Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 apr 2011 - Anul XVI, nr. 89 (4687)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Sinistru

Bărbat găsit spânzurat cu o funie, în pădurea Zamca

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Descoperire sinistră, ieri după-amiază, în pădurea Zamca din municipiul Suceava, cadavrul unui bărbat fiind găsit atârnat cu o funie de un copac. Cadavrul a fost descoperit în jurul orei 15.30, în spatele Mănăstirii Zamca, mai exact în valea din stânga acesteia, o zonă destul de greu accesibilă, de un bărbat care culegea urzici.

„La început nu mi-am dat seama că e mort, însă când am văzut că nu mişcă, m-am mai apropiat puţin şi mi-am dat seama că e spânzurat. Am sunat apoi la 112”, a relatat martorul.

La faţa locului a ajuns în scurt timp un echipaj de la Detaşamentul de Pompieri Suceava, iar apoi un poliţist şi un jandarm, care au asigurat zona până la sosirea criminaliştilor.

Bărbatul spânzurat era declarat dispărut la poliţie încă de joi. Este vorba de Dumitru Condurache, în vârstă de 60 de ani, din municipiul Suceava.

La faţa locului au ajuns ulterior rude şi apropiaţi ai acestuia, care, după plecarea sa misterioasă de acasă, joi în jurul prânzului, prevesteau parcă un final tragic.

Rudele lui Dumitru Condurache au povestit că acesta luase pensia în cursul zilei de joi şi îşi anunţase soţia că pleacă la cumpărături. Nu a mai dat nici un semn de viaţă de atunci.

Pensionat, fost angajat la IUPS, acestea a avut, în ultimii ani, o viaţă grea. Soţia sa era grav bolnavă, la pat, iar bărbatul se ocupa de îngrijirea ei. Aceste greutăţi l-au măcinat psihic, au mărturisit apropiaţii, bărbatul plângându-se în nenumărate rânduri de viaţa grea pe care o duce.

Rudele sale mai vorbeau de faptul că bărbatul avea patima sălilor de jocuri şi se gândeau la posibilitatea de a fi acumulat datorii.

Un alt apropiat al acestuia vorbea de faptul că bărbatul ar fi mers recent la doctor şi ar fi aflat că are o boală gravă.

Necropsia cadavrului, care va fi efectuată astăzi, urmează să stabilească cauza morţii şi să înlăture orice suspiciune privind împrejurările în care a murit acesta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat găsit spânzurat cu o funie, în pădurea Zamca.
 Vizualizări articol: 5972 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.38/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 8 voturi
Bărbat găsit spânzurat cu o funie, în pădurea Zamca3.458

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei