Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 mar 2011 - Anul XVI, nr. 73 (4671)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În supermarket

Dosar penal pe numele a doi copii care au furat dulciuri de aproape nouă lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi copii în vârstă de 13 ani s-au ales cu dosar penal, informează Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, după ce-au fost prinşi într-un supermarket din cartierul Burdujeni, după ce-au furat mai multe dulciuri.

Potrivit poliţiei, incidentul s-a petrecut duminică după-amiază, la ora 16:30.

Cei doi minori, ambii din localitate, au furat dulciuri în valoare de 8,7 lei şi le-au ascuns sub haine, trecând pe lângă casele de marcat fără să le plătească.  

„Aceştia sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a transmis IPJ Suceava.

Tot duminică, la un supermarket din cartierul Burdujeni a fost prins şi un bărbat în vârstă de 37 de ani, localnic, care a furat, de la raionul cu carne, trei batoane de salam pe care le-a ascuns sub haină.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dosar penal pe numele a doi copii care au furat dulciuri de aproape nouă lei.
 Vizualizări articol: 833 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 8 voturi
Dosar penal pe numele a doi copii care au furat dulciuri de aproape nouă lei2.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Uite hotii striga hotii trimis de
(29 mar 2011, 12:30:29
cind e vorba de politie si justitie astia sunti cele mai mari gunoaie si scursuri ale societatii din vremurile noastre.sus numiti fura si iau mita si insiala statul si merg cu demnitate ca find oameni care reprezinta si respecta legia.astia sunt gunoaile din rom.
2.   Cat de tampit sa fii .... trimis de
(29 mar 2011, 12:57:20
Cata minte de militian trebuie sa ai sa faci dosar penal unui copil ca a furat dulciuri de 9 lei valoare ? Ce mare pericol social reprezinta acei copii ? Le-a explicat cineva ca nu e bine ce fac ? Cine si cand le-a cumparat ultima oara dulciuri ? A furat omul ala un baton de salam de foame nu de altceva. Oare istetii care instrumenteaza astfel de cazuri nu stiu sa interpreteze un pic legea? Pui alaturi un necajit care fura un baton de salam de foame cu unul ce fura zeci de mii de euro ? In ce hal a ajuns tara asta sub conducerea asta inteleapta !
2.1  RE: Cat de tampit sa fii .... trimis de
(29 mar 2011, 13:13:26
sincer nu cred ca atunci cand spui POLITIA ROMANA te referi la niste oameni intelepti, care stiu cat de cat ceva.
Ganditi`va ca sunt foarte multi militieni care nu stiu nici macar codul penal si ei iti mai spun ca, conform legii "x" aliniatul "y" ai gresit in cazul "z".
Ei nu fura, ei jupesc pielea de pe tine, cand am citit articolul credeam ca este ceva interesant, insa iti vine sa razi si sa plangi in acelasi timp. Nu au furat nustiu ce produse, bautura, sau tigari, au furat ceva sa manance, poate persoana respectiva nu a mancat de cateva zile, si poate ii este rusine sa intinda mana pe strada sa ceara bani de o paine. A crezut ca poate daca fura nu`l va vedea nimeni si nu se va face de rusine. Cum sa faci dosare penale unor copii si unui om care au furat sa manance... Am ramas masca, cand am citit acest articol. RUSINE POLITIA ROMANA, SA VA DAU LA MU.IE .
3.   Comentariu trimis de
(29 mar 2011, 13:27:12
Eu as zice sa-i fie rusine patronului de magazin, pentru ca acesta a sesizat politia despre furt.Iar politia nu a facut decat sa isi faca meseria, asa cum prevede legea,care lege? (pai aia facuta de parlamentarii nostrii).Politia nu avea de unde sa stie ca s-a furat din magazin, pana ce nu i-a anuntat patronul.
4.   Nu se poate!!! trimis de
(29 mar 2011, 15:25:44
Politia romana trezitivaa!!!!!!!!!!!! Indivizii astia prezinta un pericol pentru societate, trebuiau cercetati in stare de arest. De ce nu le-ati emis mandat ptr. 29 de zile de arest? Nemernicilor care sunteti... cei care fura de sute de mii de euro ii lasati in pace ptr. ca au de unde imparte si cu voi dar copii astia cu ca sa va mituiasca cu o napolitana???
5.   Ciudat trimis de
(29 mar 2011, 15:50:28
astazi la TV era o Dna. Comisar ce zicea ca: minorii sub 14 ani nu pot avea dosar penal... de la 14 la 16 ani pot avea dosar penal daca se dovedeste ca au avut discernamant cand au savarsit fapta...deci?
6.   Cata prostie!!! trimis de
(29 mar 2011, 15:53:11
nu exista raspundere penala la varsta de 13 ani!!!!!!!!!
7.   Puterea exemplului... trimis de
(29 mar 2011, 18:30:17
Educatia se face de la varste fragede.Copilul face ce a vazut la parinti-Tatal fura cu repartitoarele,cu apometrele,fura flori ingrijite de altii,fura de la serviciu...mama-pensionata de boala...da si asta-i furt,vecinii fura,cei de la tara fura de pe camp unii de la altii,se fura din padure....dar toata lumea e credincioasa,posteste,merge la biserica si se roaga....sa aiba ce fura.O natie de hoti,care barfeste despre vamesi ca fura,de conducatori ca fura,toti se cred descurcareti...hotul de hot se teme!
8.   Politia trimis de
(29 mar 2011, 18:53:29
s-a kakat politzistul cu stropi
9.   ... trimis de
(29 mar 2011, 19:02:09
copii au avut noroc pentru ca nu mai exista pedeapsa cu moartea, altfel...
10.   Huooo trimis de
(29 mar 2011, 20:48:14
in sfarsit , a inceput sa se miste justitia))))))))))))))))))))))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei