Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 iun 2011 - Anul XVI, nr. 131 (4729)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bugetul Senatului, suplimentat cu 11 milioane de lei pentru organizarea Adunării Parlamentare a NATO

Luni, 6 Iunie 2011 (18:07:28)

Bugetul Senatului a fost suplimentat cu peste 11 milioane de lei pentru acoperirea cheltuielilor ce revin acestei Camere legislative pentru organizarea sesiunii anuale a Adunării Parlamentare a NATO, care se va desfăşura în perioada 7- 10 octombrie, la Bucureşti.

Aceste sume au fost stabilite potrivit unui memorandum intern propus de Secretariatul General şi aprobat de cei patru chestori ai Senatului.

Din suma totală, de 11.037.000 lei, alocată prin rectificare bugetară de către Guvern, cheltuielile de investiţii şi dotări independente pentru Adunarea Parlamentară a NATO sunt de 7.270.962 lei.

Din această sumă, pentru maşini, echipamente şi mijloace de transport au fost alocaţi 6.819.062 lei, iar pentru mobilier, aparatură birotică şi alte active 451.900 de lei. Cu 5,6 milioane de lei se vor achiziţiona diferite softuri, precum şi un număr de 161 de laptopuri în valoare 5.795 lei bucata.

Senatul va mai achiziţiona aparatură electronică necesară desfăşurării evenimentului (distibuitor audio line-feed, monitor pentru afişaj, microfoane fără fir, microfoane-lavalieră), aparate pentru ionizare-odorizare, maşini pentru curăţat cu aburi, pentru spălat pardoseala, pentru spălat vase, aspiratoare şi motocositoare, în valoare totală de 1,1 milioane de lei.

De asemenea, vor fi cumpărate copiatoare, echipament foto profesional, table inteligent smart board, ecran de proiecţie şi proiector, precum şi distribuitoare de cafea şi mobilier pentru barul din foaier, în valoare de aproximativ 450.000 de lei.

Restul sumei, 3.766.000 lei, figurează în bugetul reactualizat al Senatului la capitolul "Bunuri şi servicii".

Pentru investiţii şi dotări independente pentru anul 2011 a fost alocată suma de 263.000 de lei, din care 41.000 de lei sunt destinaţi achiziţionării unui număr de alte şapte laptopuri, a câte 5.914 lei bucata.

Proiectul de buget al Senatului, aşa cum s-a modificat prin rectificare bugetară, care va fi supus plenului, este în valoare totală de 97.583.000 lei.

Bugetul Senatului a fost suplimentat prin HG 465, sumele provenind din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bugetul Senatului, suplimentat cu 11 milioane de lei pentru organizarea Adunării Parlamentare a NATO.
 Vizualizări articol: 744 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bugetul Senatului, suplimentat cu 11 milioane de lei pentru organizarea Adunării Parlamentare a NATO0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei