Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 mai 2011 - Anul XVI, nr. 116 (4714)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 19 – 25 mai

Cupa Liceelor la Fotbal

Întrecerea fotbalistică destinată exclusiv liceelor din judeţul Suceava are loc pe terenul Quartz Sport, de la etajul Iulius Mall. Cupa Liceelor la Fotbal se va desfăşura, sâmbătă şi duminică, 21 şi 22 mai. Evenimentul este organizat de Iulius Mall, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport şi Asociaţia Judeţeană “Sportul pentru Toţi”.

 

„Expresii bizantine”, la Iulius Mall

Adrian Bratiloveanu şi Constantin Ungureanu expun lucrări plastice la parterul Iulius Mall, lângă Paraclisul Sfântul Ioan cel Nou. Până pe 21 mai, inclusiv, Adrian Bratiloveanu prezintă pânze cu picturi religioase, iar Constantin Ungureanu expune pentru iubitorii de frumos 20 de icoane clasice pe lemn.

 

„Muntele de aşteaptă!”, la Popasul Domnesc

Peste 3.500 de premii instant şi 16 sejururi all inclusive la Pensiunea Popasul Domnesc răsplătesc cumpărăturile făcute la Iulius Mall, până pe 22 mai. În campania „Muntele te aşteaptă!”, la shopping de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall, se câştigă pe loc, în fiecare zi, pe taloane răzuibile, geluri de duş Avon, căni termos, hamace sau răcoritoare Nestea de 1,5 L. Cel mai râvnit premiu al fiecărei zile este un weekend la Popasul Domnesc din Voroneţ, alături de persoana iubită. Peisajele impresionante oferite de împrejurimi, tradiţiile vechi, ospitalitatea şi adevărata artă culinară bucovineană se numără printre atuurile pensiunii unde câştigătorii Iulius Mall vor fi răsfăţaţi.

 

Expoziţie de pictură, la Iulius Mall

George Şpaiuc semnează o suită de picturi care impresionează prin cromatică şi compoziţie. Până pe 12 iunie, aflate sub patronajul Alianţei Pro Bucovina, Societăţii Culturale „Toniţa Art Grup” Suceava şi Iulius Mall, lucrările vor fi expuse la etajul Iulius Mall. Pictorul George Şpaiuc a semnat expoziţii personale naţionale şi locale şi a participat ca autor în numeroase expoziţii de grup. Lucrări cu semnătura sa se regăsesc în colecţii din ţară, SUA, Canada, Italia, Germania, Anglia, Grecia etc.

 

Expoziţia de desene “35”, la City Gallery

Până pe 30 mai, puteţi vizita, la City Gallery, din incinta Shopping City Suceava, expoziţia de desene semnată Călin Baban. Cele 35 de lucrări expuse, realizate în tehnica grafit pe hârtie, sunt inspirate din natură şi reprezintă trăirile artistului din perioada actuală (vârsta de 35 de ani).

 

Toyota Experience, 21 – 22 mai

Caravana Toyota Experience te aşteaptă să testezi gama completă de modele, în perioada 21 – 22 mai, în parcarea Shopping City Suceava.

 

Bucovina Construct, Imobiliare & Expo Garden 2011, la Shopping City

Peste 40 de companii sunt aşteptate la Bucovina Construct, Imobiliare & Expo Garden 2011. Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în parteneriat cu ARACO – Asociaţia Română a Antreprenorilor de Construcţii, APMCR – Asociaţia Producătorilor de Materiale de Construcţii din România, APROCOR – Asociaţia Română pentru Promovarea Construcţiilor de Locuinţe cu Tehnologii Rapide de Execuţie, Consiliul Judeţean Suceava şi Shopping City Suceava, organizează a XIV-a ediţie a Târgului Naţional de Construcţii Bucovina Construct, Imobiliare & Expo Garden 2011.

Evenimentul, ce se va desfăşura, în perioada 19 - 22 mai, la Shopping City Suceava, a reuşit să adune peste 40 de companii de profil, din peste cinci judeţe, devenind un târg de tradiţie pentru toţi cei care activează în industria construcţiilor.

Manifestarea, eveniment de referinţă pentru industria de construcţii, este specializată în materiale, maşini, instalaţii şi echipamente pentru construcţii, imobiliare şi servicii bancare, flori, plante şi arbuşti ornamentali pentru parcuri şi grădini; unelte de grădină, servicii profesionale pentru decorarea grădinii, inclusiv oferte pentru “Prima Casă”. Programul de vizitare al expoziţiei va fi, zilnic, între orele 10:00 - 18:00. În cadrul târgului, vineri, 20 mai, va avea loc şi a IV-a ediţie a Forumului Economic Naţional “Ecologie şi Eficienţa Energetică a Clădirilor”.

 

Miss Galleria 2011
Galleria Suceava, în parteneriat cu artistul Lucian Dragotă şi agenţia de fotomodele Fresh Models, vă invită la Miss Galleria 2011.
Evenimentul va începe la ora 17.00, la etajul complexului comercial, iar în programul acestuia vor fi incluse prezentări de ţinute casual, ţinute sport şi rochii de seară, precum şi un superrecital marca Lucian Dragotă şi Crystina! Miss Galleria 2011 este un concurs susţinut şi sponsorizat de Umbro România. Preselecţiile pentru acest concurs vor avea loc astăzi, ora 18.00, la Galleria Suceava. Informaţii la telefon 0722.153.020.

 

Clovnul Bobo la Galleria
În fiecare zi a lunii mai, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copii, bonele, părinţii şi bunicii la "Întâlnire cu clovnul Bobo". Un program special, în care micuţii invitaţi se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative şi de amuzament, activităţi de desen şi modelat baloane, alături de prietenul lor, clovnul Bobo.

 

Mini Playback Show

Sâmbătă, începând cu ora 18.00, şi duminică, începând cu ora 16.00, toţi copiii talentaţi sunt invitaţi la Galleria Suceava să-şi exprime abilităţile artistice în cadrul programului Mini Playback Show. Bineînţeles, toţi vor fi premiaţi pentru curaj, iar cei mai buni în interpretare, dans, playback se vor califica pentru semifinalele din luna iunie.

 

No Rules cu DJ Sancez
Distracţie fără limite şi nebunie curată în Club Babylon Suceava, în cadrul programului No Rules!
Petrecerile vor miza pe un supermix cu muzică de club pregătit special de DJ Sancez şi o atmosferă incendiară creată de un spectacol special al celor mai sexy animatoare din Suceava şi un show de lumini ameţitor. În weekend continuă şi superoferte la votcă şi whisky! Petrecere întreţinută de superanimatoare! Program nerecomandat minorilor! Rezervări şi informaţii la: 0758 536 725;
Ofertele speciale ale acestei săptămâni:
O sticlă de votcă + Nectar = 80 lei;
O sticlă de whisky + 2 energizante = 120 lei;
Un metru de tequila = 30 lei;
„În plus, dacă este ziua ta, i-aţi prietenii şi vino să o petreci în Club Babylon Suceava. Oferim o şampanie cadou!”, promit organizatorii.

 

Joi, 19 mai

Spectacol de teatru, „Interzis sub 18 ani”

Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava şi Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoşani invită publicul la spectacolul cu titlul „Interzis sub 18 ani”, de Mihaela Michailov. Spectacolul este programat la ora 18:00, la Auditorium „Joseph Schmidt”, iar biletele pot fi procurate de la Erica Blahu (Biroul Achiziţii, Corpul F - camera 001). Un bilet costă 20 de lei (sală) şi 10 lei (lojă). Informaţii suplimentare se pot obţine la tel. 0742 242 281 şi 0745 304 871.

 

Romanian retro party, la Padrino

Cea mai tare petrecere Marca Padrino, Romanian retro party. „Încercăm să vă ducem în anii ‘90 şi să petrecem până în zori de zi cu cele mai tari hituri româneşti din acele vremuri, Animal X, Andra, N&D, Voltaj, 3 Sud Est, O-ZONE. Eşti student? Nu uita că e joi, şi la Padrino e seară studenţească, cu reducere de 15% , după ora 24:00”, au spus reprezentanţii Padrino. Rezervări la 0742 365 859.


Cocktail Music - Party with DJ Sancez

Program special dedicat studenţilor, în Babylon. Petrecerea incendiară este dedicată studenţilor din Universitatea Suceava şi va fi întreţinută de DJ Sancez, noul rezident Club Babylon Suceava. Barmanii v-au pregătit o serie de shot-uri şi cocteiluri servite într-un mod neconvenţional! Petrecere întreţinută de superanimatoare! Program nerecomandat minorilor!
 

Vineri, 20 mai

Vernisaj şi lansare de carte, la Fălticeni

Sala „Pictor Aurel Băeşu” de la Muzeul de Artă „Ion Irimescu” din Fălticeni va fi, începând cu ora 17:00, gazda unui dublu eveniment. Este vorba de vernisajul expoziţiei de pictură cu genericul „Din Bucovina, la Balcic”, a artistului plastic Mihail Gavril (prezintă scriitoarea Doina Cernica) şi lansarea plachetei de versuri cu titlul „Din pulberi de stele”, autor Constantin Bulboacă (prezintă Varujan Vosganian, prim-vicepreşedintele Uniunii Scriitorilor din România).

 

Expoziţia de fotografie Mănăstiri Rupestre din Basarabia, de Dan Barcea

De la ora 17:00, Clubul Artelor Vizuale – Shopping City Suceava vă invită la vernisajul expoziţiei de fotografie Mănăstiri Rupestre din Basarabia, de Dan Barcea, cineast şi fotograf de origine română stabilit în Austria.Vizitatorii vor putea admira o suită de imagini ale unor mănăstiri rupestre care au rămas active, menţinând funcţiile sacerdotale încă vii. În perioada sovietică, mănăstirile rupestre au avut mult de pătimit, dar au rămas mai departe contraforturi ale identităţii naţionale asediate.

 

„Istoria oraşului Siret şi antichităţile sale”, lansare de carte

La Catedrala Romano-Catolică din Siret va avea loc, la ora 19:30, lansarea volumului „Istoria oraşului Siret şi antichităţile sale”. Volumul, o reeditare bilingvă (germană-română) a lucrării profesorului Victor Prelicz („Geschichte der Stadt Sereth und ihre Alterthumer”, tipărită la Cernăuţi, în anul 1886), a apărut la Editura „Tipo Moldova” Iaşi, în traducerea lect. univ. dr. Ioana Rostoş şi avându-l ca redactor de carte pe arheologul dr. Bogdan Niculică. Cartea va fi prezentată de Bogdan Niculică şi Florin Hău.

 

Latino Party, la Padrino

Latino Party, la Padrino. „Vino să ne distrăm pe ritmuri de salsa, samba, merengue... Lasă-te purtat de latino marca Padrino”, au spus organizatorii. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Petrecere lăutărească!
O superpetrecere cu muzică lăutărească, la Club Babylon, în cadrul căreia organizatorii vor oferi metri de tequila din partea casei şi vor continua superofera de 3 lei pe shot! Intrarea gratuită!
 

Sâmbătă, 21 mai

Sport

Rugby, Divizia Naţională, ora 10.00, stadion Unirea

CSM Bucovina Suceava – Stejarul Buzău

 

Handbal, Liga Naţională, ora 11.00, sala LPS Suceava

CS Universitatea Suceava – Politehnica Timişoara

 

“Voinicelul”, la Iulius Mall

“Voinicelul” – Festivalul-concurs de interpretare artistică pentru preşcolari- faza judeţeană, se desfăşoară în Iulius Mall, de la ora 9:00, la etajul centrului comercial. Pe 20 iunie va avea loc faza naţională.

 

Şampanie pentru Constantin şi Elena

Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena – Iulius Mall îşi sărbătoreşte clienţii care îşi aniversează onomastica. Primii 150 de clienţi primesc o sticlă cu şampanie, pentru a petrece alături de cei dragi.

 

Campionatul de Bowling, Tenis de Masă şi Biliard – Bowling Strikers Club

Campionatul de Bowling, Tenis de Masă şi Biliard – Bowling Strikers Club, ediţia a VI-a, Iulius Mall, de la ora 10:00. Organizatori: Asociaţia “Youth can do it”, în colaborare cu Bowling Strikers Club, Direcţia pentru Sport şi Tineret Suceava, Asociaţia Judeţeană “Sportul pentru Toţi”, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog al Judeţului Suceava şi Direcţia de Sănătate Publică Suceava. Participaţii, indiferent de vârstă, pot să se întreacă la sportul preferat. Dacă regulile de joc pot fi consultate pewww.StrikersClub.ro, fotografiile, premiile şi câştigătorii vor apărea pe www.YouthCanDoIt.eu.

 

Origami – Librăria Cărtureşti

Librăria Cărtureşti provoacă publicul sucevean să intre în lumea fascinantă origami. În aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, îndrumaţi de Luana Popa, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail: sv_mall@carturesti.ro sau telefonic: 0732 003 049.

 

Atelier de creaţie pentru copii

Dacă vrei să te distrezi, inventezi şi colorezi, ia-ţi prietenii de mână, în fiecare săptămână! Iulius Mall te aşteaptă cu idei, culori şi artă! De la ora 12:00, prichindeii vin la KidsLand să creeze, să se distreze şi să îşi facă noi prieteni.

 

DJ Verony, la Padrino

Distracţie maximă pe hiturile mixate de DJ Verony, la Padrino. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Petrecere în Office`s Club

„Dacă vrei să te simţi ca între prieteni, să simţi atmosfera de club şi să te numeri printre cei care fac parte din ea, eşti aşteptat sâmbătă seară în Office`s Club, să petrecem până în zori”, sunt de părere reprezentanţii Clubului Office. Rezervări 0735 168 111. www.officesclub.ro

 

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava
De la ora 11.30, Teatrul pentru Copii şi Tineret "Vasilache" va prezenta în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Trăistuţa cu poveşti". Accesul este gratuit!
După program, copiii se vor distra pe cinste în spaţiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei şi, bineînţeles, vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării.
 

Duminică, 22 mai

Teatru de Păpuşi “Puppet”, la Iulius Mall

Teatru de Păpuşi “Puppet” invită prichindeii din Suceava şi din împrejurimi, la Iulius Mall, de la ora 12:00, în lumea poveştilor populare şi basmelor atât de dragi copiilor.

 

Concursul judeţean ”Educaţie rutieră - Educaţie pentru viaţa”, la Shopping City Suceava

Începând cu ora 10:00, la Shopping City Suceava se va desfăşura Concursul judeţean ”Educaţie rutieră - Educaţie pentru viaţa”, cu tema “Alege Viaţa”, organizat de Inspectoratul Şcolar al Judeţului Suceava şi Palatul Copiilor Suceava, în colaborare cu Inspectoratul General al Poliţiei - Serviciul Poliţiei Rutiere Suceava şi Şcoala de conducători auto Automirsam Suceava, cu sprijinul Shopping City Suceava.

 

Marţi, 24 mai

Doru Octavian Dumitru, la Marţea veselă - Padrino

„Începem în forţă săptămâna, cu Marţea veselă - la Padrino, unde îl avem ca invitat special pe Doru Octavian Dumitru, care vă va descreţi frunţile cu un spectacol pe cinste. Distracţia continuă până dimineaţă, în paşi de dans, cu Boom Dance”, anunţă reprezentanţii Padrino. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Miercuri, 25 mai

Poveşti la Cărtureşti

În fiecare miercuri, de la ora 18:00, ceainăria Cărtureştiului din Iulius Mall invită prichindeii, dar şi părinţii şi bunicii acestora, să asculte fascinantele poveşti ale copilăriei. “Vom aluneca încet-încet în lumea minunată a poveştilor, iar dacă se întâmplă să avem somnoroşi, le facem un cuib moale din perne”, promit gazdele.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 931 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă...5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei