Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 iun 2011 - Anul XVI, nr. 131 (4729)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Ceremonie

Alexandru Arşinel a primit diploma de cetăţean de onoare al judeţului Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Actorul Alexandru Arşinel a primit, la sfârşitul săptămânii trecute, diploma de cetăţean de onoare al judeţului Suceava. Distincţia i-a fost acordată de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, înaintea spectacolului pe care Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” l-a susţinut sâmbătă la Rădăuţi.

Actorul Alexandru Arşinel, născut la Dolhasca, a primit titlul de cetăţean de onoare al judeţului în ziua în care a împlinit vârsta de 72 de ani.

„Am ţinut să vin astăzi aici să vă spun la mulţi ani şi să vă înmânez diploma de cetăţean de onoare al judeţului pentru tot ceea ce aţi făcut pentru noi”, a spus Flutur.

Vizibil emoţionat, Alexandru Arşinel a spus în faţa publicului venit la spectacol că această distincţie este cea mai importantă dintre toate diplomele primite în întreaga sa activitate de actor.

„Am primit multe diplome în viaţa mea de actor. Pe asta o aştept de foarte mult timp, de când mi-aţi promis că îmi faceţi figura asta. Sunt emoţionat, cu atât mai mult cu cât întâmplarea face ca astăzi să împlinesc 72 de ani. Este emoţionant pentru mine, mai ales că în acest oraş al Bucovinei, în Rădăuţi, s-a născut mama mea, mama mea fiind de origine germană. Vă mulţumesc foarte mult”, a spus actorul Alexandru Arşinel.

El şi-a oferit sprijinul pentru acţiunile care vor fi organizate pentru promovarea judeţului.

„Vreau să-l felicit pe domnul Gheorghe Flutur pentru tot ceea ce face pentru judeţul nostru. O spun din toată inima. O fac de foarte multe ori, lăsând parti-priurile politice deoparte. Noi, cei din teatrul de revistă, suntem în general în opoziţie. Noi trebuie să ne ascuţim clonţul să urmărim ce faceţi pentru ţara asta. Însă văd că faceţi foarte multe pentru judeţul nostru. Pentru asta vă felicit. Şi vă promit că ori de câte ori veţi avea nevoie şi vom putea, vom fi alături de dumneavoastră şi de judeţul Suceava”, a mai afirmat Alexandru Arşinel.

Înainte de începerea spectacolului de la Rădăuţi, publicul prezent în sala Casei de Cultură i-a cântat maestrului „La mulţi ani!”.

Alexandru Arşinel s-a născut pe 4 iunie 1939 în localitatea Dolhasca, fiind unul dintre cei mai cunoscuţi actori din România şi o vedetă incontestabilă a teatrului de revistă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alexandru Arşinel a primit diploma de cetăţean de onoare al judeţului Suceava.
 Vizualizări articol: 828 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Alexandru Arşinel a primit diploma de cetăţean de onoare al judeţului Suceava4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei