Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 iun 2011 - Anul XVI, nr. 131 (4729)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Verdict judecători

Şapte ani de închisoare pentru agresorul studentei care a sărit de la etajul II, pentru a scăpa de viol

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Magistraţii Judecătoriei Suceava au decis, zilele trecute, condamnarea la şapte ani de închisoare a individului trimis în judecată pentru că, în luna octombrie a anului trecut, ar fi încercat să violeze o tânără studentă, victima fiind nevoită să sară de la etajul II, de la aproape 8-9 metri, pentru a scăpa.

Fapta s-a petrecut pe  8 octombrie 2010, într-o garsonieră din cartierul Obcini, unde, potrivit rechizitoriului, victima, o tânără de 20 de ani, ar fi fost dusă de inculpat, Florin Achiţei (36 de ani), din municipiul Suceava, sub pretextul că trebuie să-i dea mai multe documente, pentru examenul pe care urma, chipurile, să-l susţină în vederea obţinerii unui loc de muncă la o societate de asigurări.

Ajunsă în imobilul respectiv, povestea, de pe pat de spital, victima, Achiţei a închis uşa şi a început să fie violent, cerându-i să întreţină cu el raporturi sexuale.

 

„M-am aruncat în gol. Am căzut pe o maşină”

Victima, Daniela C., a  profitat de un moment de neatenţie al agresorului şi a sărit pe geamul de la bucătărie al garsonierei situate la etajul II al blocului.

„M-am aruncat în gol. Am căzut pe o maşină, mi-am pierdut câteva secunde cunoştinţa, iar când m-am trezit am simţit dureri foarte mari la piciorul stâng şi spate. Am mers într-un picior până la un bloc din apropiere, am sunat la interfon, dar nu mi-a răspuns nimeni. Am încercat la un alt bloc, unde mi-a dat drumul o doamnă, căreia i-am explicat ce s-a întâmplat. Mi-a zis să vin la ea, după care a chemat poliţia”, mărturisea victima experienţa cumplită prin care a trecut.

Pentru leziunile suferite, tânăra a avut nevoie de 45-50 de zile de îngrijiri medicale.

 

Pus să plătească victimei daune morale şi despăgubiri materiale

Reţinut şi adus în faţa procurorilor, Florin Achiţei a negat întreaga poveste a tinerei, declarând că fata ar fi vrut să întreţină relaţii sexuale, iar la un moment dat, când el s-a dus până la baie, Daniela C. a sărit pe geam.

Florin Achiţei, cunoscut cu antecedente penale, a fost arestat preventiv pe data de 10 octombrie 2010 şi nu a mai ieşit de atunci din spatele gratiilor, fiind în prezent încarcerat în Penitenciarul Botoşani.

Pe lângă cei şapte ani de închisoare, Achiţei a fost obligat să-i plătească victimei 50.000 de lei daune morale şi 17.300 de lei despăgubiri morale.

Totodată, inculpatul va trebui să suporte şi contravaloarea cheltuielilor de spitalizare ale Danielei C., onorariul avocatului victimei, precum şi cheltuielile judiciare, însumând aproximativ 5.000 de lei.

Sentinţa Judecătoriei Suceava nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şapte ani de închisoare pentru agresorul studentei care a sărit de la etajul II, pentru a scăpa de viol.
 Vizualizări articol: 3436 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 10 voturi
Şapte ani de închisoare pentru agresorul studentei care a sărit de la etajul II, pentru a scăpa de viol5.0510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Putin,foarte putin! trimis de
( 6 iun 2011, 13:00:58
La americani stiu ca se incepe "licitatia "de pe la 15-20 de ani in sus...Prin Iraq se merge si mai departe,in sensul ca, risca sa se mai taie din madular... si chiar sa se taie pe cel care... conduce maduilarul,adica,capu'...Ca si asa,in cazul acestor nemernici nu prea foloseste la nimic!Ce bine-i de trait in Romania...nu-i asa?
2.   Justitie oarba... trimis de
( 6 iun 2011, 21:33:23
bine punctat Ariel....masurile ar trebui sa fie mai severe,de asta nu mai evoluam cu delicventi si retardati mintali...si se mai dau si mari libidinosi

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei