Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 apr 2011 - Anul XVI, nr. 76 (4674)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

“Fumător” înrăit

O noapte de arest, pentru un individ prins conducând o maşină plină cu ţigări de contrabandă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost reţinut, miercuri, pentru 24 de ore, şi şi-a petrecut noaptea în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, după ce a fost prins la volanul unui autoturism plin cu ţigări de contrabandă.

Potrivit unui comunicat al poliţiei, în urmă cu două zile, în jurul orei 15.30, un echipaj din cadrul Poliţiei comunale Şcheia a oprit pe DN 17, pe un sector de drum cu circulaţia în sens unic, un autoturism VW Passat, înmatriculat în Bulgaria, la volanul căruia se afla un anume Andrei Roman, din Grăniceşti. Controlând în autoturism, oamenii legii au găsit într-un lăcaş special amenajat după spătarul banchetei 1.250 de pachete de ţigarete de provenienţă Republica Moldova.

Luat la întrebări, tânărul de la volan a declarat că ţigările le-a luat de la Rădăuţi, de la o persoană necunoscută, şi a fost plătit să le aducă la Suceava şi să le lase într-un loc care urma să-i fie comunicat.

Andrei Roman, explică anchetatorii, a spus că nu ştie nici a cui este maşina pe care o conducea.

Tânărul a ajuns într-una dintre celulele IPJ Suceava, autoturismul VW Passat în curtea instituţiei, iar ţigările, în valoare de circa 11.000 de lei, în camera de corpuri delicte.

Ieri, poliţiştii l-au dus pe Andrei Roman la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, cu propunere de arestare preventivă. După audieri, procurorii au decis să-l cerceteze pe tânărul din Grăniceşti în stare de libertate, interzicându-i să părăsească localitatea de domiciliu pe perioada cercetărilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O noapte de arest, pentru un individ prins conducând o maşină plină cu ţigări de contrabandă.
 Vizualizări articol: 1237 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
O noapte de arest, pentru un individ prins conducând o maşină plină cu ţigări de contrabandă2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
( 1 apr 2011, 15:41:40
acest baiat face contrabanda cu tigari de cativa ani buni....si nu e adevarat cum a declarat el...si nu doar cu passatul asta face ci mai are un logan B 77 ZUD un audi a8 SV 87 PUY.ia interesati-va din ce motiv a fost dat taicasu afara din politie
2.   CORECT trimis de
( 1 apr 2011, 17:32:36
ACESTA TANAR NESTIUTOR ESTE TARTORUL CONTRABANDISTILOR DIN GRANICESTI.ACESTA SI INCA VREO CATIVA ”BAIETASI DE CENTRU COMUNEI„ CARE SE SPARG IN FIGURI IN FATA POLITIEI LA BARUL ALTUI CONTRABANDIST DIN SIRET INVART PLOILE DIN ZONA CU TIGARI.MASINI MAI SUNT, CAUTATI VW DNY FRATII PASTILA, FRATELE GRAMADA SI ALTII FRATI DE SUFERINTA.CEI ABILITATI II CUNOSC FOARTE BINE, DAR CE SA FACI CU ASA CADRU LEGISLATIV...POLITISTII II PRIND SI DOMNII JUDECATORI II LASA PENTRU CERCETARI IN LIBERTATATE SI SA VEDETI VOI CAND AJUNGE DOMNUL ROMAN IN CENTRUL GRANICESTIULUI SI FREACA O INTOARCERE CU FRANA DE MANA IN SEMN DE NEPUTINTA A LEGII IMPOTRIVA LUI....CE MI-AU FACAUT...MI-AU B...T P..A!!! ASTA-I ROMANIKA.
3.   Invidie trimis de
( 2 apr 2011, 09:10:48
nu ii cunosc pe baietii astia pe care ii turnati aici dar cred k sunteti niste fraieri invidiosi.de asta nu mai puteti voi,cu ce masini circula?cred ca problema e ca nu va duce capul sa faceti si voi.turnatori de rahat
4.   Comentariu trimis de
( 7 apr 2011, 19:00:25
Multa admiratie pentru primul comentariu,ce contine adevar 100%. baietasul asta, mai ales, ar trebui sa primeasca o lectie buna din partea politistilor,si asta sa-i fie invatatura de minte!n-are nici putina educatie,si e mare si tare,un figurant si jumatate,care traieste doar din marlanii,hotii si contrabanda.si ce inocent pare el...cica nu stie nimic de tigarile pe care le are in fata ochilor...or fi aparut din senin. puteti crede asta???oricum ancheta asta nu o sa aiba nicio finalitate,datorita mafiei si mai mari existente in cadrul politiei. si bine zice si al doilea comentariu...dupa toata chestia asta...tanarul apare si nu mai poate de figuri..."cine-s eu in fata mea?!" si impresii ...si toate alea.macar daca stie ca e cu musca pe caciula,sa nu se mai ambaleze atat in public,dand dovada de idiotenia care-i domina comportamentul!..."sunt baiatu` lu` taticu si fac ce vreau",probabil asta e primul lui gand cu care se trezeste dimineata.daca aveti de gand sa-si mai revina cumva tara asta,incercati si voi si rezolvati astfel de probleme,nu stati si va umpleti buzunarele,si apoi incepeti constructia unei alte case de vacanta,si pe acesti infractori ii cercetati in libertate,dupa care va faceti ca nici nu i-ati vazut!poate reusiti prin asta sa-i dati o lectie tinerelului si inocentului "Andrei Roman",baiatu`lu tata!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei