Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 mai 2011 - Anul XVI, nr. 116 (4714)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Doi din trei

Încă unul dintre tâlharii cu pistol de la Negostina, prins şi trimis la penitenciar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Încă unul din cei trei tineri din Bălcăuţi acuzaţi că au încercat să jefuiască o tânără aflată la volanul unui Mercedes, pe raza satului Negostina, victima fiind împuşcată în picior, a ajuns după gratii.

După ce, la sfârşitul săptămânii trecute, pedepsele cu închisoarea în cazul celor trei au rămas definitive, poliţiştii au început să-i caute pentru a-i trimite la penitenciar.

Primul după gratii a ajuns Vasile Abramiuc, în vârstă de 19 ani, care a fost prins vineri, chiar la câteva ore după emiterea mandatului de executare.

În urmă cu două zile, informează Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a fost prins cel de-al doilea inculpat, Adrian Iulian Moroşan, în vârstă de 20 de ani.

Singurul rămas încă în libertate, dar dat în urmărire generală, este Florin Vasile Ţapoveţ, de 19 ani.

Fapta pentru care au fost condamnaţi cei trei s-a petrecut pe 8 octombrie 2010, atunci când cei trei au încercat să o jefuiască pe o tânără din Republica Moldova, Anghelina P. (26 de ani), care venise în vizită la o cumătră de-a sa din satul Negostina.

Victima se afla la volanul maşinii personale, un Mercedes Benz C 180, când în autoturism a intrat unul dintre inculpaţi, care a ameninţat-o cu un pistol cu bile şi i-a cerut banii. Cum tânăra nu avea bani, tâlharul a încercat să-i ia maşina şi a încercat să se urce la volan. În acel moment, victima a pornit motorul şi a demarat în trombă, însă a fost împuşcată în picior prin portiera întredeschisă.

Iniţial, Judecătoria Rădăuţi i-a condamnat pe cei trei inculpaţi la închisoare cu suspendare: Tapoveţ –un an şi două luni, Moroşan – trei ani, iar Abramiuc, doi ani şi patru luni.

Procurorii rădăuţeni au făcut recurs, iar la instanţele din Suceava, judecătorii au decis că cei trei inculpaţi trebuie să îşi execute pedepsele, mărindu-i condamnarea lui Tapoveţ de la un an şi două luni la doi ani de închisoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă unul dintre tâlharii cu pistol de la Negostina, prins şi trimis la penitenciar.
 Vizualizări articol: 1489 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Încă unul dintre tâlharii cu pistol de la Negostina, prins şi trimis la penitenciar2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei