Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 mai 2011 - Anul XVI, nr. 116 (4714)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Norocoşii

Premii în bani pentru zece suceveni care şi-au plătit impozitul cu cardul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zece suceveni care şi-au plătit taxele şi impozitele locale cu cardul, la POS-urile montate la ghişeele Primăriei Suceava, au fost desemnaţi drept câştigători ai unui concurs cu premii cuprinse între 50 şi 250 de lei, prin tragere la sorţi.

În urma parteneriatului încheiat între Primăria Suceava şi Banca Transilvania, dintre cei care au plătit cu cardul taxele şi impozitele, la sediul municipalităţii, au fost selectaţi zece câştigători: Corneliu Bulat, Mircea Petrariu, Titi Murărescu, Vasile Lauric, Lucian Crăciun, Delia-Elena Ţugui, Dumitru Vârlan, Marcel Bostan, Vasile Alexa şi Daniela Elena Greţcu.

“Consider că şi facilitatea de a se face plăţi cu cardul a adus un plus la gradul de încasare a taxelor şi impozitelor la bugetul local. La data de 15 mai încasările la bugetul propriu al Primăriei Suceava erau de 47%, iar total buget 41,8%”, a precizat primarul Ion Lungu.

Câştigătorii concursului vor fi contactaţi de primărie, vor fi chemaţi să completeze o serie de formulare, să se constate că îndeplinesc cerinţele necesare impuse prin regulamentul de concurs.

În măsura în care unii dintre ei sunt incompatibili cu obţinerea premiilor acordate, acestea vor fi date următorilor clasaţi dintr-o listă de rezervă, cu 20 de persoane extrase tot prin tragere la sorţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premii în bani pentru zece suceveni care şi-au plătit impozitul cu cardul.
 Vizualizări articol: 730 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Premii în bani pentru zece suceveni care şi-au plătit impozitul cu cardul5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sorins1 trimis de
(19 mai 2011, 12:32:46
Am mers sa platesc cu cardul si mi-au spus ca nu pot sa-mi ia banii,sa platesc cash.Cei 10 erau pe lista dinainte???
2.   Unii chiar vb prostii trimis de
(19 mai 2011, 18:07:34
Mai Sorins1, cum adica nu au putut sa-ti ia banii si te-au pus sa platesti cash?? da si tu detalii, nu o lasa asa, in coada de peste... eu unul am fost si am platit cu cardul cum e si normal si nu mi-a spus nimeni ca nu este ok sa nu platesc cu cardul ci cash! Bravo Primariei Suceava ! Prin faptul ca accepta si plata cu cardul a impozitelor a demonstrat ca se poate si la noi utiliza acesta tehnologie, nu numai in afara... totusi ar trebui sa faca ceva pentru a putea plati cu cardul direct pe site... poate la anu'....
3.   Sorins1 trimis de
(19 mai 2011, 20:05:27
Nu vorbi aiurea sa te aflii in treaba,sau esti unul din cei 10 alesi?
Am stat la coada aproape o ora la ghiseu,cand am ajuns functionara a spus ca nu are cum sa-mi ia banii pe card,ca are nu stiu ce probleme,i-am spus ca nu am cash,si mi-a sugerat sa merg la bancomatul de la intrare,sau sa vin altadata...
4.   Vlauric trimis de
(19 mai 2011, 21:51:30
Da sunt unul dintre castigatori, si imi aintesc ca am platit cu cardul pe data de 14 februarie. Se poate plati cu cardul nu este nici o problema, dar eu le-am reprosat ca nu se poate plati cu cardul de acasa. Mai corect era sa se paota plati cu cardul de acasa din fata calculatorului, nu sa merg sa stau la coada la ghiseu si abia apoi sa pot plati cu cardul. Eu tot am pierdut o ora la coada la ghiseul .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei