Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 apr 2011 - Anul XVI, nr. 82 (4680)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reproşuri

Lungu, nemulţumit de implicarea asociaţiilor de proprietari în curăţenia oraşului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La finele celei de-a doua săptămâni de la demararea campaniei de curăţenie de primăvară, şeful municipalităţii sucevene s-a arătat dezamăgit de modul în care asociaţiile de proprietari, dar şi locuitorii cartierelor s-au implicat în activitatea de curăţare şi înfrumuseţare a oraşului.

“Fac apel la cetăţeni, la asociaţiile de proprietari, să participe la acţiunile de curăţenie din cartierele lor. Nu sunt mulţumit de cum s-au implicat asociaţiile de proprietari în curăţenia oraşului. O cauză poate fi faptul că nu mai există acel concurs cu premii în bani, prin care erau răsplătite cele mai active asociaţii.

Sunt şi acum asociaţii care s-au implicat, altele mai puţin sau deloc. Activitatea de înfrumuseţare a oraşului ne priveşte pe toţi cei care locuim aici”, a spus primarul Ion Lungu, care ieri a participat la acţiunea de curăţenie în cartierul Burdujeni.

Edilul sucevean le-a atras atenţia locuitorilor de la case asupra obligaţiilor pe care le au, de a se implica în campania de curăţenie de primăvară.

“Cetăţenii care locuiesc la casă, în special cei din Burdujeni Sat şi Iţcani, sunt obligaţi să întreţină terenul din faţa casei, să cureţe canalele, rigolele, să-şi facă curăţenie pe terenurile virane pe care le au în proprietate.

Nu mi-a făcut niciodată plăcere să amendăm, dar există hotărâre de Consiliu Local care prevede amenzi cuprinse între 100 şi 500 de lei, iar în măsura în care oamenii ne vor sfida şi nu vor dori să îşi facă curăţenie în faţa porţii, ne vor pune în situaţia de a fi obligaţi să-i amendăm.

Orice gospodar, când vine primăvara, trebuie să facă curăţenie în faţa curţii, pe terenurile pe care le deţine, şi nu în ultimul rând, să nu arunce aiurea deşeurile”, a adăugat Lungu.

Curăţenia de primăvară va continua şi în următoarele două săptămâni, până la sărbătorile de Paşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu, nemulţumit de implicarea asociaţiilor de proprietari în curăţenia oraşului.
 Vizualizări articol: 932 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.7 din 6 voturi
Lungu, nemulţumit de implicarea asociaţiilor de proprietari în curăţenia oraşului1.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 8 apr 2011, 12:58:01
de asta a dublat primaria suma pentru gunoi ...ca sa iasa cetateanu sa faca curatenie si bulangiul de Prigoana & ''asociatii" sa faca sula mare...!
frumos ...si apropo mai trimiteti cate un control in urma celor ce fac curat in oras ca au inceput sa doarma pe la umbra!
2.   Mai bine taci trimis de
( 8 apr 2011, 13:14:43
după ce că îţi plătesc impozit pe casă, teren, maşină, taxă de salubrizare, mă duc la muncă să câştig banii pe care ţii dau an de an, vrei să fac şi muncă patrotică, respectiv să strâng mizeria pe care o face altul care scuipă seminţe de la geam. nu cumva d-le Lungu eşti puţin cu capul? sau vrei să accentuezi în fiecare zi faptul că eşti limitat?
3.   MOE pdl! trimis de
( 8 apr 2011, 13:37:06
Asa se face la prelipca? Se platesc taxe si impozite, apoi lumea iasa si face curat pe ulita? De 4 ani de zile ne "inecam" in praful si mizeria din acest oras, iar acu asociatiile si cetatenii platitori de taxe sunt vinovati !? Inca o dovada ca esti mai mult decat limitat, din TOATE punctele de vedere!
3.1  RE: MOE pdl! trimis de
( 8 apr 2011, 14:11:31
partea cu praful s-a rezolvat azinoapte că a plouat torenţial.
3.2  RE: MOE pdl! trimis de
( 8 apr 2011, 15:23:48
Cu praful din centrul Haznalei Suceava nu se va rezolva never!!! Tot praful si mizeria din rahatu de parcare subterana e in apartamentele locuitorilor din centru, care si ei si-au platit impozitele si taxele locale !! Ei pe cine sa cheme sa le faca curat in case, mai domnule primar ?? Amenzi ??? Sa-ti amendezi familia intii in m.o.r.t.i.i. m.a-t.i.i
4.   Mai multa implicatie trimis de
( 8 apr 2011, 13:57:33
la tara primarul e de vina.,,, stau bine mersi..... asteapta salarul ..,am vizitat Patrautul si ce sa vezi dezorganizare totala....... la strada asezate tomberoanele cu gunoie .......cred ca e sigla satului???????? .........cind bate vintul tot satul e numai pungi......atit lo fi dus mintea
5.   Oamenii muncesc fara bani iar Ei se lauda .... trimis de
( 8 apr 2011, 15:11:55
Chestia cu iesitul la curatenie se aseamana cu cealalata, cu ,,rugamintea'' zilnica de a merge la plantat puieti!
Cita aroganta! Cei ce ne conduc s-au inbogatit fara probleme taind mii si mii de hetare iar prostomea ca-i prostime, este,, rugata'' sa ajute, sa faca treaba, ... sa mai fie de furat!

Oamenii muncesc fara bani iar Ei se lauda ca au facut, au rezultate!
6.   Nesimtitule trimis de
( 8 apr 2011, 23:56:38
Bai, porcule, pentru ce dracu' mai percepi atunci taxe de salubrizare?!
Ca sa iesim sa facem tot noi curat in oras? Tu pana la urma o sa ti-o iei de nu o sa te vezi, asculta ce-ti spun! Este o linie pe care ai trecut-o de multa vreme, insa din fericire pentru tin si pentru clica portocalie, Romania e populata de niste blegi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei