Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 apr 2011 - Anul XVI, nr. 89 (4687)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În mijlocul primăverii

Familie salvată de pompieri, din maşina blocată pe drumul înzăpezit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pompierii au intervenit în noaptea de joi spre vineri (14/15 aprilie a.c.) pentru salvarea unei familii care se întorcea din Anglia şi a cărei maşină a fost implicată într-un eveniment rutier, rămânând blocată pe drumul înzăpezit, în zona Trei Movile –Palma, comuna Sadova.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, în maşina rămasă blocată se aflau trei membri ai unei familii din Rădăuţi, soţ şi soţie, ambii de 29 de ani, precum şi fetiţa lor, în vârstă de un an.

Cei trei se întorceau tocmai din Anglia şi când mai aveau câteva zeci de kilometri până acasă, din cauza drumului înzăpezit şi a faptului că autovehiculul cu care se deplasau avea anvelope de vară, n-au mai putut continua drumul într-o rampă accentuată, intrând în panică.

Ghinionul a făcut ca, exact în acel moment, prin zonă să treacă un camion, al cărui şofer, încercând să evite maşina înzăpezită, a pierdut controlul volanului, camionul ieşind în afara carosabilului şi culcând la pământ doi brazi care au blocat parţial DN 17A.

După apelul la 112, la faţa locului au ajuns în câteva minute echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi ale ISU Suceava. Ambulanţierii le-au acordat primul ajutor medical celor trei pasageri, aceştia fiind în stare de şoc, iar pompierii au defrişat arborii şi au deblocat drumul.

„După eliberarea căilor rutiere, familia rămasă înzăpezită a fost  transportată, cu tot cu bagaje, de către pompieri la un hotel din Câmpulung Moldovenesc. Autoturismul a fost şi el tractat în oraş, în parcarea aceluiaşi hotel, membrii familiei rămânând cazaţi acolo peste noapte”, a declarat, ieri, plutonierul major Alin Găleată, din cadrul ISU Suceava, precizând că misiunea de salvare s-a încheiat după miezul nopţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Familie salvată de pompieri, din maşina blocată pe drumul înzăpezit.
 Vizualizări articol: 1934 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 5 voturi
Familie salvată de pompieri, din maşina blocată pe drumul înzăpezit4.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei