Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 mar 2011 - Anul XVI, nr. 73 (4671)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La vânzare

50.000 de euro, preţul celui mai scump apartament ANL din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începând de luna viitoare, locuinţele ANL din Suceava date în folosinţă de cel puţin un an vor putea fi cumpărate de către chiriaşi.

Conform noului preţ stabilit de ANL, pentru 2011, apartamentele ANL din Suceava vor putea fi cumpărate contra unor sume cuprinse între 24.900 de euro şi 49.972 de euro, în funcţie de suprafaţa desfăşurată a locuinţei.

Indiferent dacă blocul este în Obcini, vizavi de Metro, cum este cazul blocului 30, de pe bulevardul 1 Decembrie 1918, sau în cartierul ANL Privighetorii, de lângă Gara Burdujeni, preţul pe metru pătrat este acelaşi: 448 de euro, cu TVA inclus.

 

Aproape 50.000 de euro pentru un apartament ANL din Obcini

Cei mai mulţi bani pe care îi au de plătit chiriaşii ANL pentru a deveni proprietari pe apartamentele în care locuiesc sunt pentru locuinţele ANL din blocul 30, situat vizavi de Metro. Acolo, apartamentele sunt mult mai mari ca în celelalte blocuri ANL, un apartament de trei camere având o suprafaţă de aproximativ 100 de mp.

Astfel, cu tot cu părţile comune, proprietarii unui apartament de trei camere au de achitat suprafeţe de 107 – 110 mp, adică trebuie să plătească, pe loc, sume cuprinse între 48.789 de euro şi 49.972 de euro.

Pentru un apartament de două camere, cu o suprafaţă de 74,43 mp, la care se mai adaugă 9,88 mp părţi comune, preţul pe care trebuie să-l achite chiriaşul ANL este de 38.149 euro.

 

24.900 de euro, cel mai mic preţ al unei locuinţe ANL din Burdujeni

În cartierul Privighetorii, din Burdujeni, cele mai mari preţuri pentru vânzarea apartamentelor ANL sunt de 46.009 euro, pentru un apartament de două camere, cu 87,23 mp suprafaţă utilă, la care se mai adaugă 14,45 mp părţi comune.

În acelaşi timp, cel mai mic preţ care trebuie achitat pentru ca un chiriaş să devină proprietar este de 24.900 de euro, pentru un apartament de 48,90 mp, la care se adaugă o suprafaţă comună de 6,13 mp.

Din vânzarea apartamentelor ANL, municipalitatea suceveană va încasa un comision de 1% din valoarea apartamentului, dar principalul beneficiu va fi acela că banii rezultaţi din vânzări vor fi folosiţi pentru construirea de noi apartamente ANL. Suceava este deja prinsă în listă cu 80 de noi locuinţe ANL în zona Metro, dar lucrările nu vor începe până când din vânzarea locuinţelor ridicate anterior nu se vor asigura fondurile necesare pentru noi blocuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 50.000 de euro, preţul celui mai scump apartament ANL din Suceava.
 Vizualizări articol: 2761 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 3 voturi
50.000 de euro, preţul celui mai scump apartament ANL din Suceava3.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Preturi de preturi trimis de
(29 mar 2011, 11:38:05
Cei de la ANL nu au nici cea mai vaga idee ce inseamna pret competitiv pe o piata a imobiliarelor in continua scadere de 2 ani incoace. Daca ei cred ca vor avea cumparatori din orasele mici ale tarii si implicit Suceava, atunci se inseala amarnic. Aceste preturi sunt mana cereasca pentru al nostru Lungu Minciuna care-si freaca mainile numai la ideea ca va incasa chirii marite de la potentialii chiriasi care nu-si vor permite sa cumpere aceste apartamente la preturile impuse de ANL. In conditiile in care pretul real pe mp de vanzare a unui apart nou din Suceava se invarte in jurul 400-500E/mp, iar primele apartamente ANL din SV au deja o vechime de 7 ani, nu cred ca vor vinde mai mult de 20% din ele anul acesta. Poate cele din Obcini vor avea sanse mai mari de vanzare, dar cele din Burdujeni in nici un caz. Nu se poate compara un apartament din Bucuresti cu unul din Suceava sau Botosani!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei