Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 iun 2011 - Anul XVI, nr. 131 (4729)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Mai bine prea târziu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cel mai mare cusur al meciului cu Bosnia a fost suprapunerea cu semifinala Federer-Djokovic. Apoi, faptul că Săpunaru, ales pentru executarea loviturii de la 11 metri ca răsplată pentru publicul fidel selecţionerului, a stricat simetria unui 4-0 care ar fi făcut peste ani legătura tată-fiu, ştiut fiind că ultimul meci al lui Lucescu Senior la naţională s-a încheiat chiar cu acel scor. Pentru Răzvan a ieşit poate mai bine decât sperase, acea sfidare de care vorbeam, la adresa lui Mircea Sandu, a căpătat savoare la acest scor (chestia asta îl râcâie mai mult decât ne-am putea închipui pe alde Naşu, care postează mesaje telegrafice, dar pline de ego, pe site-ul federaţiei, doar pentru că a fost ironizat de un jurnalist). În teren, m-a surprins doar prezenţa, nu şi ceea ce a arătat Sânmărtean. Culmea obtuzităţii mi s-a părut faptul că, în loc să fie considerat un merit al selecţionerului această titularizare, mai degrabă i s-a reproşat că nu l-a văzut până acum! Păi dacă-i pe-aşa, de ce nu l-a văzut nimeni, din moment ce până la vârsta asta are mai puţine selecţii decât degete la o mână?! Vă pot spune că l-am văzut pe viu pe acest Sânmărtean încă de când avea vreo 20 de ani. Parcă era Sabău în oglindă, că juca pe stânga. Apoi, l-am aşteptat ani de zile. Fragil ca Adi Ilie, dificil şi ca fire, el a fost cel care şi-a driblat talentul. Ştiţi în câte meciuri l-am văzut apoi fără a-l vedea deloc? Odată, în Regie, s-a întâlnit cu mingea doar la câteva atingeri banale. Se potriveşte acum acea butadă, l-am aşteptat până ce a venit, ba chiar şi după aceea. După cum scriam vineri, mă aşteptam să-l văd pe Tănase titular pe stânga şi chiar îmi doream ca stelistul să arate că începe să conteze. Pentru că, într-un fel, calcă şi el pe urmele lui Sânmărtean. Acesta din urmă a apărut titular nu neapărat pentru că a arătat lucruri extraordinare la antrenament, de asta îl ştiam capabil, ci în primul rând dorinţă. Mai bine prea târziu decât niciodată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai bine prea târziu.
 Vizualizări articol: 654 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mai bine prea târziu5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei