar PSD-iştii de aici o ţin precum soldatul japonez. Nu se poate să te duci la Iaşi şi să spună cei de acolo că Flutur aduce bani, modernizează judeţul. Asta în timp ce PSD-iştii din Suceava au un CD acolo care tot scârţâie. Este penibil”, a încheiat liderul PD-L Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Opoziţia din Suceava este necoaptă şi are nevoie de ajutor.
 Vizualizări articol: 1072 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Flutur: Opoziţia din Suceava este necoaptă şi are nevoie de ajutor2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lol trimis de
( 7 iul 2011, 17:25:39
toţi ce zic adevărul sunt împotrivă. ce fonduri ai adus tată cu judeţul arată exact ca acum 3 ani! ce e cu vrăjeala asta?

faptul că PDL în frunte cu dumneata îşi plăteşte campaniile electorale anticipat, acoperite sub perdeau unor campanii de promovare a "Bucovinei" total eronate şi fără efect, nu înseamnă că s-au atras fonduri, înseamnă că încercaţi să manipulaţi oamenii şi să le distrageţi atenţia de la adevăratele probleme.

Vă invit la un simplă drumeţie rutieră pe ruta Suceava - Probota, fie prin Udeşti, fie prin Fălticeni... Veţi vedea acolo ce fonduri s-au adus în judeţ!!

Cam cât de arogant trebuie să fi să spui asemenea inepţii domnule Flutur?
2.   Te-am prins Bogdane. trimis de
( 7 iul 2011, 18:15:33
Ziceam la acelasi comentariu pe care l-ai postat si pe www.suceava-news.ro draga Bogdane ca degeaba day copy/paste la comentarii de pe un site pe altul. Nu cred ca te va plati dublu dl.Dontu sau dl. Milici. Sunt de parere ca daca tot esti platit sa postezi comentarii in mediul online sucevean, macar sa iti faci treaba constiincios la fel ca ceilalti postaci PSDisti.
3.   Pentru pupincuristu de cosovanuandrei trimis de
( 7 iul 2011, 22:21:33
bai pupincuristule dece dracu esti asa prost
4.   Las-o balta trimis de
( 8 iul 2011, 00:11:54
Domnule Flutur,

Te rog respectuos sa mai lasi deoparte scuzele astea ca PSD-ul in susu PSD-ul in jos si faceti odata ceva pentru tara asta.
Ma doare la basca de orice partid din tara asta, insa imi aduc aminte ca pe timpul cand PSD-ul era la putere nu era zi in care sa nu comentati Dle. Flutur de incopetenta lor.
Sa stiti o vorba:daca iti faci treaba impecabil nu are nimeni ce sa-ti reproseze nimic.
DAr cand 20 milioane de romani sunt nemultumiti insemna ca esti incompetent.Si nu ma refer la Dumneavoastra ci la partidul din care faceti parte.
PS:Sunt curios:oare aceste comentarii sunt citite de "subiecti"?
5.   In atentia dl. PAPADIE trimis de
( 8 iul 2011, 09:03:20
Ai luat si bonus pentru comentariul asta? Te-a scos Dontu la o bere la Taco Loco?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei