Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 mai 2011 - Anul XVI, nr. 116 (4714)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Umanitar

O studentă cu malformaţie pe creier are nevoie urgent de 700 de euro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O studentă cu malformaţie pe creier are nevoie urgent de 700 de euro. Tânăra, în vârstă de 21 de ani, va pleca mâine la Spitalul General al oraşului Viena  - Universitatea Clinică pentru neurochirurgie, unde va fi supusă la cea de-a treia intervenţie chirurgicală, după ce în luna august şi noiembrie a anului trecut a suportat alte două operaţii.

Deşi statul român i-a aprobat finanţarea celor trei intervenţii chirurgicale (Loredana a fost diagnosticată cu malformaţie arterio - venoasă cerebrală), tânăra are nevoie de un însoţitor pe perioada cât este internată în clinica din străinătate. Mama ei i-a fost mereu alături, dar, de această dată, pentru că fiica ei este programată marţi, 24 mai, pentru operaţie la Viena, iar mâine trebuie să plece din ţară, este disperată, pentru că nu are bani necesari şederii în capitala Austriei, alături de fiică.

 

Luptă contra timp

„Am însoţit-o pe fiica mea şi la celelalte două deplasări la Viena. Am stat cu ea, de fiecare dată, câte trei săptămâni. Am adunat circa 3.000 de euro anul trecut, doar pentru a acoperi cheltuielile pe perioada internării fiicei mele. Am vândut tot cea am avut prin gospodărie. De această dată, nu mai am ce să vând. Sunt disperată. Mai avem nevoie de circa 700 de euro, şi nu mai am timp să mai adun aceşti bani. Operaţia nu poate fi amânată. Este vorba de terapii neuro – chirurgicale, a treia embolizare cu terapia Gamma - Knife. Trebuie să ajungem urgent”, ne-a povestit mama Loredanei, care se vede pusă în faţa unei mari dificultăţi. Într-un timp foarte scurt, trebuie să facă rost de bani pentru a-şi salva fiica.

 

Ajutaţi o studentă!

Mama Loredanei ne-a povestit că fiica ei, pe când avea 8 ani, a căzut la săniuş. A fost dusă de urgenţă la Iaşi, unde i s-a găsit un hematom cerebral, care a şi fost operat. În anul 2008, tânăra a început să se simtă din ce în ce mai rău, să aibă dureri foarte mari de cap. A fost mai întâi investigată la Suceava, apoi a fost trimisă la o clinică de neurologie din Bucureşti, unde i s-a pus diagnosticul de malformaţie arterio - venoasă cerebrală.

„La Bucureşti, medicul ne-a spus că nu are nici o şansă de salvare. A fost un şoc pentru fiica mea, pentru noi, dar nu am renunţat. Am început să ne interesăm ce clinici operează o astfel de malformaţie pe creier. Am făcut un dosar, pentru a obţine finanţare pentru operaţie. Ni s-a recomandat clinica din Viena, şi am primit finanţarea. Este vorba de trei operaţii, cu terapie, tratament... Prima internare a costat 14.000 de euro, cea de-a doua 19.000 de euro, iar cea de-a treia, la care trebuie să mergem acum, 19.700 de euro. Nu puteam noi să adunăm atâţia bani. Am fost ajutaţi foarte mult. Acum ne aflăm într-o situaţie dificilă, altfel nu apelam la oameni, mai ales că fiica mea este o tânără foarte discretă, care nu s-a plâns niciodată de boala ei, este olimpică şi foarte studioasă”, ne-a mai spus mama Loredanei.

Cei care vor să ajute această familie să ajungă în timp util la clinica din Viena pot să sune, cât mai repede, la numărul de telefon 0744 888 359 sau la telefonul redacţiei Monitorul de Suceava 0230 522 993.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O studentă cu malformaţie pe creier are nevoie urgent de 700 de euro.
 Vizualizări articol: 809 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 4 voturi
O studentă cu malformaţie pe creier are nevoie urgent de 700 de euro4.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei