Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 apr 2011 - Anul XVI, nr. 89 (4687)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vizită

Premierul şi mai mulţi miniştri ai Guvernului vin astăzi la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PD-L, premierul Emil Boc, se va afla astăzi în vizită în judeţul Suceava. El va fi însoţit de preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, ministrul Telecomunicaţiilor, Valerian Vreme, şi ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş.

După-amiază, delegaţia guvernamentală va vizita o serie de obiective de investiţii din municipiul Suceava şi zonele limitrofe finanţate prin programe guvernamentale, dar şi cu fonduri europene. Totodată, vor fi semnate două proiecte, care vor fi implementate în oraşul Gura Humorului, în valoare totală de 2,8 milioane de euro. Este vorba de modernizarea a 17 străzi, investiţie cifrată la 2,3 milioane de euro, şi de montarea de camere video pentru supraveghere, proiect în valoare de 500.000 de euro.

După ora 19, Emil Boc va avea o întâlnire cu pedeliştii din Regiunea de Nord-Est la complexul hotelier Best Western din Gura Humorului, în cadrul căreia îşi va prezenta moţiunea cu care va candida pentru reînnoirea mandatului de lider al PD-L la Convenţia Naţională din 14 mai. Vor fi prezenţi liderii democrat-liberali din judeţele Moldovei, parlamentarii PD-L din această zonă a ţării, dar şi alţi lideri de marcă ai partidului la nivel naţional, precum preşedintele PD-L Arad, Gheorghe Falcă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premierul şi mai mulţi miniştri ai Guvernului vin astăzi la Suceava.
 Vizualizări articol: 1001 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.2 din 5 voturi
Premierul şi mai mulţi miniştri ai Guvernului vin astăzi la Suceava2.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Din cauza copacilor nu mai vedem pădurea? trimis de
(16 apr 2011, 11:05:35
Ieri am dat un streaming, în mână cu un țuhal de iută, la pomul lăudat – ot-pdl- să aud CE AU DE SPUS (simulez galeria: „portocaliuli”!) Mi-am luat porția de etno-bici pocnit și sărit între ochi încă din primele frames în care s-a jucat un joc ciudat din palme gen ala-bala- portocala. Probabil bătutul ritmat din palme s-a voit să fie un moment de stimulare perceptivă subliniată de geamparaua imnului iuncăresc dar a ieșit un comportament maimuțăresc ce amintea de ceva nedefinit despre care Petrică Roman – un mare clasic aflat în viață – a spus că „sună ca dracu!”. A, da! Mi-a trecut lipsusul și mi-amintesc că așa începeau plenarele și congresele în care se primeau (l)indicații prețioase. De se făcea bunătate de Bunga-bunga în direct și tot dădea mai bine pe sticlă/LCD decât măgăreața incipientă. Mai lipseau ovațiile și aplauzele prelungite și dădeam fuga la călindar să văd dacă nu cumva m-au teleportat marțienii mei în omienoăsutetoamna.
Totuși care-i treaba cu boscheții care slujesc drept plasă de mascare codrului cel falnic ce freamătă nerăbdător să fie retrocedat și ortodrujbuit ? Păi o propoziție cu valoare de adevăr incertă care nu m-a lăsat să dorm toată noaptea . Flutur says: „ …UNA SAU DOUĂ TELEVIZIUNI CARE SUNT SLUGI ALE PUTERII…”. Cari televiziuni neicusorule? All the night am dat clickuri pe toate linkurile televiziunilor online, am instalat toate so ☭ orcări tv-online, sopcast, media sau flash player și tot nu m-am prins care-s alea cu bărzăunul pe cușmă.
2.   Next trimis de
(16 apr 2011, 11:07:08
Ca să dezumflu baloanele de săpun ce probabil mi le pregătesc niscai ciuboțele, trebuie de menționat că spațiul pixelat alocat evenimentului a fost doar de 23 pe 46 din diagonala tubului (eu încă mai am CRT, o! voi fericiților care v-ați înroșit cardul să vă luați un lcd. Și un nonadvancedmicrodevice socket A că 775, am2 sau am2+ le-a dat tăriceanu doar la courpoupători și ai mei copii nu sunt obișnuiți cu obrăzniciile nerușinate!).
Rewind: pe cealaltă jumătate din cascadă umblam ca nesîmțîtu’ pe blogul lui Cătălin Nechifor să-i văd CV-ul și să văd CE ARE DE SPUS (căci mă interesează ce are de spus EL și nu mârza, ilici, năstase, eVangelia după marean, pinkrattus sau miki șpagă.) Ei bine n-am priceput nica_că ce se spunea live în dreapta era IDENTIC cu ce se bloguia în stînga. Binele general. Reforma morală și asanarea societății. Bunăstare și prosperitate. Șansa afirmării. Dreptul la șansă… Uăi băieti! Dă călindaru!
Semidoct fiind nu-mi trece prin cap decât o întrebare de copchil preșcolar: „Dacă vorbesc aceeași limbă de ce nu se înțeleg aiștea să se înjuge la hodoroaga asta de căruță numită Românica?”. Dau drumu’ la televizor, aștept să se încălzească lămpile și, cu o rangă, comut tasterul pe Plus Tv. Acolo același lucru: drumuri ieftine aproape chilipir, bunăstare, prosperitate, interesul general bla, bla, bla. Ietete ce interesant! Îi exact ca ce se vede în windowsurile politizate. Cum îl chiamî pi domnu aista ci vorbești așa di frumos? N-am apucat să aflu că s-a luat curentul. HUO E-ON! Cum vreți să schimbăm MENTALITATEA (wax – formulă ruginită) dacă voi trageți heblul la poporeni.
3.   RQ SK trimis de
(16 apr 2011, 11:08:17
Rugăminte la forumiști: spuneți-mi vă rog mumos care sunt cele 2 televiziuni slugi ale puterii. Ca să dorm și eu la noapte și să nu mai stau pe net furajând intensiv câinii de pripas.
Și dacă tot s-a osteni vreunul să mă „LLUMINEZE” rogu-vă de-mi dați vreun url ceva unde să citesc și eu PROGRAME, STRATEGII, SOLUȚII CONCRETE. Că de colacii din coada maidanezilor și fluvii paradigmatice de lapte/miere/ votcă/oloi nu mai e locul de foooooaaaarrrteee mult timp.
4.   O faci pe prostu trimis de
(16 apr 2011, 12:22:46
Miky Spaga e la voi la guvernare,altfel era purtat cu bratari..T.V. sinr TVR si Tv 1o. se vede ca esti sluga.
4.1  RE: O faci pe prostu trimis de
(16 apr 2011, 15:18:44
Cine naiba stă să monitorizeze toate permutările și aranjamentele „aleșilor nației”. PE CUVÂNT că n-am știut unde e miky, l-am pus la insectar doar așa din greața amintirilor.
5.   De aia.. trimis de
(16 apr 2011, 12:53:35
Nu stiam eu de ce au trasat ei mijlocul drumului dintre Galleria si Moara.
6.   * trimis de
(16 apr 2011, 13:07:42
Uităm cum să ne amintim , am uitat
Ziua de ieri .. din găleata portocalie
Uităm că azi , de ... ieri e afectat
O lampă filează în a noastră scăfârlie

Ca şi cum abea l-am cunoscut
Pe Flutur , Boc sau (de ce nu ?!) Lungu
Priveşte doar puţin , puţin , în trecut
Cândva , cineva a-nceput ... cu stângu’

La anu’ vin iar alegeri peste noi
Flutur IAR e omniprezent ( în presă )
După ce ne’ngropat pe toţi în noroi
Mai are un vis : opoziţia în lesă !
7.   Comentariu trimis de
(16 apr 2011, 13:11:30
sa le fie rusine si sa le tihneasca floriile si pastele ca la majoritatea romanilor atit aCESTOR MUSAFIRI CIT SI GAZDELOR LOR.
8.   Ei da trimis de
(16 apr 2011, 13:47:32
poate da domnul si ramin cu roatele in sus..... sa vada si ei ce bune drumuri au facut lungu si flutur
9.   Creion intins! trimis de
(16 apr 2011, 14:38:52
Mai Puskin71, poate ar trebui sa scoti RAZBOI SI PACE, partea a doua, ca poetul n-a mai apucat sa citeasca. Vorbeste cu domnul de la subsol, ABCEDAR si scoateti ceva beton. Lasati restul, ca e trecator, iar lumea e satula de atatea clisee.
10.   Bă da încrâncenat mai ești! trimis de
(16 apr 2011, 15:13:16
Vezi să nu te constipi de-atâta seriozitate. Amu câteva mii de ani, când o venit Miss Pandera cu daruri pentru omenire, la mine o ajuns ceva mai târziu. M-am uitat eu în cufăr ca milogu-n fundu’ trăistii și am văzut că nu mai era acolo decât hazul de necaz (speranța se adjudecase cu câteva porți mai înainte). „ - Ia-le, fie ale tale pe veșnicie întru ostoirea amarului curgerii vremii” glăsui madama olimpiană. L-am luat că doar nu era să las bunătate de lucru căpătat pe daiboj deșoarece încă de pe atunci eram obișnuiți cu daica electorală a polisurilor grecești. După ce-a plecat de la mine cred că a urmat o Poartă Nouă în fața căreia ședeai matale contemplativ. Humor văd că n-ai, batâr speranța îți licărește în suflețelul înnegurat?
11.   Nu-i dracu` asa de negru, mai rabda un an trimis de
(16 apr 2011, 16:18:11
Na, da` cufarul de ce l-ai dat, amu strange-i pe astia-n traista si te du la miss Pandora. Daca vede ce-i-n traista, iti da speranta si te scapa si de traista.
11.1  RE: Nu-i dracu` asa de negru, mai rabda un an trimis de
(16 apr 2011, 16:29:04
Good point! Vera, good point!
12.   Comentariu trimis de
(16 apr 2011, 16:21:02
Hai Hai ca iar sunteti obraznici. Va rog insisten sa va bagati in mintea aia creata ca dl prim ministru se afla la Suceava pentru proiecte..nu va sa va dea voua subiect de mancat la rahat. Sa va dau si o lingurita?
13.   Comentariu trimis de
(16 apr 2011, 16:23:10
Baisanu sau Nechifor cu ce ies in prea in afara de aberatii si prostii copilaresti? Asta e opozitie ce reprezinta ei? Vai de steaua lor!
14.   Aplaudacii trimis de
(16 apr 2011, 16:40:29
A aparut ministrul Poc Boc la Sushiava hopa si aplaudacii celor 2 regimuri (combinate) perindate la conducerea tarii de 66 ani incoace! Pana cand va veti mai manca intre voi? Pana cand va veti da obstescul sfarsit? Credeti ca va baga cineva in seama cu aberatiile pro si contra unei clase politice inexistente din p.d.v moral in Romania? Mi-e sila de politicienii actuali ai Romaniei si de aplaudacii lor care nu-si gasesc altceva mai bun de facut!
15.   Capitala sau metropala, care-i diferenta la noi trimis de
(16 apr 2011, 16:51:01
Mr. NEUTRU, presimt ca la Suceava o sa fie unu` NEUTRU, dar n-a iesit la suprafata, e prea devreme, astia toti sunt dalmatieni acum, asa ca daca vrei sa alegi n-ai cum.
16.   ... trimis de
(16 apr 2011, 19:44:07
la noi sunt primiti cu paine si sare, in restul tarii sunt huiduiti
17.   Nesimtire totala trimis de
(16 apr 2011, 20:38:12
Azi din intamplare am plecat pe la ora 10 la tara la parinti(intr-un sat dispre Berchisesti)si surpriza,peste noapte drumul care duce de la Suceava la Humor prin Moara era marcat si plombate unele gropi(mentionezi ca am fost si ieri pe drum si nici o miscare),iar pe marginea drumului oameni de la primarie care strangeau gunoaiele.Stau si ma gandesc si-mi zic:"Ce i-o fi apucat pe astia de s-au apucat asa deodata de marcat drumul,strans gunoaie,etc".Pe la Vorniceni ma intalnesc si cu masina care marca.Imi vad linistit de drum,ajung la parinti,iar cand ma intorc pe la ora 14 inapoi in oras,pe la Vorniceni vad cateva masini de politie si vreo 6-7 jeepuri negre.Trec pe langa ele,un nenea politai imi face semn sa reduc viteza,chiar daca eram in limita legala,probabil ca sa nu prafuiesc jeepurile si merg mai departe.Nu va mai spun ca dupa ce am trecut de iei a pornit in urma mea un Q7 de al lor in trompa si ma depasit si in curba pe linia continua proaspat vopsita.Si tot mergand nu stiam de ce atata politie in zona,dupa care imi aduc aminte de vizita lui Poc in suceava,probabil vizitand si noua groapa eco de gunoi de la Vorniceni.In concluzie noroc ca a trebuit sa vina cineva de la Buc ca sa marcheze si curete acel drum,fiinca nu a mai fost marcat de cel putin 5-10 ani
18.   Nu se pot face drumuri daca nu sunt ale privatilor trimis de
(17 apr 2011, 06:05:51
Dar cand venea ceasca`n Suceava cum era? Cum se faceau pregatirile-nainte cu o zi doua si statea lumea pe caprarii. Le-or fi scarba de realitate si trebuie menajati saraci. Dirijorii unde sunt acum? N-or fi aia care au dat IFA pe un dolar, iar altul protapit in strana Fondului Bisericesc, scuze corului. Mai, da cum de se mai intoarce roata si mai zic unii ca istoria nu-i ciclica, da, ne-am lepadat de comunism, da` nu de satana.
19.   E mult mai rau trimis de
(17 apr 2011, 08:29:37
Astia dela guvernare papa bani aiurea sa se simta bine guvernanti iar pensionarii si restul lumii vai de capul loc cum treiesc de pe o zi pe alta,si ei vin la Suceava sa se lafaiasca in bunatati dar nu de post ca ei au uitat de credinta ,ei numai zic si profita de credinciosi,nu si ei.GRELE TIMPURI.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei